Gość: marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:17 Czy znajdę jakieś stosunkowo tanie noclegi jadąc na komletną pałę. Nie będzie wszystko zarezerwowane?A może Wy macie jakieś pewne namiary na noclegi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Mikulov 16.08.05, 18:17 jechalismy w zeszłym roku do Chorwacji i w drodze zatrzymaliśmy sie w Mikulowie piękne miasteczko, udałąo nam sie bez problemu znaleźc tani nocleg na mieście, bo w motoreście, przy głównej drodze było dużo wolnych miejsc ale droższych, ok. 50 zł, a tam 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Mikulov IP: 213.199.193.* 17.08.05, 08:57 Jeśli ktoś nocował w Mikulowie ,lub innych miejscach na trasie Cieszyn-Olomouc- Brno-Wiedeń-Graz w drodze do Włoch , Chorwacji lub wracając z wakacji tą samą trasą proszę o podzielenie się jakimiś namiarami na nocleg . Jedziemy z małym dzieckiem i chcielibyśmy wcześniej coś zarezerwować lub znać konkretny adres noclegu. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bafra Re: Mikulov IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 17.08.05, 09:43 Miesiąc temu nowcowałam w Mikulowie w Pensjonacie "Ruze".Mili gospodarze,spokojne miejsce,sniadanie -stół szwedzki.Mikulow wart zwiedzenia,piekne miasto.www.penzionruze.cz/ bf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Mikulov IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:00 Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Mikulov IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:20 W poniedziałek wróciłam z chorwacji i w obie strony spałam w Mikulovie. W jedną stronę pojechaliśmy na tzw. pałę :) i szukaliśmy miejsca na nocleg przez 2 godziny, więc w powrotną strone zrobiliśmy rezerwację. Spaliśmy w pensjonacie Nike (lub Niki). Standart ok. Cena ze śniadaniem to 380 koron od osoby. telefon do nich to: 00 42 0519510553. życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś