peilin 12.03.09, 11:46 Szukam bardzo dobrego hotelu w Rydze. Planuje wyjazd turystyczny z dwojka malych dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tallinn Re: Hotele w Rydze 12.03.09, 18:28 Ze średniej półki polecam Albert Hotel. www.alberthotel.lv/ Od biedy może być Islande Hotel. www.islandehotel.lv/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peilin Re: Hotele w Rydze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:38 A co sadzisz o Reval Hotel Ridzene? Z internetu wynika, ze to super hotel, ale z doswiadczenia wiem, ze i tak moze byc roznie, wiec wole rekomendacje z pierwszej reki. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Hotele w Rydze 12.03.09, 23:09 Nie miałem okazji być w Reval Hotel Rīdzene, ale sądząc po hotelach sieci Reval znajdujących się w Tallinnie (jak choćby Olümpia), nie należy nastawiać się na niemiłe niespodzianki. Mogę tylko stwierdzić (na podstawie adresu), że Rīdzene jest dogodnie położony, nie znajdując się przy tym w obrębie Starego Miasta, co należy zaliczyć na plus. Życzę przyjemnego pobytu w Rydze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Hotele w Rydze IP: *.centertel.pl 28.04.09, 13:23 wejdż na www.hotelsworld.pl wpisz miejsce date przyjazdu i wyjazdu i wrzuć sortowanie po cenie system pokaże ci najlepsze oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiry Re: Hotele w Rydze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:12 Sprawdź np. lotwa.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś