Gość: Turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 16:50 Nie jeden autor kabaretowych tekstów mógłby się u Was uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dixi Re: Zajefajne Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:32 Pajacowanie to jest to co nam najlepiei w kraju wychodzi. You know ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga! Re: Zajefajne Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 18:33 Siur ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Zajefajne Forum 20.04.07, 18:55 Gość portalu: Olaboga! napisał(a): > Siur ! O co im chodzi z ta angielszczyzna?Chca sie napic,a nie maja kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga! Re: Zajefajne Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:08 Ee tam,a ty zaraz o chlaniu. My wielki świat, YOU KNOW? To chyba bardziej światowo jest odpowiedzieć "siur" niż kutas Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzynski2 Re: Zajefajne Forum 20.04.07, 19:20 Gość portalu: Olaboga! napisał(a): > Ee tam,a ty zaraz o chlaniu. > My wielki świat, YOU KNOW? > To chyba bardziej światowo jest odpowiedzieć "siur" niż kutas Ja jestem ze strefy kultury germanskiej,mnie jest latwiej pierdnac przy jedzeniu,smrod jest lepszym tlumaczem,sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaboga ! Re: Zajefajne Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 01:59 Wsadź se nos w dupę , to może łatwiej ze rzeczywistym światem kontakt nawiążesz. Odpowiedz Link Zgłoś