IP: *.md4.pl 24.07.09, 21:36
Poszukuję dietetyka w Jeleniej lub okolicach. Jeśli ktokolwiek
widział ktokolwiek wie o takiej osobie, która jest profesjonalna i
rzeczywiście pomaga to bardzo proszę o podrzucenie na forum jakiegoś
namiaru (proszę tylko nie polecać herbalife). Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: dietetyk IP: *.tvk3.pl 17.10.09, 14:37
      Pijarska 32, NZOZ Estetica
      • Gość: Łukasz Dietetyk w Jeleniej Górze IP: *.magma-net.pl 20.02.10, 22:51
        Witam, od marca będzie można zasięgnąć porad dietetycznych w Gabinecie Doradztwa Żywieniowego przy NZOZ "Chirurgia Cieplice. Gabinet działa jako miejsce pracy specjalistów z Centrum Promocji Zdrowia Pro-Farm z Jeleniej Góry.
        Specjalizacje: fitoterapia, odchudzanie, diety w schorzeniach, ziołolecznictwo, promocja zdrowia.

Adres gabinetu: NZOZ Cieplice, Jelenia Góra, Ściegiennego 5/7
      • Gość: Jola31 Re: dietetyk Jelenia Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.10, 09:42
        Jest fajny dietetyk, który przyjmuje na zabobrzu na Sygietyńskiego. To adres
        jego strony www.marcinkwiecinski.pl - tam są wszystkie informacje. Polecam :) I
        życzę powodzenia, ja schudłam pół roku temu 8 kg i do tej pory waga się trzyma :)
    • andia78 Re: dietetyk 22.02.10, 09:28
      Czy może ktoś podać cenę wizyty u dietetyka?
      • Gość: anna78 Re: dietetyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 13:21
        w zależności Ci chcesz poradę, czy dietę od 40 do 60 pln, sympatyczny i
        kompetentny facet. Polecam.
        tel: 696 441 067
        • Gość: alka Re: dietetyk IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.10, 09:08
          Też byłam u tego dietetyka. Dostałam fajny jadłospis - wszystko smaczne i
          nieskompilowane :) Jestem już drugi tydzień na diecie i zaczęłam jeszcze jeździć
          na rowerze, na razie 3 kilo w dół :) Przez miesiąc chciałabym schudnąć 5kg.
          • Gość: dietetyk z okolic Re: dietetyk IP: *.chello.pl 17.09.10, 20:20
            alka, anna78, Jola31 to ta sama osoba, pewnie dietetyk który promuje swoją osobę na forum.
            świadczy o tym numer IP który jest podany nad postem ssp.dialog.net.pl,
    • misiowata11 Re: dietetyk 19.02.16, 12:20
      podnosze temat szukam dobrego dietety z jeleniej ktos korzystał i ma kogos sprawdzonego ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka