vivictoria 20.01.09, 18:31 splocik.blox.pl/html ten blog został nieumyślnie zabokowany przez Autorkę, jak to odwrócic? Pięknie proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Jak pomóc??? 20.01.09, 19:00 Co to znaczy "nieumyślnie zabokowany"? U mnie wygląda normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: Jak pomóc??? 20.01.09, 19:39 Splocik nie może się zalogowac na swojego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Jak pomóc??? 20.01.09, 22:42 Jedyne co mogę poradzić, to żeby Splocik skontaktowała się z pomoc@agora.pl i opisała sytuację, ja nie mam możliwości odzyskania konta (zwłaszcza że nie mam kontaktu z właścicielką bloga). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina.ee Re: Jak pomóc??? 20.01.09, 20:59 ols napisał: > Co to znaczy "nieumyślnie zabokowany"? U mnie wygląda normalnie. Bardzo Cię proszę, jeśli mógłbyś coś poradzić Splocikowi, zrób to! U wszystkich jej dwa blogi wyglądają ok. tylko, że ona nie może się zalogować! Wysłała już listy do Admina. Nie chcielibyśmy, żeby to się przeciągnęło za bardzo w czasie. Splocik coś robiła w edycji i po prostu zablokowało jej konto. Nie wytłumaczę Ci lepiej, bo nie wiem jak to wyszło ale widac coś takiego jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia116 Re: Jak pomóc??? 20.01.09, 22:24 owszem on wygląda normalnie dla nas ale Splocik się nie może do niego dostać czyli do jego edycji czy ktoś kto ma taką władzę mógłby zareagować i umożliwić ponowny dostęp właścicielce bardzo ładnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jak pomóc??? 21.01.09, 10:35 Takich spraw nie załatwia się przez posły . Splocik musi osobiście napisać na pomoc@agora.pl A poza tym, dlaczego nie może się zalogować? Jesli zapomniała hasła, to jest przecież funkcja odzysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia116 Re: Jak pomóc??? IP: 94.246.146.* 21.01.09, 14:06 ależ Splocik pisał tylko narazie nie ma odpowiedzi funkcja odzysku i owszem ale nic to nie dało nadal nie może się dostać do edycji swojego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
makneta Re: Jak pomóc??? 23.01.09, 18:56 Splocik nie jest pierwszą chyba ofiarą zablokowania własnego konta przez przypadek. Piszemy tutaj, ponieważ bardzo lubimy jej blogi i jest nam bardzo żal, że nie może ona aktywnie uczestniczyć w blogowym życiu. Napisała już do "władz", ale być może ktoś z użytkowników miał już taki problem i wie jak najszybciej sobie z nim poradzić. Chyba po to jest to forum? Ciężko jest odbierać pocztę na gazecie jeśli ma się zablokowane konto, prawda? W zakładkach bardzo łatwo jest znaleźć jej alternatywny mail. W każdym bądź razie dziękujemy za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jak pomóc??? 23.01.09, 21:45 Odblokowanie konta tylko za pośrednictwem pomoc@agora.pl Problem w tym, że poczta choć ma domenę gazety, to jest obsługiwana przez google. Jeśli konto jest zablokowane przez google z jakichs tam powodów (lub z powodu zapomnienia hasła) to tylko oni mogą odblokować. Administracja nie ma z tym nic wspólnego. Jeśli Splocik napisała na pomoc@, musi cierpliwie czekać na odpowiedź lub napisać jeszcze raz, bo mail mógł gdzieś się zagubić. Jeśli nie potrafi sama odzyskać hasła to niestety, nic się tu nie poradzi. Gdy nie ma dostępu do poczty z konta splocik@gazeta.pl, to przeciez nie mogła również wysłać maila. Mogła to zrobić wyłącznie z innego konta i na to inne konto przyjdzie odpowiedź. Trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula97 Re: Jak pomóc??? 26.01.09, 19:48 Myślę,że google powinny odpisać ale administracja bloxa powinna wspomóc Splocika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia116 Re: Jak pomóc??? IP: 94.246.146.* 26.01.09, 19:57 strasznie długo to trwa jeszcze raz proszę władnych odblokujcie dziewczynie dostęp do bloga Odpowiedz Link Zgłoś
dagny14 Re: Jak pomóc??? 26.01.09, 20:51 Okropnie długo. Czy ktoś to chociaż czyta? Pomóżcie,bo ten blog to naprawdę fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
magduniar3 Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 10:24 Właśnie, w końcu ta administracja bloxa jest w jakimś konkretnym celu. Chyba również po to by wspomagać użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 10:45 A Splocik coś zrobiła, czy jej kółko adoracji tylko jest zainteresowane odblokowaniem jej konta? Odpowiedz Link Zgłoś
yalka Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 12:25 mika_p napisała: > A Splocik coś zrobiła, czy jej kółko adoracji tylko jest zainteresowane > odblokowaniem jej konta? > Splocik napisała mnóstwo listów i mnóstwo danych i czeka, czeka... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia116 Re: Jak pomóc??? IP: 94.246.146.* 27.01.09, 16:12 no właśnie Splocik pisze pisze i czeka i nic trwa to już ponad tydzień jestem z nią w ciągłym kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 16:26 Nie rozumiem dlaczego w tym wątku Splocik posługuje się umyślnymi a nie pisze sama? Odpowiedz Link Zgłoś
splocik_oczka Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 17:30 eela napisała: > Nie rozumiem dlaczego w tym wątku Splocik posługuje się umyślnymi a nie pisze > sama? ----- Odpowiadam z innego konta, ale jestem tym samym splocikiem, o którym jest wątek. Eela - nikim nie wysługuję się i bardzo gorąco dziękuję Vivictorii za inicjatywę i wszystkim osobom, które mnie wspierają wypowiedziami w tym wątku. A nic tu nie piszę, bo mam wystarczająco dość pisania listów do pomocy i nikomu nie życzę, by przeżywał to, co ja teraz. Mika_p - bardzo mi miło, że moje "kółko adoracji" zainicjowało ten wątek, bo to także zwróciło uwagę pomocy na mój problem. Natomiast ja wysłałam mnóstwo listów do pomocy i ciągle problem istnieje. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wsparcie przyjaznych osób. Na tym chyba polega przyjaźń, a przyjaciół poznaje się, gdy są problemy. Cieszę się, że mam przyjaciół w sieci. Pozdrawiam ciepło. splocik Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 21:20 A problem polega na czym? Skasowałas konto czy po prostu nie mozesz się zalogowac? Tu jest forum o poczcie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=973 Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: Jak pomóc??? 27.01.09, 18:05 Zwracam się do Adminów Bloxa: Proszę Państwa, jak można tak traktowac Blogowicza z dużym dorobkiem! Bardzo proszę, o rozwiązanie tego problemu, nie wszyscy jesteśmy orłami komputera, internetu, każdemu z nas to się może przytrafic! Tu nie chodzi o wrogie przejęcie bloga, tylko o "oddanie" Właścicielce, która popełniła jakiś nieszczęsny błąd. Proszę nie dac się długo prosic - w końcu Splocik ma wielu przyjaciół (kółko adoracji, to chyba nie tu?) i nie ma nic dziwnego, że jej pomagamy. Pozdrawiam pieknie, vivi Odpowiedz Link Zgłoś
mery Re: Jak pomóc??? 28.01.09, 13:50 Admini Bloxa nie zajmują się pocztą. Bardzo dziękujemy za zgłoszenie, ale informacja o problemie znalazła się już u właściwych osób i tak samo, jak właścicielka nicka "splocik" oraz jej liczni piszący tutaj przyjaciele, admini czekają na rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
splocik Re: Jak pomóc??? 28.01.09, 14:43 Jestem już!!! Jestem szczęśliwa!!! Dziękuję bardzo całemu Zespołowi Pomoc.Gazeta i Pomoc.Agora za rozwiązanie mojego problemu. Wszystkim wspierającym mnie osobom, piszącym tu na forum i przysyłających do mnie maile na adres wskazany w zakładkach moich blogów, serdecznie i z całego serca DZIĘKUJĘ. Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Pozdrawiam ciepło. PS. Nikomu nie życzę tego, co mi się przytrafiło i tego, co przeżywałam. Odpowiedz Link Zgłoś