3kultura 29.06.10, 11:08 witam. jakie sa obecne ceny zywnosci, noclegow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysiowamama Re: obecne ceny 15.08.10, 22:08 My 3 raz byliśmy w miejscu które pokochaliśmy www.privateden.com/ i chyba 8euro/os płaciliśmy. Co do cen to absolutnie nie należy ich się bać bo wiem że wielu ludzi euro odstraszyło. W sklepach żywność nieznacznie droższa ale też zależy bo bułki zdarzało nam się kupować w markecie po 0,01 cent./szt. Myślę że w Pl za tyle nie kupię. Za to bardzo przystępne są ceny jedzenia w restauracjach. Akurat jadaliśmy o Mikulaszu i nie wiem jak w innych miastach ale zupa np 0,89 - 1,20 , drugie danie to zazwyczaj 3 euro z hakiem. Najzwyczajniej nie opłacało nam się gotować i jadaliśmy w restauracjach bo często to taniej wychodziło. Najlepsza pizza jaką w życiu jadłam (wielka ogromnie) kosztowała...3 euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzukladu Re: obecne ceny 22.08.10, 22:10 Rzekoma drożyzna na Słowacji to bujda! Szczególnie przy obecnym kursie euro, naprawdę nie jest źle. Wszędzie wyprzedaże, mowa o domach towarowych, żywność podobnie jak w Polsce a restauracje tańsze. Noclegi też można znaleźć po sensownej cenie więc polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kafeterianka Re: obecne ceny 03.09.10, 22:21 Potwierdzam, Slowacja jest stosunkowo tania, noclegi, wyzywienie, benzyna. Odpowiedz Link Zgłoś