Gość: jacoby IP: *.home.superprint.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:18 Chetnie sluże informacją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: wróciłem z Łucka na Ukrainie IP: *.chello.pl 08.01.06, 17:54 jak tam z podrywaniem lasek? chce jechac w kwietniu gdzies na ukraine mam 24 lata , wygladam dobrze , skonczylem studia chcialbym poznac jakies atrakcyjne ukrainki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transylwania Re: wróciłem z Łucka na Ukrainie IP: *.osk.enformatic.pl 08.01.06, 19:25 ja też, powidz coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akna Re: wróciłem z Łucka na Ukrainie IP: *.szwajcarska.pl 29.09.06, 19:27 A byłeś może w klubie Majdan? Odpowiedz Link Zgłoś
fgghg Re: wróciłem z Łucka na Ukrainie 30.09.06, 09:36 Gość portalu: aa napisał(a): > jak tam z podrywaniem lasek? > chce jechac w kwietniu gdzies na ukraine > mam 24 lata , wygladam dobrze , skonczylem studia chcialbym poznac jakies > atrakcyjne ukrainki:) A co Polek juz ci nie wystarcza? Ukrainki nie ufaicie temu obejrzyswiatu! Odpowiedz Link Zgłoś