Gość: Maja1972 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 09:48 Wybieram się z rodziną na kemping Vacansolei na Węgrzech nad Balatonem. Proszę o opinie o tym kempingu albo o innych tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kemping Vacansolei na Węgrzech IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 18:24 A który konkretnie? Jedziesz z dziećmi, bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja1972 Re: Kemping Vacansolei na Węgrzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 12:19 Wiem że są dwa. Jeszcze nie wiem na który. Jadę z dziećmi 14,11 i 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kemping Vacansolei na Węgrzech IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 17:47 Vacansoleil ma 3 campingi na Węgrzech. Jeśli jedziesz z dziećmi zdecydowanie wybierz Balatonfured. Fajne baseny i zjeżdżalnie do wody w jeziorze. plaża piaszczysto trawiasta i i długo płytko.Bardzo blisko do centrum fajnym deptakiem, za płotem sklep i aquapark (drogi dosyć), dalej w stronę centrum Tesco i jeszcze jeden był, ale nazwy nie pamiętam. Od sanitariatów nie żądaj cudów (jeśli jedziesz pod namiot), są czyste, ale daleko im do tych np. na Chorwacji, czy Włoszech. W sierpniu (jak dobrze pamiętam po 15 sierpnia) w centrum wieczory przy winie, stragany. Jeśli chodzi o camping Europa, są baseny, plaża trawiasta, wejścia do wody po schodkach. Za płotem campingu parę knajp, do centrum daleko - po drodze idziesz ulicą non stop, a w samym centrum nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja1972 Re: Kemping Vacansolei na Węgrzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 11:24 Dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
en10 Re: Kemping Vacansolei na Węgrzech 23.04.14, 13:33 Kemping Europa jest tragiczny. Przypominał mi pola nomiotowe, na któe jeździłam z rodzicami w przełomie tal 80tych i 90tych. Wszystko stare, brudne. Toalety takie, że się odechciewało do nich wchodzić, o pysznicach nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś