Gość: Mario IP: *.chelmno.mm.pl 17.03.10, 10:00 Pytanie do zorientowanych. Chodzi o lepsze warunki basenowe dla 4-latka. Którą miejscowość polecacie? Pytam tylko o baseny. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Eger czy Bogacs? - baseny IP: *.takt.eu 18.06.10, 10:24 Czyściej i lepsze atrakcje dla czterolatka są zdecydowanie w Eger. Masz tam kapitalny brodzik z "pałacem" pośrodku wyposażonym w różne fontanny, zjeżdżalnie itd. Obok basenów duży plac zabaw z b. fajnymi huśtawkami (na kompleksie basenów termalnych). Oprócz basenów obok jest świetny park z kilkoma placami zabaw, jest gdzie pospacerować, a po południu polecam odwiedziny doliny pięknej pani (szepalovolgy czy coś takiego) i degustację lokalnych win. W zeszłym roku mój syn miał 4,5 roku i był zachwycony - w tym roku jedziemy znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.68 Re: Eger czy Bogacs? - baseny 19.06.10, 12:04 Dla dziecka zdecydowanie Eger a jeszcze lepiej niedaleki Miszkolc. Fajne groty i dużo atrakcji. W Bogacs jest najtaniej ale zwykły basen termalny nic specjalnego plus basen do pływanie który zwykle był nieczynny (byłem 3 razy). Ogólnie nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Eger czy Bogacs? - baseny IP: *.chello.pl 19.06.10, 12:07 Miszkolc wg mnie to tylko na jeden dzień,zobaczyć i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś