Gość: ula_th IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:53 Mam problem.Założyłam niedawno bloga na tej stronie i nie wiem jak mozna wstawić kod html. Chciałabym miec jakies sondy lub zegarki ale nei wiem jak, piszcie tu lub na moje gg 4582867. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kresh_84 Re: Jak wstawić.............?? IP: *.21.pl 03.03.06, 23:08 W panelu do zarządzania blogiem WYGLĄD => Elementy: na dole masz pole na kod html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_th Re: Jak wstawić.............?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:14 ale nei wiem jaki kod wstawic czy cos, napisz do mnie na gg i mi wytlumacz to, plis Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Jak wstawić.............?? 04.03.06, 13:20 Jejku, troche wyobrazni! Znajdz na blogu zegarek, sonde, cos tam cos tam co Ci sie podoba i kliknij na to. Wejdziesz na strone, tam z reguly jest wszystko dokladnie opisane. Kopijesz kod, ktory tam jest dostepny i wklejasz w miejsce, ktore podano Ci wyzej. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś