superbejbe 17.06.09, 13:45 Witam. Wstawiłam 21 wpisów, domyślną liczbę ustawiłam na 10, dlaczego nie pojawiło mi się przejście do następnej strony? Np. strona 1, 2, itd....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perrier Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 16:38 Bez adresu bloga to raczej nie licz na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
superbejbe Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 19:18 podaje adres superbejbe.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 20:48 Twoja kategoria domyslna, na ktorej otwiera sie blog, to "pierwsza strona". Tutaj masz tylko dwa wpisy. Gdy klikniesz na kategorie "wszystkie" na dole strony masz linki do kolejnych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
superbejbe Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 22:14 a dlaczego wchodząc np. do kategori: biżuteria widać tylko ostatnich 10 wpisów? i nie mgę przeskoczyć na nastęną stronę, np. strzałeczką czy czymś takim? czy to się gdzies ustawia? Odpowiedz Link Zgłoś
superbejbe Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 22:16 a dlaczego wchodząc np. do kategorii: biżuteria widać tylko ostatnich 10 wpisów? i nie mogę przeskoczyć na następną stronę, np. strzałeczką czy czymś takim? czy to się gdzieś ustawia? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak dodać następną stronę? 17.06.09, 22:23 Bo masz cyferki słabo odróżniające się od tła bloga i ich nie widziesz? Jest i 2., i 3. strona. Odpowiedz Link Zgłoś
superbejbe Re: Jak dodać następną stronę? 18.06.09, 07:45 tego nie przewidziałam, dzięki przyznam że nadal nie widzę tych cyferek, można zmienić ich kolor w CSS? Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Jak dodać następną stronę? 18.06.09, 08:14 Mysle, ze najlepiej bedzie jak zwrocisz sie do autora szablonu o zmiany w CSS. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Jak dodać następną stronę? 18.06.09, 10:44 Ewentualnie szkła w okularach przeczyścisz Moim zdaniem (podkreślam to, że moim ), cyferki są wystarczająco widoczne, a już na pewno nie na tyle wtapiają się w tło, żeby ich nie widzieć. quentin.blox.pl/resource/cyferki.jpg Wpisujcie miasta, które widzą cyferki! Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Jak dodać następną stronę? IP: 78.8.105.* 08.07.09, 16:58 A na moim blogu w ogóle nie ma tych cyferek... Proszę pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś