margolam 12.06.04, 07:18 Dlaczego?(pytam z ciekawości)są polecane blogi takie jak pociągi czy gotowanie?I jedno i drugi są marnej jakości...to tak po znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebe Re: Blogi polecane 17.06.04, 14:45 icook.blox.pl/html - ten jest zły? Proszę więc o propozycję dobrego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Blogi polecane 20.06.04, 10:14 Mój! ))))))))) tebe napisał: > icook.blox.pl/html > - ten jest zły? Proszę więc o propozycję dobrego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
anulina Re: Blogi polecane 21.06.04, 14:53 też się nad tym zastanawiałam. większość polecanych blogów jest rzeczywiście nieciekawa. no cóż, znajomości są wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
strab Re: Blogi polecane 21.06.04, 15:33 z tymi znajomosciami to troche niesprawiedliwe, bo przeciez nie masz pojecia, kto ma znajomosci a kto nie. wiec ja sam bylem zaskoczony kiedy moj blog sie pojawil z polecanych. anulina napisała: > no cóż, znajomości są wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
grreg Re: Blogi polecane 23.06.04, 22:55 ja będę nieskromny i zaproponuję nasz blox: facetow2.blox.pl Pozdrawiam i czekam na ewolucję blox`ów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajamaja popieram IP: *.dhcp212-198-204.noos.fr 29.06.04, 10:23 moj tez nie po znajomosciach, a wlasnie polecany, dziekuje wiec, ale nie wiem komu Odpowiedz Link Zgłoś