eela 21.05.04, 10:45 Podgląd to straszny plik. Zapisane jest w nim wszystko ab ovo. Przydałaby się tam opcja czyszczenia albo czyszczenie automatyczne. Zeby zobaczyć efekt ostatniej poprawki, trzeba przewijać kilometrami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Podgląd 25.05.04, 11:33 Na podglądzie bloga jest zapisane wszystko, wszystkie poprawki, wszystkie kawałki bloga, których juz dawno nie ma. Nawet gdy rzeczywisty blog jest krótki, podglad jest bardzo duży. To jest praktycznie cała historia bloga. Ja bym chciała, zeby on odpowiadał rzeczywistemu blogowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Podgląd 25.05.04, 13:10 Mówisz o podglądzie, do którego link jest w edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Podgląd 26.05.04, 18:22 Skopiuj mi swój może? Mailem jak Ci tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Podgląd 27.05.04, 10:58 Przepraszam, wprowadziłam Cię w błąd. Chodzi mi o podgląd na arkuszu css. Nie można go skopiowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Podgląd 01.06.04, 14:02 Dzięki eela, teraz już wiemy (wcześniej powinienem napisać). Odpowiedz Link Zgłoś