yoosh 20.06.06, 11:40 Jednym ze skladnikow masci-kremu jest Melkfett. Jaki jest polski odpowiednik? Dzieki z gory :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus oo tez bym chciala wiedziec!! 20.06.06, 11:56 namietnie stosuje krem do rak z pow. i tlumacze sobie to sobie rozmaicie Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: pielęgnujecie wymiona??? :))))))))) 20.06.06, 12:02 tinyurl.com/ecgwn Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hoho, wyszukiwarka odbiega daleko od zycia 20.06.06, 12:05 Melkfett jest skaldnikiem wielu natluszczaczy w stylu eko (i nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus PS: tiggerificu! 20.06.06, 12:06 dzieki za zdjecie slodkiej swinki z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: hoho, wyszukiwarka odbiega daleko od zycia 20.06.06, 12:10 nie odbiega, kosmetyczny Melkfett to mniej więcej to samo tylko bez zanieczyszczeń, które zniosłaby krowa, a niekoniecznie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: Krótko mówiąc krem do cycków 20.06.06, 12:15 Bei humaner Anwendung nennt man es Tittensalbe:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus ojej, Januszu, celu uzupelnienia brakow z 20.06.06, 13:17 Kundenware polecam Ci wiyzyte w sklepie kosm. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: ojej, Januszu, celu uzupelnienia brakow z 20.06.06, 14:12 ggigus napisała: > Kundenware polecam Ci wiyzyte w sklepie kosm. Meint sie eventuell Warenkunde? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus mozesz pisac bezpors. do mnie 20.06.06, 16:38 tak, mialam na mysli Warenkunde. Piszac: Meint sie eventuell Warenkunde? nie zachowuejsz sie zbyt kulturalnie niestety takie przekrecanie slow czesto mi ie zdarza, to jeden z objawow zaburzen koncentracji u doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: mozesz pisac bezpors. do mnie 20.06.06, 17:06 skad moglem wiedziec, ze masz takie zaburzenia - przykro mi z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus zaburzenia to nie sa, dziekuje za wspolczucie 20.06.06, 17:12 wielu ludzi ma ten problem, a jestem taka madra, bo czytalam ostatnio o tym ksiazke a pisania i o mnie i o kimkolwiek w trzeciej osobie oducz sie, bo to naprawde niezbyt mile - delikatnie mowiac brak kultury osob. jest zaburzeniem, ale ja nie mam zamiaru okazac Ci wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus hm, dlaczego krowy mialyby dostac Melfkett 20.06.06, 13:16 z zanieczyszczeniami?? a mnie cieszy, ze nie ma to specj. slowa Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: hm, dlaczego krowy mialyby dostac Melfkett 20.06.06, 14:18 tylko dla wierzących i praktykujących: de.wikipedia.org/wiki/Melkfett Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Melkfett 20.06.06, 13:57 krem z tlustej smietany ,uzyskiwanej z oddojonego nmleka.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Melkfett 20.06.06, 22:17 Tak jest faktycznie, ale juz wyobrażam sobie taki napis na opakowaniu.;) Dziekuję za wyjasnienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś