Dodaj do ulubionych

Ostatnio komentowane.

05.10.09, 10:15
Prosze o odpowiedz na nastepujace pytanie: czy wszystkie komentarze sa zawsze publikowane w rubryce "Ostatnio komentowane"? Nigdy tego nie sprawdzalam bedac przekonana, ze tak wlasnie jest. Niedawno jedank po kliknieciu "Publikuj" komentarzy NIE widze. Jest to mozliwe czy potrzebne mi sa nowe okulary?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ols Re: Ostatnio komentowane. 05.10.09, 10:59
      Chodzi ci o tę stronę? www.blox.pl/html?page=recentlyCommentedAll2
      • bognna Re: Ostatnio komentowane. 05.10.09, 15:22
        Dokladnie tak.
        • mpieck Re: Ostatnio komentowane. 05.10.09, 21:51
          Publikowane są wszystkie, ale ta lista nie jest generowana za każdym
          razem jak ktoś wchodzi na stronę, tylko raz na klika minut. Dlatego
          nie każda notka i nie zawsze się tam załapie.
          • bognna Re: Ostatnio komentowane. 06.10.09, 16:18
            Dziekuje ze szybka odpowiedz.Myslalam, ze tak wlasnie jest. Z drugiej strony szkoda, ze nie potrzebuje nowych okularow poniewaz widzialam naprawde bardzo ladne..... .
            Pozdrawiam.
            • akrimeks Re: Ostatnio komentowane. 06.10.09, 18:35
              ja mam problem z "komentowane przez ciebie" - wyświetlają mi się tam
              komentarze dodane pezz kogoś innego w blogach w których ja nic nie
              pisałam. co z tym zrobić?
              • mpieck Re: Ostatnio komentowane. 06.10.09, 19:10
                Podaj jakiś przykład, sprawdzę co jest grane.
                • quentiin Re: Ostatnio komentowane. 07.10.09, 00:17
                  Pewno chodzi o komentarze pojawiające się pod notkami, w których kiedyś tam się
                  coś skomentowało. Człowiek komentował w 2005 roku, w 2009 ktoś do tej notki
                  dodał komentarz i pojawia się w ostatnich komentarzach hipotetycznego człowieka.
                  Po 4 latach ma prawo zapomnieć, że kiedyś się pod daną notką udzielał smile
                  • akrimeks Re: Ostatnio komentowane. 08.10.09, 16:27
                    wchodząc na bloxa w zakładce "twoje blogi" po prawej na dole jest
                    takie miejsce zatytułowane "komentowane przez ciebie" i tam powinny
                    pojawiać się chyba tylko dodane przeze mnie komentarze, tak? czy to
                    jest tak jak napisła quentiin że za każdym razem gdy ktoś inny
                    skomantuje tą notatkę, którą ja skomentowałam to to mi się tam
                    wyświetli?
                    • ols Re: Ostatnio komentowane. 08.10.09, 17:47
                      Tam pojawiają się odnośniki do notek, pod którą zabrałaś głos. Lista jest aktualizowana za każdym razem, kiedy pojawi się nowy komentarz pod taką notką - dzięki temu możesz śledzić rozwój dyskusji.
                      • akrimeks Re: Ostatnio komentowane. 09.10.09, 20:21
                        ok - dziękuję za pomoc :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka