Dodaj do ulubionych

Propozycja dla Olsa:)

IP: *.client.duna.pl 19.02.07, 17:12
Mam propozycje- wydaje mi sie, ze blogi typu- tokio hotel, rianna(czy
jakkolwiek ona sie nazywa), britney spears itp, moze daloby sie wrzucic
gdzies poza blox? Moze nie wyrzucic(choc fajnie by bylo), ale stworzyc dla
nich oddzielna rubryke. Niech wyleca z tego top 100 to patrzec nie mogesmile
Obserwuj wątek
    • ols Re: Propozycja dla Olsa:) 19.02.07, 17:25
      Bez względu na temat miejsce w Top100 należy im się jak psu buda. Obowiązku patrzenia na listę nie ma. Jedyną metodą wywalenia ich z listy jest pokonanie oglądalnością.
      • Gość: gosc Re: Propozycja dla Olsa:) IP: 83.151.32.* 19.02.07, 20:58
        Ale przeciez te dzieciaki ktore kochaja tokio zawsze beda zagladaly na te
        idiotyczne(przepraszam, ale tak uwazam) blogi. Naprawde nie daloby sie czegos
        wykombinowac? to zasmieca serca i umysly naszetongue_out
        • lemonna Re: Propozycja dla Olsa:) 19.02.07, 21:09
          co za bzdura, przecież blox.pl jest dla wszystkich, a fakt, że tematyka jest
          różnorodna świadczy tylko pozytywnie o tym portalu. sama byłam pozytywnie
          zaskoczona tym, że blox.pl, synek gazeta.pl przyciąga takie masy młodych ludzi
          do zakładania swoich pamiętników, przecież taka jest ta młodzież i po co się
          denerwować? nie jestem wielbicielką tokio hotel ani innych kapel w stylu blog27,
          ale jesli jest popyt to jest podaż i nie widze w tym nic złego.
    • perrier Re: Propozycja dla Olsa:) 20.02.07, 07:00
      <Mam propozycje- wydaje mi sie, ze blogi typu- tokio hotel, rianna(czy
      > jakkolwiek ona sie nazywa), britney spears itp, moze daloby sie wrzucic
      > gdzies poza blox? Moze nie wyrzucic(choc fajnie by bylo), ale stworzyc dla
      > nich oddzielna rubryke. Niech wyleca z tego top 100 to patrzec nie mogesmile

Nie rozumiem tutaj czegos - proponujesz wywalic blogi, poniewaz "nie mozesz na
      nie patrzec", ze niby zasmiecaja bloxa. A kim Ty jestes, Gosciu, zeby takie
      sady wydawac? Nie podobaja Ci sie te blogi - omijaj je wielkim lukiem i po
      klopocie. Miejsce w top 100 nalezy im sie poniewaz spelniaja warunki
      klasyfikacji. Gdyby nie bylo wejsc, nie byloby miejsca na liscie. Proste. O co
      chodzi wiec? Ciesze sie, ze Administracja odpowiednio zareagowala. A blox to
      miejsce dla wszystkich - dla tych co to maja blogi na top liscie (bez wzgledu
      na temat) i dla tych, do ktorych prawie nikt nie zaglada. I tak powinno zostac.
    • mr.yez Re: Propozycja dla Olsa:) 25.02.07, 23:47
      "Nie zgadzam się z Twoimi poglądami ale oddam życie abyś mógł je głosić" - rzekł kiedyś Voltaire smile
      • klaudyna12340 Re: Propozycja dla Olsa:) 10.03.07, 10:07
        O Jezu co wam to pzeszkadza... nigdzie indziej nie mają takich problemów, choć
        np. na mylogu w reklamach, większość to własnie fan-blogi... nikt się nie żali,
        ja nawet nie zrwacam na to uwagi. A co jeśli mnie nie interesuje czy wkurza
        polityka? Może skasujecie z top100 wszystkie blogi polityczne...? - teraz mówię
        oczywiście z twoim podejściem do tej sprawy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka