Gość: Marcin IP: *.unused.atman.pl 13.07.11, 12:52 Mam zamiar wybrać się samochodem do Hajduszoboszlo,pojadę z Krakowa,proszę o jakies wskazówki odnośnie drogi,którędy najlepiej itp.Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Dojazd do Hajduszoboszlo 14.07.11, 09:32 Na mapie Navteq z Krakowa jedzie sie na Nowy Sącz i potem na Presov w Słowacji - tej trasy nie znam -to twoje tereny ale juz od Presov do Hajuszo jechałem / jechałem z Łodzi na Jasło -Barwinek / - Presov -Miskolc Hajduszo - było dobre oznakowanie tak , że nie trzeba jechać do Debreczyna aby potem troche cofac się do Hajduszo . Jak pamietam droga niezła oprócz ściany deszczu , która akurat mnie spotkała za Miskolcem . Pamietaj , że Miskolca trzeba wrócić aby wykąpac się w basenie w grocie - kierunek Miskolc -Tapolca . Dojedziesz wprost na parking . A potem przez Eger i na autostrade i do Budapesztu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayki Dojazd do Hajduszoboszlo IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 20:22 Od strony Katowic: Kraków Nowy Targ Jurgów Poprad lub ewentualnie Keżmarok, Vrbov Presov Kosice Miskolc - przed Miskolcem na autostradę - później kierunek Debrecen Na zjeździe z autostrady przed Debrecenem w lewo na Hajduszoboszlo WAŻNE Słowacja winietka - nie ma sensu oszczędzać kilku PLN Węgry - najlepiej na pierszej stacji kupić winietkę bo później będziecie mieli spokój. Resztę najczęściej wydają w piankach lub Red Bullu. Nie ma co ryzykować. Na autostradzie węgrzy skanują rejestracje. Węgrzy mają drogi dobrej jakości. Z Jaworzna jest na miejsce 500km. Czas jazdy bez teściowej - 5-5.30h Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszxxxx Re: Dojazd do Hajduszoboszlo 03.08.12, 14:07 ,,Na zjeździe z autostrady przed Debrecenem w lewo na Hajduszoboszlo" Małe sprostowanie:jedziemy do samego końca autostradą i na światłach skręcamy w prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Dojazd do Hajduszoboszlo IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.12, 20:25 Od strony Katowic: Kraków Nowy Targ Jurgów Poprad lub ewentualnie Keżmarok, Vrbov Presov Kosice Miskolc - przed Miskolcem na autostradę - później kierunek Debrecen Na zjeździe z autostrady przed Debrecenem w prawo na Hajduszoboszlo WAŻNE Słowacja winietka - nie ma sensu oszczędzać kilku PLN Węgry - najlepiej na pierszej stacji kupić winietkę bo później będziecie mieli spokój. Resztę najczęściej wydają w piankach lub Red Bullu. Nie ma co ryzykować. Na autostradzie węgrzy skanują rejestracje. Węgrzy mają drogi dobrej jakości. Z Jaworzna jest na miejsce 500km. Czas jazdy bez teściowej - 5-5.30h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dojazd do Hajduszoboszlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 11:57 o ile dluzej z tesciowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dojazd do Hajduszoboszlo IP: *.238.64.26.ip.abpl.pl 30.07.12, 21:49 Płatne Słowacja i Węgry - Kraków, Poprad, Roznava, Miskolc-Debrecen (autostrada) i HB. Jechałem i jest spoko. Kiedy jedziesz, bo ja 4.08 do 8.08.12r ze Śląska. 606217390 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dojazd do Hajduszoboszlo IP: *.238.64.26.ip.abpl.pl 30.07.12, 21:53 przez Poprad jest bez winiety natomiast lepsza i szybsza jest z winietą, i tą jechałem, jest z Krakowa-Poprad-Presov-Kosice-Miskolc-Debrecen. W drodze powrotnej polecam basen w Niskolc-Tapolca, jest świetnie Odpowiedz Link Zgłoś