Dodaj do ulubionych

Balaton na wakacje

IP: *.devs.futuro.pl 18.05.07, 19:54
witam!
Chciałbym w tym roku wybrac sie w sierpniu na wakacje na Węgry, najlepiej nad Balaton. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś dobre miejsca. Intsresują mnie miejscowości o charakterze umiarkowanie rozrywkowym. To znaczy nie pełny ludzi kurort ale tez nie totalna wiocha. Warunki coś ponad "studenckie" wymagania. Jeżeli ktoś był i mógłby coś podpowiedzieć byłoby fajnie.
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: Balaton na wakacje 19.05.07, 13:31
      Zabezpiecz się przede wszystkim przed komarami wielkości messerschmitów.Nasze
      środki nie bardzo działają są wyjątkowo upierdliwe.
      • konop Re: Balaton na wakacje 21.05.07, 13:13
        Naprawde aż tak źle?
        • Gość: ela Re: Balaton na wakacje IP: *.akron.net.pl 21.05.07, 13:20
          Bywałam nad Balatonem , ale komara nie widziałam.
    • janan2 Re: Balaton na wakacje 21.05.07, 13:22
      Zle, z wyjątkiem okolic Hiviz bliżej gór.Poza tym Balaton i Budapeszt słyną z
      drożyzny począwszy od kwater na jedzeniu kończąc.Niemcy 8i Austriacy podbijają
      ceny a Polacy są ubogimi krewnymi tychże niezależnie od zawartości portfela.
      • detroit Re: Balaton na wakacje 24.05.07, 13:40
        ee tam przesada, byłem rok temu w lipcu nad Balatonem (BalatonFoldvar) i bardzo mi się podobało. Ceny wcale nie wysokie, piękna pogoda, ciepła woda, było gdzie zjeść i napić się. I wydaje mi sie ze spokojniej niż w innych miasteczkach zwłaszcza niz w siofoku.
        • Gość: icmen Re: Balaton na wakacje IP: *.mmm.com 25.05.07, 16:00
          a możesz podać jakies przykładowe ceny, jak jest z bankomatami, czy mozna
          placic np Euro?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka