b_hunter 21.01.10, 10:44 Teraz nie mogę się już zalogować do bloxa - bez komunikatu, odświerz stronę z logowaniem, a nic złego o Adamie Michniku nie pisałam ani nie fotografowałem - to nie ja, ja nie lubię Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpieck Re: logowanie padło 21.01.10, 12:37 Zmień hasło, poczekaj godzinę od ostatniej próby i spróbuj ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
b_hunter Re: logowanie padło 23.01.10, 10:19 W jaki sposób mam się zalogowaź żeby zmienić hasło? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: logowanie padło 23.01.10, 11:02 Nie trzeba się logować żeby zmienić hasło. Ale skoro logujesz się na forum, to na bloxie, też powinno działać. Odpowiedz Link Zgłoś
b_hunter Re: logowanie padło 25.01.10, 11:10 Dyżo rzeczy powinno a nie działa. W takim razie proszę o zlikwidowanie moich blogów z wyjątkiem romeksamolotrewju.blox.pl - bo ten będę próbowal przenieść, jak mi tylko windowsowy komputer dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
b_hunter Re: logowanie padło2 25.01.10, 11:18 I BTW - 'zapomniałeś hasła' też nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
b_hunter Re: logowanie padło2 25.01.10, 11:22 Dużo rzeczy powinno a nie działa. W takim razie proszę o zlikwidowanie moich blogów z wyjątkiem romeksamolotrewju.blox.pl - bo ten będę próbowal przenieść, jak mi tylko windowsowy komputer dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: logowanie padło2 26.01.10, 09:52 To bardzo dziwne - jeśli możesz zalogować tu a do bloxa nie to z hasłem jest jednak wszystko ok, problem raczej leży gdzieś po stronie twojego komputera. Spróbuj wyczyścić pliki tymczasowe przeglądarki i ją zrestartować. Albo zaloguj się inną przeglądarką. Odpowiedz Link Zgłoś
b_hunter Re: logowanie padło2 26.01.10, 14:41 Próbowałem safari, firefoxa, camino, czyściłem cache, historię i ciastka. Blox nie przyjmyje hasła nawet po ręcznym wpisaniu, a po kliknięciu na " zapomniałeś hasła" pokazuje się biała stona bez komunikatów. Forum przyjmuje choć czasami trwa to 1- 2 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś