Dodaj do ulubionych

Zastrzezone IP

14.11.11, 19:42
Id wczoraj nie mogę nic na blogach komentować z domowego komputera - nawet na swoim blogu. Wyświetla mi się komunikat o zastrzeżeniu IP. Napisałam już dwa listy do administracji i cisza. Ma ktos pomysł, co robić w takim przypadku? I dlaczego tak się dzieje?
Obserwuj wątek
    • marga77 Re: Zastrzezone IP 14.11.11, 20:49
      bardzo prosze Szanowna Administracje o pomoc Ilence, dwa dni bez Jej komentarzy, to o dwa dni za duzo!
      z gory uprzejmie dziekuje smile
      • ilenka50 Re: Zastrzezone IP 14.11.11, 21:05
        Margo, kochana jesteśsmile))) Duże dziękismile))) I luzik. Pokomentuję jutro w pracy, bo mam zablokowany tylko adres IP. Szczęśliwie login działa. jeszcze działa. Może nie powinnam się tym chwalić?smile)))
        • bartoszcze Re: Zastrzezone IP 14.11.11, 23:56
          Być może korzystasz z podobnego IP co jacyś spamerzy.
          • ilenka50 Re: Zastrzezone IP 15.11.11, 07:12
            Ufff. Czyli robię za spamera? Bywa. Nie rozumiem jednak, czemu dotąd nie dostałam odpowiedzi od administracji. Powiem szczerze, ze czuję się lekceważona i średnio mi z tym.
            • marga77 Re: Zastrzezone IP 15.11.11, 08:24
              Administracja zapracowana jak zwykle, ale ja w ludzi wierze, w biedzie mnie nie zostawili nigdy, czasami tylko trzeba bylo troche poczekac smile
              • ilenka50 Re: Zastrzezone IP 15.11.11, 10:11
                No to czekajmy)))))
    • t.slomski Re: Zastrzezone IP 17.11.11, 21:25
      high anonymous proxy, sam mam dedyka i 512 IP, zatem moge Ci dostep zrobic, tylko nie bluznij!
      • ilenka50 Re: Zastrzezone IP 18.11.11, 07:32
        Duże dzięki. Na szczęście już po problemie. Egzekucję odwołanosmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka