14.09.06, 12:00
witam,

mam pytanie odnosnie katalogu, a mianowicie czy mozliwe byloby wydluzenie
czasu obecnosci w katalogu z 2 tygodni do miesiaca np? uwazam, ze 2 tygodnie
to dosc radykalne rozwiazanie, zwlaszcza dla katalogow tematycznych, np.
takich jak kulinarne.

pozdrawiam

bezportretowa
Obserwuj wątek
    • ols Re: katalog 14.09.06, 12:20
      W katalogu jesteś tak długo, jak nie masz przerw w pisaniu dłuższych niż 2 tygodnie. Nie ma czegoś takiego, że po 2 tygodniach blog z automatu znika z katalogu.
      • eeela Re: katalog 14.09.06, 13:56
        W katalogu czesto jest sporo blogow, ktore od dawna sa nieczynne, albo nawet
        skasowane big_grin
        • mpieck Re: katalog 14.09.06, 14:16
          To chyba mówisz o katalogu w portalu gazeta.pl a nie bloxowym katalogu.
          • eeela Re: katalog 20.09.06, 20:47
            Pewnie tak. Konkretnie o 'polecanych', do ktorych jest link z glownej strony bloxa.
      • bez_portretu Re: katalog 15.09.06, 14:09
        ols napisał:

> W katalogu jesteś tak długo, jak nie masz przerw w pisaniu dłuższych niż 2
        tygo
        > dnie. Nie ma czegoś takiego, że po 2 tygodniach blog z automatu znika z
        katalog
        > u.

hm olsie, to dziwne, bo zdaje mie sie, ze np. blog culinaria zawsze znika z
        katalogu, jesli po 2 tygodniach nie pojawi sie w nim nowa notka.

pozdrawiam

bezportretowa

• ols Re: katalog 15.09.06, 14:44
          Właśnie to napisałem. Jesteś w katalogu do czasu do kiedy zdarzy ci się dwutygodniowa pauza. Wystarczy, że wrzucisz nową notkę co 13 dni i jesteś w katalogu stale.
          • bez_portretu Re: katalog 15.09.06, 16:36
            ols napisał:

> Właśnie to napisałem. Jesteś w katalogu do czasu do kiedy zdarzy ci się
            dwutygo
            > dniowa pauza. Wystarczy, że wrzucisz nową notkę co 13 dni i jesteś w katalogu
            s
            > tale.

olsie,

otoz to! smile mowimy o tym samym, ale byc moze wyrazilam sie niezbyt precyzyjnie.
            moje pytanie brzmialo, czy pauza vel obecnosc moglaby trwac dluzej anizeli te
            13 dni, powiedzmy np. miesiac. byloby to przyjmniejsze rozwiazanie. smile

pozdrawiam

bezportretowa

• ols Re: katalog 15.09.06, 16:39
              Raczej nie. Blog z wpisami raz na miesiąc jest jak dla mnie praktycznie nieżywy.
              • bez_portretu Re: katalog 15.09.06, 16:47
                ols napisał:

> Raczej nie. Blog z wpisami raz na miesiąc jest jak dla mnie praktycznie
                nieżywy
                > .

heh, szkoda, ale dziekuje za szybka reakcje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka