Gość: wsfch IP: *.koronowo.com.pl 18.10.15, 18:59 Do kogo mam skierować podanie z prośbą o możliwość usunięcia pustych folderów (na linki) w starym szablonie Kubrick - w bocznej szpalcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.koronowo.com.pl 18.10.15, 23:47 Gdybym mógł, to bym się NIE pytał! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 19.10.15, 01:36 Pytanie nie było "czy" tylko "czemu", as in: z czego wynika niemożliwość, co robisz że nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.koronowo.com.pl 19.10.15, 11:46 Bartoszcze, jesteś postacią notorycznie wtrącającą się w nie swoje sprawy, zarazem nic nie wnoszącymi komentarzami. Z reguły na stawiane pytanie odpowiadasz postawieniem mało istotnego zapytania. W moim przypadku, gdyby usunięcie owych folderów (ich nazw) było proste, oczywiste oraz skuteczne, to nie stawiałbym pytania. I tym bardzie, nie wdawał się z tobą w jałową niby dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 19.10.15, 12:59 Czujem siem zmiażdżony dobitnością Twojego argumentu. Aha, zdaje się że prosiłeś o pomoc ))) jesteś w tym proszeniu niezmiernie przekonujący. Nadal nie wiadomo na czym polega problem, ale skoro ważniejszym problem jest to że ktoś Ci zadaje pytanie dodatkowe, to cieszę się że pomogłem Ci zredukować rangę problemu ))) Jak wolisz żeby pytanie zadał ktoś inny, to miłego czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: do kogo? 19.10.15, 13:15 Po zalogowaniu się na blog, w starym panelu, wybierz w zakładce WPISY -> KATEGORIE. Przy kategoriach, które chcesz usunąć kliknij w link usuń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.koronowo.com.pl 19.10.15, 19:26 Nie chodzi o KATEGORIE. Chodzi o LINKI w zakładce WPISY (dwie zakładki na prawo od KATEGORIE). Przypomnę początkowe pytanie: Do kogo mam skierować podanie z prośbą o możliwość usunięcia pustych folderów (na linki) w starym szablonie Kubrick - w bocznej szpalcie? Po założeniu dwóch folderów w żadnym nie udało się wpisać nazwy linku i jego adresu. Obecnie interesuje mnie wyłącznie usunięcie obu pustych folderów na LINKI (nie KATEGORIE!). Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 20.10.15, 14:49 A nie mówiłem, żebyś jednak napisał dokładnie o co chodzi i z czym jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: do kogo? 21.10.15, 08:09 Zrób zrzut ekranu z tym co chcesz usunąć, przede wszystkim podaj nazwę konta oraz adres blogu. Wyślij na adres blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.koronowo.com.pl 20.10.15, 21:24 Nadal nie mogę usunąć nazw folderów na LINKI na głównej stronie. Nadal nie mogę w założonych folderach na LINKI wpisać nazwy i adresu linku. Choć tym już nie jestem zainteresowany. Do kogo mam skierować podanie z prośbą o możliwość usunięcia pustych folderów (na linki) w starym szablonie Kubrick - w bocznej szpalcie? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze PS 20.10.15, 15:08 Usuwanie folderów na linki w szablonie Kubrick działa. Nie ma to jak prawidłowo sformułowany problem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.15, 21:12 Dziękuję za odblokowanie funkcjonalności folderów na linki. Przykre jest, że administratorzy działają tak niefrasobliwie. Liczę, że zrozumieją intencję użycia tego przymiotnika. Bartoszcze, upajaj się nadal rolą „adwokata diabła”, pomimo, że jesteś w niej kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: do kogo? 23.10.15, 21:35 Inni blogerzy mają również problemy. Realizujemy zgłoszenia według czasu ich wpłynięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.15, 22:18 No to teraz, rola bartoszcze stała się zrozumiała - ma za zadanie sztucznie spowalniać natłok reklamacji Tylko po co równolegle z procesem oczekiwania na fachową korektę administratorzy raczą oczekujących niefrasobliwymi poradami? Tu określenie niefrasobliwe, jest jednym z łagodniejszych. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 23.10.15, 22:24 Gość portalu: wsfch napisał(a): > No to teraz, rola bartoszcze stała się zrozumiała - ma za zadanie sztucznie spo > walniać natłok reklamacji Pochwaliłbym Cię za interesujące próby tworzenia opowieści fantastycznych, ale obawiam się, że wysnułbyś z tego wniosek że jesteś co najmniej drugim Sapkowskim > Tylko po co równolegle z procesem oczekiwania na fachową korektę administratorzy > raczą oczekujących niefrasobliwymi poradami? Cóż, było Ci proponowane żebyś opisał swój problem precyzyjnie. Wolałeś przedłużyć proces załatwiania pisaniem bzdur zamiast konkretów, Twoja sprawa )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.15, 22:48 Wczuwasz się w swoją rolę nie znając treści korespondencji mailowej. A jeśli ją znasz … . Nie ważne. Bzdurą były i są twoje rady. Powodzenia w dalszym adwokatowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 24.10.15, 09:52 Skoro w mailach napisałeś co trzeba to po co spamowałeś na forum? Zwykły użytkownik, który przychodzi z problemem, nie ma pretensji do wielkości. Często można mu pomóc już przez prawidłowe określenie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.15, 10:19 Adwokacie diabła nadal idziesz w zaparte - zacząłem od zgłoszenia problemu na forum. Późniejsze przejście na korespondencję @ było na prośbą admina, również w celu pominięcia „adwokatów” mających potrzebę zaistnienia w każdym dyspucie. I obiecuję, nie twój komentarz będzie ostatni w tym wątku! [piszę „twój” i podobnie wcześniej, gdyż ...bartoszcze] Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 24.10.15, 10:41 [cytat] "A nie mówiłem, żebyś jednak napisał dokładnie o co chodzi i z czym jest problem?" [koniec cytatu] Wlazłeś z zupełnie niefrasobliwym tekstem, a przy próbach pomocy zacząłeś obrażać - tylko po to, żeby na koniec zrobić dokładnie to, co Ci doradzano. Po tym jak rozwiązano Twój problem, nadal jedynie potrafisz obrażać. Zmartwię Cię: w tym też nie jesteś oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.15, 12:18 To zaczęło: > "Do kogo mam skierować podanie z prośbą o możliwość usunięcia pustych folderów (na linki) w starym szablonie Kubrick - w bocznej szpalcie?" To było konstruktywne: >> "Zrób zrzut ekranu z tym co chcesz usunąć, przede wszystkim podaj nazwę konta oraz adres blogu. Wyślij na adres blox@agora.pl" Po interwencji administratora w systemie, to mogło zakończyć: >>> "Dziękuję za odblokowanie funkcjonalności folderów na linki. Przykre jest, że administratorzy działają tak niefrasobliwie. Liczę, że zrozumieją intencję użycia tego przymiotnika." Wszystko pozostałe, poczynając od "A czemu nie możesz sam tego zrobić?", za sprawą bartoszcze jest śmieciowe W dyskusji, nawet kilkudniowej, należy pamiętać (można odtworzyć) i kojarzyć (tu gorzej) wszystkie wcześniejsze zapisy. Tak, wiem dla niektórych bywa to trudne Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 24.10.15, 15:17 Gość portalu: wsfch napisał(a): > To zaczęło: > > "Do kogo mam skierować podanie z prośbą o możliwość usunięcia pustych fol > derów (na linki) w starym szablonie Kubrick - w bocznej szpalcie?" > To było konstruktywne: > >> "Zrób zrzut ekranu z tym co chcesz usunąć, przede wszystkim podaj na > zwę konta oraz adres blogu. Wyślij na adres blox@agora.pl" Ale przedtem (wiesz, można odtworzyć po datach i godzinach postów ) był jawny dowód na to, że wyjątkowo niefrasobliwie opisałeś swój problem, ponieważ nie udało się go zrozumieć bez informacji dodatkowych: "Po zalogowaniu się na blog, w starym panelu, wybierz w zakładce WPISY -> KATEGORIE. Przy kategoriach, które chcesz usunąć kliknij w link usuń." Śmieciowe pytanie, śmieciowa odpowiedź A mówiłem od początku: napisz dokładnie o co chodzi. Skończyło się na tym, że zrobiłeś tak jak powiedziałem - napisałeś dokładnie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.15, 17:56 [jest to powtórny wpis o identycznej treści jak ten co znikł, a był wyemitowany o 16:16] Jest taka dziedzina (profesja), w której to co robisz nazywa się MATACZENIEM. Dotyczy to też adwokatów, którzy z matactwa tworzą swoją jedyną taktykę obrony w sporze. Znasz to? Rozumiesz? Ty to stosujesz. Stwierdzenie o KATEGORIACH nie miało związku z początkowo zadanym pytanie o problemach w LINKACH i ich folderach. Bartoszcze! Ze ZROZUMIENIEM czytaj. I nie pogrążaj innych: moje delikatne stwierdzenie o niefrasobliwości dotyczyło dyletanctwa w mieszaniu KATEGORIi z LINKami przez … - nie istotne. Kontynuuj dalej – czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 24.10.15, 21:57 Gość portalu: wsfch napisał(a): > Stwierdzenie o KATEGORIACH nie miało związku z początkowo zadanym pytanie o pro > blemach w LINKACH i ich folderach. Są dwie możliwości: a/ administracja odpowiedziała Ci w tym wątku nie na temat zupełnie przez przypadek b/ administracja starała Ci się pomóc ale nie była w stanie zrozumieć Twojego pytania. Podpowiedź: administracja pomogła Ci jak wreszcie napisałeś o co chodzi. (podpowiedź 2: starałem się Ci pomóc w napisaniu o co chodzi) (podpowiedź 3: jesteś straszliwie nudny, zupełnie jak jeden taki dzieciak co mnie w ostatnich dniach napastował na zupełnie innym serwisie, ośmieszając się straszliwie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.15, 00:27 Nie musisz informować (mi przypominać) o swoich „zaistnieniach” na innych serwisach, portalach lub blogach. Jesteś z tego znany. I niezależnie od dziedziny, identycznie, negatywnie konsekwentny. Ad a/ Jeśli administracja odpowiedziała mi w tym wątku nie na temat zupełnie przez przypadek, to potwierdza się moja teza o NIEFRASOBLIWOŚCI administracji. Ad b/ Jeśli administracja starała się mi pomóc ale nie była w stanie zrozumieć mojego pytania, to gorzej, bo potwierdza tezę o DYLETANCTWIE, polegającym na nie rozróżnianiu folderu KATEGORIE od folderu LINKI. Przechodzisz z roli adwokata w rolę …donosiciela. Pogrążaj się dalej w tym motaniu. Czekam wytrwale. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: do kogo? 25.10.15, 16:27 Pa, dziecino, jedno lanie na tydzień Ci wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsfch Re: do kogo? IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.15, 17:30 bartoszcze, zaniżasz poziom. Choć typowo, w swój sposób, się wycofujesz - oczekiwałem na to kilka komentarzy wcześniej... . Twój syn mógłby być moim wnukiem. Ty, moim synem ... NIE - WYKLUCZONE!!! N I E M O Ż L I W E . Nie licz ... , nie twój komentarz ... . Odpowiedz Link Zgłoś