Dodaj do ulubionych

Przekierowanie ruchu

10.03.19, 13:54
W jaki sposób przekierować ruch z bloxa na nowy adres w wordpressie?
W sieci jest pełno linków do mojego bloga, w jaki sposób nie stracić tych przekierowań?
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Przekierowanie ruchu 10.03.19, 17:57
      Obawiam się, że je stracisz.
      • pinkcake Re: Przekierowanie ruchu 11.03.19, 00:12
        Jak w takim razie przekierować ruch z bloxa na wordpressa na te pozostałe 6 tygodni? Żeby ci okazjonalni czytelnicy się oswoili z nowym miejscem.
        • wsfch Re: Przekierowanie ruchu 11.03.19, 01:20
          Zrób np. osadzoną stronę z informacją o pięknej śmierci blox.pl i już ją opublikuj smile
          Jeszcze 49 dni... . U mnie info o padnięciu wisi na obu blogach od 26 lutego ...
          • pinkcake Re: Przekierowanie ruchu 11.03.19, 09:55
            Wedle moje wiedzy takie działanie nie spełnia definicji przekierowania ruchu...
            • bertbertbert Re: Przekierowanie ruchu 11.03.19, 12:50
              Udzieliliśmy odpowiedzi na podobne pytanie w przygotowanych przez nas odpowiedziach na najczęściej zadawane pytania:

Czy stare adresy blogów będą automatycznie przekierowywały na nowe czy tylko wyświetli się informacja o nowym adresie? czy to już na zawsze czy przez jakiś czas?

Wyświetli się informacja o nowym adresie. Informacja będzie wyświetlana co najmniej do 30 listopada 2019. Mechanizm do ustawiania nowych adresów udostępnimy Wam na początku kwietnia. Dzięki temu mechanizmowi na górze bloga pojawi się informacja, że blog przeniósł się w nowe miejsce, oraz będzie podany jego nowy adres.
              Więcej: pomoc.gazeta.pl/pomoc/7,154322,24470506,zamkniecie-blox-pl-najczesciej-zadawane-pytania-i.html
              • pinkcake Re: Przekierowanie ruchu 11.03.19, 20:51
                Świetnie, będzie się wyświetlała informacja.
                Ale to w dalszym ciągu nie jest odpowiedź na pytanie: w jaki sposób przekierować ruch na nowy blog?
    • rozieblox Re: Przekierowanie ruchu 30.03.19, 14:17
      Dokładna odpowiedź znajduje się tu zakr.es/blog/2018/11/seo-przy-zmianie-domeny-bloga/ Rozwiązanie lepsze od gołego podania nowego adresu, bo nie tracisz ruchu z wyszukiwarek dla poszczególnych wpisów.
    • libijczyk80 Re: Przekierowanie ruchu 08.04.19, 12:53
      Dalej nie wiem jak przekierować bloga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka