irenkap 02.11.05, 08:56 Dzień Dobry. Gdy chcę wstawi zdjęcie i klikam wstaw z zasobów wyrzuca mnie na stronę główną blox, nie mogę więc włożyć zdjęć do zasobów i nie mogę tym samym wstawiać zdjęć na bloga. Jak to zmienić!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: perrier Re: problem z zasobami IP: *.65-200-80.adsl.skynet.be 02.11.05, 13:39 zdjecie moze byc tylko .jpg lub .gif Nie moze byc wieksze niz 100kb Moze masz po prostu zdjecie za duze i w zlym formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
irenkap Re: problem z zasobami 03.11.05, 11:04 zdjęcia mam w porządku, tylko nie mogę wejść w zasoby, żeby je tam umieścić. Dzisiaj nawet wyrzuca mnie przy kliknięciu "nowy wpis", "plik", "wstaw z zasobów".. natychmiast wurzuca mnie na strone główną blox.. co jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: problem z zasobami 03.11.05, 21:41 Czy w chwili gdy klikasz w "nowy wpis" lub cokolwiek co przenosi Cię na stronę główną, jesteś na stronie głównej nadal zalogowana i widzisz listę swoich blogów, czy musisz się ponownie logować żeby wejść do bloga? Czy logujesz się na stronie głównej, czy poprzez stronę "pisz bloga"? W jakiej przeglądarce ten problem występuje? Na razie nie pytam się o problem z "wstaw z zasobów" w edytorze, tylko ogólne przenoszenie na stronę główną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenkap Re: problem z zasobami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:01 Korzystam z firefox. Gdy klikam wstaw z zasobów, nie zamyka mi strony nowego wpisu - tej na której jestem, pozostaję nadal na tej stronie a otwiera nowe okno strony głównej blox, gdzie nie jestem zalogowana, nie ma spisu moich blogów. I nie ma znaczenia, czy wchodzę z pisz bloga czy ze strony głównej. Jest to blog Forum Chicago, obiecałam wstawić zdjęcia, no i nie mogę.. Trzy dni męki zajęło mi wstawienie do zasobów a teraz nie mogę w nie wejść.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: problem z zasobami IP: *.65-200-80.adsl.skynet.be 03.11.05, 14:29 jaka przegladarke uzywasz? Przy Firefox podobne rzeczy moga sie dziac. Wejdz przez IE do edycji. Moze to pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenkap Re: problem z zasobami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:17 Dziękuję. udało mi się włożyć zdjęcia do zasobów, ale niestety już w nowym wpisie za żadne skarby nie mogę wejść w zasoby. Gdy kliknę "wstaw z zasobów" wyrzuca mnie natychmiast na stronę główną blox. Ufff, niech ktoś mi pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perrier Re: problem z zasobami IP: *.71-200-80.adsl.skynet.be 04.11.05, 16:39 sprobuj usunac wszelkie dodatki (zegarki, sady, liczniki) jezeli jakies masz. Moze pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś