Dodaj do ulubionych

sylwester 2011

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.10, 22:04
W zeszłym roku byłam na sylwestrze w Pradze i byłam bardzo zadowolona w tym roku chce pojechać na narty tylko nie wiem co byłoby tańsze sylwester na słowacji czy w czechy co myslicie??? chociaz nie wykulczam tez polski
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: sylwester 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 10:04
      Jeśli myślisz o Słowacji to pomyśl o jej stolicy. W ub. roku bawiłem się tam w Nowy Rok. Cały pakiet tj. przejazd, nocleg i zabawę kupowałem na portalu Bratyslawa.pl. Myślę, żę w tym roku także mogą mieć taką oferte. Jeszcze jak pogoda dopisze tzn. będzie prawdziwa zima - będzie super. Ew. można to Bratysławy dojechać autem albo poleciec samolotem. Lot uruchomil bezposrednie połączenie.
      • lisia312 Re: sylwester 2011 08.10.10, 18:50
        nie umiem obsługiwać tej stronki...
      • robsonos Re: sylwester 2011 09.10.10, 09:30
        @Piotrze
        Samochód, pociąg to za daleko dla mnie. To połączenie LOtu jest ciekawe. Wiem, że mają jakąś umowę z hotelami Sorea na weekendy w Bratysławie. Warto rozpatrywać taką ofertę pod kątem Sylwka? Czy może znaleźć gdzieś indziej nocleg?
    • dianka89 Re: sylwester 2011 11.12.10, 22:54
      Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
      Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka