Dodaj do ulubionych

kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory

IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.04.07, 10:16
czy słuchaliscie wypowiedzi pana prezia jelonki?
czy on jest aby umysłowo normalny?
jego wypowiedzi brzmią jak krzyzówka :ksiądz na kazaniu /lektor bajek dla dzieci
i te ą,ę , mam wrażenie że po to został prezydentem żeby zachwycać się swoją
mową.....sorki że kończę ale musze wymiotować
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-prezio Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.231.udn.pl 03.04.07, 17:48
      kurczę, faktycznie, pewnie chodzi o wywiad na odrze, cały czas patrzył w lewy
      róg, jakby mówił do nieba :) a moze ktos mu tak wysoko ściągę umiecił? w każdym
      razie wyglądało to przezabawnie...
      • Gość: tyż Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 12:20
        o co Wam chodzi.
        Robuś lepszy mówca?
        przecież nie chodzi o to aby
        mówić tak pięknie,jak nie przymierzając
        dr.Goebels. Było u nas mówców wielu ale
        czy to coś dało oprocz lania wody.
        • Gość: sonia Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.07, 15:08
          Jestem zniesmaczona amatorszczyzną i ślimaczeniem się Prezia. Żałuję, że dałam
          sie oszukać i głosowałam na niego. Teraz jest mi wstyd, że namówiłam do tego
          moje przyjaciółki.
        • Gość: yż Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:17
          Robus nie kandydowal... gwoli przypomnienia, nie mogl byc wybrany, a Sajnog
          kladzie Obrebale na lopatki, nawet ze swoja lysina i wada wymowy
          • krzysztof-bike-jgora Re: On nie chce mieć pomnysła po prostu. 04.04.07, 20:44
            Nasz Prezydent nie chce mieć pomysła on jest administracyjny. Najlepsze jego
            osiągnięcie to płot na Jana Pawła 2. Przecież po to go wybraliśmy aby robił nam
            płoty i bariery. Po jego kadencji Jelonka będzie Lwówkiem Śl.
    • Gość: paweł Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.07, 12:22
      to jest teoretyk w czystym wydaniu powinien leżeć w Sewr pod Paryżem koło wzorca
      metra i kliograma jako wzór pierdołowatosci
      • Gość: tess Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.04.07, 15:43
        a to z tym sewr to niezle. MO - wzor skalsyfikowany pierdołowatości:)
        • Gość: dest Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.07, 00:02
          Teraz narzekacie??? A tyle było pozytywnych postów przed wyborami...Ciekawe,
          jak szybko wyborcy zmieniają poglądy. No cóż demokracja ma to do siebie, że
          wybiera lud. A lud...to właściwie wiadomo.
    • Gość: G.N. Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.04.07, 08:54
      Nie wyciągnęły władze miasta Jeleniej Góry wniosków z poprzedniego spotkania z
      mieszkańcami w sprawie rewitalizacji al. Wojska Polskiego. Nie zadbano o
      właściwą kampanię medialną i Public Relations, czego efektem była jeszcze
      mniejsza frekwencja w dniu 5 kwietnia br. Wydano niepotrzebne pieniądze na
      prezenterów, materiały biurowe, słodki poczęstunek i wynajęcie zapewne drogiej
      sali w ekskluzywnym hotelu Mercure. Hotel trzygwiazdkowy wielu ludzi
      wystraszył. Takie spotkania byłyby tańsze i skuteczniejsze gdyby odbyły się
      bliżej ul. Wojska Polskiego w sali konferencyjnej Urzędu Miejskiego na
      Sudeckiej. No cóż, być może chodziło właśnie o to, żeby odfajkować
      (kosztorysowo) wymagalny w programie ADHOC dialog społeczny. Oj boję się, że
      nie zda dr Obrębalski prawdziwego egzaminu z zarządzania miastem...
      • krzysztof-bike-jgora ReDo deosta 07.04.07, 19:28
        Przed wyborami był mierny program i obietnice jego rychłej realizacji. Ja jak
        bym okłamał tak ludzi to bym nie mógł im spojrzeć w oczy. Myślę ,że Pan
        Prezydent minął się ze swoim programem i obietnicami po prostu ludzie
        zagłosowali na niego ,bo jest liderem PO w Jeleniej Górze.
        • Gość: ja Re: ReDo deosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:33
          miało być mniejsze zło... jest zero!
          • krzysztof-bike-jgora Re:Do Prezydenta 11.04.07, 23:05
            Po co te kraężniki z Cieplic do Goduszyna za pieniądze unine ? Robicie drogę
            śmierci. Ciekawe ile osób tam zginie? Wąska droga , a zrobiono tam koryto , to
            skandal. Sam bym tam skasował pijaka, tylko zachaczył się o kjrawężnik i wpadł
            do rowu . Dreoga bez poboczy i chodnika, bez oświetlenia to skandal i z dwóch
            stron wysokie krawężniki. Dla rowerzystów to realne zagrożenie. Chyba to
            projektował debil. Jak rowerzysta ma ustąpić miejsca pędzącemu tirowi może się
            wypie..ć przez krawężnik do rowu , albo zgonąć pod kołami tira. To są nasze
            działania samorządowców ,którzy stwarzają realne zagrożenia dla naszego życia i
            zdrowia , a w szczególności naszych dzieci. Co Pan na to Panie Prezydencie
            Obrębalski, będzie od nowa Zabobrze ?
    • henryk245 Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory 12.04.07, 08:46
      Autor: Gość: zdzich IP: *.jgora.dialog.net.pl
      Data: 01.04.07, 10:16
      czy słuchaliscie wypowiedzi pana prezia jelonki?
      czy on jest aby umysłowo normalny?

Ma szczescie Pan Prezio ze zyje w naszych czasach,300-500 lat temu tacy jak Ty
      Zdzisiu na stos Prezia by poslali,gdyz przez Zlego opetany uznanlo by go Swiete
      Officjum, Neo Sredniowiecze w Rzeczpospolitej Pomrocznej ???
      • wiesiek234 Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory 12.04.07, 16:14
        300-500 lat temu tacy jak Wy bili by pokłony Preziowi, a kto by podniósł głowę
        to by ją stracił
        • Gość: zdzich345 Re: kiedy go słuchałem-pomyslałem on jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 19:43
          Widać nowe wcielenia tych samych duchów. A co z wincentym? Już go w spokoju
          zostawiliście?
        • krzysztof-bike-jgora Re: Do Wieśka 234 12.04.07, 21:36
          Co ty gadasz o ścinaniu głów. To kompromitacja dla Jeleniej Góry i cofanie się
          do średnioeiecza .Przecież ten pan nie jest naszym panem i władcą. Wada jego
          jest tylko taka , że nie robi nic dla rozwoju regionu i nie spełnił oczekiwań
          wyborców ,którzy mu zaufali i oddali na PO swój głos. Niestety ostro się na tym
          panu zawiedli. Popatrz jak działają burmistrzowie Kowar czy Świeradowa Zdroju.
          Widać ,że są prawdziwymi gospodarzami i nie zawiedli swoich wyborców.
          • Gość: DO KRZYSIA Re: Do Wieśka 234 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:52
            Krzysiu odpuśc to kolejne wcielenie kurzynskiego i sp. Gościu zrobił z nich
            polew a oni odnawiają wizerunek. Czytac nie umiesz? Te same teksty!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka