mojtrening 15.04.12, 19:21 Notki nie są publikowane. gameold.blox.pl/html Po zalogowaniu widać w edycji, ale na blogu ich brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: Brak publikacji notek 15.04.12, 20:39 Wyszukiwarka prawdę ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reticulum Re: Brak publikacji notek IP: *.173.10.178.tesatnet.pl 16.04.12, 10:26 Mam ten sam problem. Notki pojawiają się też na liście ostatnich wpisów, ale nie są wyświetlane. Odpowiedz Link Zgłoś
mojtrening Re: Brak publikacji notek 16.04.12, 10:51 Już wskoczyło. Wina wyszukiwarki? To czemu do tej pory było ok? Chyba wina skryptu lub serwerów? Odpowiedz Link Zgłoś
lemon-granita Re: Brak publikacji notek 16.04.12, 11:43 wg mnie to od dwoch tygodni tak cos sie dzieje wczoraj bylo dobrze, sadzilam, ze to moze koniec, ale dzis od rana znowu. czasem wystarczy, ze zmienie wyszukiwarke. np.na chromie pokazuje dobrze, ale na mozilli cały czas qpa. mi to przeszkadza, bo np. jak napisze post, to lubie go czasem poprawic. a te poprawki, choc w edytorze widac, to na stronie sa po paru godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
solankino Re: Brak publikacji notek 16.04.12, 16:51 U mnie od soboty mam problem i z tego powodu brak ochoty na pisanie. W IE widać a w Chrome lipa! Odpowiedz Link Zgłoś