dzika_kobieta 12.05.07, 16:30 co nalezy zrobić by każdy folder zakładek był w oddzielnej ramce i by napis : zakładki-zniknął? Przejrzałam wszystkie instrukcje css itd. i nie znalazłam tej informacji. Jesli ktoś może mi pomóc z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_kobieta Re: css 12.05.07, 16:46 ok, pozbyłam się już słowa " zakładki" ale nadal nie wiem jak zrobic ramki dla każdego foldera zakładek oddzielnie i jak zrobić ramkę dla każdego wpisu w szerokiej szpalcie? (( Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_kobieta Re: css 13.05.07, 11:22 puk, puk, czy ktos mi pomoże? dzikakobieta1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: css 13.05.07, 21:19 Spokojnie, spokojnie - ktoś na pewno pomoże - weekend to dobra pora na inne zajęcia niż komputer Ramkę dla każdego foldera zakładek zrobisz zmieniając klasę .PoziomDrzewa {}. Nie obejmuje jednak ona tytułu foldera, który jest w .TytulFolderZakladek{}. Każdy bloxowy wpis ujęty jest klasą .BlogWpisTresc {} (dla strony głównej) i .TrescKomentowanegoWpisu {} (dla strony komentarzy). Najlepiej zrobić dla nich jedną definicję w postaci: .BlogWpisTresc, .TrescKomentowanegoWpisu { ustawienia dla obu } Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_kobieta Re: css 13.05.07, 22:01 Dziękuję sgk ) s.z.y.m.o.n juz mi wytłumaczył,żeby wpisać w .BlogWpisBox, .SkomentujBox następującą definicję: border: 1px solid black; linię (parametry można zmienić) Dla zakładek trzeba dodać to samo dla selektora .ZakladkiItems - jeżeli tytuł też ma być w ramce lub .PoziomDrzewa - tytuł folderu zakładek po za ramką Biedzę się teraz nad zmianą koloru loginów autorów wpisanych juz komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
s.z.y.m.o.n Re: css 14.05.07, 00:28 dodaj coś takiego .InfoKomentarzAuthor{color: TWOJ_KOLOR} Odpowiedz Link Zgłoś