Dodaj do ulubionych

Co się dzieje?

IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 16:00
Wystarczyło trochę ponad miesiąc mojej nieobecności i Wałbrzych nas wyprzedził.
Do roboty ludziska.

Maurycy
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.10.01, 01:27
      Tak jak Ty po wyborach wyskoczyłam na grzyby i ryby. Było tak przyjemnie, że
      codziennie zmieniała się data powrotu. Dzięki temu minął prawie miesiąc.
      • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.10.01, 11:38
        Dobrze, ze "starzy: forumowicze wrocili do pisania - to naprawde budujace.
        • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.10.01, 00:08
          SoSoS ciebie Jelonka powinna nagrodzić za wytrwałość. Pozostałeś sam a jednak
          nie opuściłeś tego forum.
          • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 11:38
            Gość portalu: kama napisał(a):

> SoSoS ciebie Jelonka powinna nagrodzić za wytrwałość. Pozostałeś sam a jednak
            > nie opuściłeś tego forum.

Jednak w grupie razniej czlowiekowi.

P.S. oczekujemy nowych forumowiczow - ludzie z Jeleniej piszcie!!!!!
            • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.10.01, 14:14
              Miałam nidzieję,że zwiększy się ilość forumowiczów kiedy tepsa wprowadzi 30
              godzinny abonament. Wnioskuję, że chyba nie o to chodziło.
              • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 20:55
                Moze kiedy zima nadejdzie ludzie wezma sie za "klawiaturzenie"
                • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.10.01, 02:56
                  Jakoś nie bardzo mnie to przekonuje.
                  • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.10.01, 15:49
                    A moze sie uda?
                    • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.10.01, 00:10
                      A tym kierunku idą moje ciche oczekiwania.
    • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.10.01, 16:18
      W tej chwili mają jeden do tyłu. Nie potraktowali poniedziałku jako szewskiego,
      tylko wzięli się ostro do roboty. A już mieliśmy naście do przodu.
      • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.10.01, 21:17
        Walbrzych trzyma rowne tempo a u nas odbywa sie to na zasadzie zrywow.
        • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 00:05
          U nich też następuje mobilizacja, kiedy zauważą prowadzenie Jelonki. Są znowu
          do przodu o 3 posty.
          • Gość: SoSoS Re: Co się dzieje? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.10.01, 06:29
            Ale teraz znowu sa za nami :-)
            • Gość: kama Re: Co się dzieje? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.10.01, 22:02
              To chyba dzięki temu, że Artur wyklikał swoją radość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka