Dodaj do ulubionych

usuniecie notki

13.02.11, 21:21
czy moge prosic o usuniecie notki pt cienki lod z mojego bloga ropaitran? cos chyba przeinaczylam w htmlu i teraz po pierwsze nie moge edytowac tej notki (nie pojawia mi sie opcja edytuj i usun), a po drugie nie widze pozostalych notek. dziekuje.
Obserwuj wątek
    • perrier Re: usuniecie notki 13.02.11, 21:26
      Podobne problemy juz tu byly. Rozwiazniem jest sciagniecie programu Bloxi (link na glownej stronie bloxa) i usuniecie zepsutej notki.
      • ropaitran Re: usuniecie notki 15.02.11, 10:46
        niestety, ten program dziala tylko na PC, a ja mam MACa. kiedys mialam podobny problem i ktos z waszych pracownikow byl w stanie mi ta notke usunac. dzieki
    • s.z.y.m.o.n Re: usuniecie notki 15.02.11, 12:59
      Zainstaluj program Bloxer 2. Za jego pomocą popraw/skasuj feralną notkę i wszytko powinna wrócić do normy.
      Dałem link do wersji w archiwum ZIP aby dało radę zainstalować program nie tylko pod okienkami. Dla Windows jest też wersja z instalatorem.

Program jest napisany w Javie, więc powinien, przynajmniej w teorii, działać bez względu na system operacyjny. Oczywiście może być konieczne zainstalowanie dodatkowych bibliotek Java RTE dla Twojego systemu operacyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka