Gość: ninga IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.16, 11:51 Czy to jest tak, że ponieważ mój blog ma 12 lat, to Przekroczyłam dany mi limit na zdjęcia i dlatego blox, losowo wycina mi zdjęcia z moich wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: zasoby 03.01.16, 17:49 Limit odrasta. Blox nie ingeruje w treść wpisów, więc nic ci nie wycina. Opcje są trzy: 1. nieznany błąd, 2. usunęlaś zdjecia z zasobów i dlatego nie ma ich w notkach, 3. zdjęcia byly na zewntrznym serwerze, który je wyrzucił/zmienił adres/cokolwiek. bez podania adresu bloga administracja Bloxa ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
ninga Re: zasoby 03.01.16, 21:33 więc nieznany błąd bo nie usunęłam zdjęć i nie były na zewnętrznym serwerze chodzi o blog kaliningrad.blox.pl ps. myślałam, że administracji wystarczy mój login, nie zauważyłam że si.e nie zalogowałam Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: zasoby 04.01.16, 10:41 Podaj linki do wpisów w których nie są wyświetlane zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ninga Re: zasoby 06.01.16, 00:30 Poszatkowało cały blog, więc wszystkich nie dam. To sa dziesiątki wpisów ale przykładowe trzy: kaliningrad.blox.pl/2015/11/Czeste-nocowanie-u-mamy-powoduje-ze-nosze-w.trackback?key=854713d619; kaliningrad.blox.pl/2015/11/Przeczytane.trackback?key=7aff37410d kaliningrad.blox.pl/2015/11/Bylam-w-tym-tygodniu-na-pierwszych-zajeciach-z.trackback?key=d920e6378a Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: zasoby 08.01.16, 10:38 To są linki do trackbacków. Znalazłem te wpisy sprawadzamy co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: zasoby 11.01.16, 14:30 Na Twoim blogu nie były prowadzone działania przez administrację ani też nie mieliśmy żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ninga Re: zasoby 12.01.16, 01:19 To żart? Czy twoja odpowiedż oznacza, że wg ciebie wszystko jest ok bo to nie admini bloxa, tylko ktoś inny wykasował te zdjęcia? Z pozycji admina możecie przecież ustalić w jakich okolicznościach zniknęło ok. 1/5 zdjęć? Co istotne, to coś/ktoś dalej buszuje. Kilka dni temu zaladowałam na blog kilka zdjęć. Zanim ukończyłam wpis już ich "było" i znów musiałam załadować. Jeżeli nie tutaj, to na mail ale odpowiedz co jest grane i czy mam się wynosić z bloxa. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: zasoby 12.01.16, 09:35 Zdjęcia do wpisów, do których podałaś linki zdjęcia zostały usunięte przez użytkownika. Nie podałaś tej informacji przy zgłoszeniu. Napisz do nas blox@agora.pl - i dokładnie opisz problem - z dodawaniem zdjęć. - z jakiej przeglądarki korzystasz (wersja) - jakie masz zainstalowane dodatki do przeglądarki - dzień i godzina wystąpienia problemu - z jakiego edytora korzystasz - z jakiego IP się łączysz - czy jest jakiś komunikat? - czy problem się powtarza? Odpowiedz Link Zgłoś