milarka 30.05.07, 15:32 jeśli ktoś z Was był w tym hotelu to bardzo, bardzo, bardzo proszę o wrażenia w ofercie wszystko wygląda super :-) a w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kabe Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.poczta.katowice.pl 12.06.07, 09:13 Up. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:22 wątpie czy akurat znajdziesz kogos kto był w akurat tym hotelu ale moze sie myle . ja byłem w Balatonfured w kwaterze prywatnej ... ładne miasteczko -uzdrowisko .. ładny deptak i park a własciwie aleja wysadzana drzwami , które posadził ktoś tam ważny ... przystań dla stateczków na półwysep Tichany przy przystani fajne knajpki ... niedaleko sanatorium kardiologiczne i bodajrze żródełko z uzdrawiająca wodą ... a hotele maja własne plaże nad Balatonem w okolicach przystani ... więc mam nadzieję , że ten twój też ma swoja plaże bo z plażą publiczną może byc kłopot .. najlepiej jechac samochodem bo mozna wyskoczyc do Heviz czy na płw.Tichany pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.tecnet.pl 12.06.07, 20:46 Czy z Balatonfured można załapać się na wycieczkę do Budapesztu organizowaną przez miejscowe biura?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.smrw.lodz.pl 12.06.07, 23:55 niestety nie wiem - byłem własnym autem w Budapeszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.tecnet.pl 13.06.07, 20:46 Ja też będę samochodem. Gdzie parkowałeś w Budapeszcie . Czy są z tym problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:22 tam gdzie znajdziesz miejce los szczęscia .. najlepiej gdzieś w pobliżu starego miasta i wejść albo wjechać taka kolejka jak na Gubałówke na stare miasto ... poszukaj na forum tak mi sie wydaje , że ktos pisał o parkingach w Budapeszcie ... ale uwaga ... nie wiem jak jest teraz ale dwa lata temu jak ja byłem to było tak , że chyba w niedziele miejsca parkingowe przy ulicach były bezpłatne ... kup sobie dobra mapę Budapesztu albo GPS bo możesz w tym całym Budapeszcie się pogubić ... ze dwa razy jeździłem w kółko zanim dotarłem pod to stare miasto ... chciałem jeszcze zatrzymać się pod Parlamentem ale ze złej strony wjechałem i figa ... pzdr deo uwaga trasa wokół Balatonu od Balatonfurred do Balatonfurred - 220 km .. z odbiciem do Heviz gdzie jest to jezioro termalne tyle tylko że wstęp dość drogi ... może warto pojechac na pól dnia do Heviz i pobyc nad tym jeziorem termalnym i powrót a nastepnego dnia pojechać do Siofoku na południowym wybrzeżu ... ja jechałem jednego dnia ale jadąc w dół od Kesztely południowa strona Balatonu nie ma niczego ciekawego ... ciekawy jest dopiero Siofok ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.tecnet.pl 15.06.07, 20:40 Serdeczne dzięki. Obawialem się takiego bigosu z własnym samochodem dlatego pytałem o wycieczki zorganizowane.Jak byś miał jeszcze coś ciekawego to pisz. Miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry 15.06.07, 21:02 pamiętaj jeszcze , że autostrada znad Balatonu do Budapesztu jest płatna i trzeba bodaj wykupić winietk e na stacji benzynowej gazu jest mniej niż w Polsce i ceny były tylko chyba z pól raza mniejsze niz paliwa ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Balatonfured, hotel Marina, Węgry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 13:26 Witam, Byłem w tym hotelu 2 lata temu. Składa on się z dwóch części. Niższy pawilon - nowe pokoje z porządnym wyposażeniem i stara część - wysoki budynek z wyposażeniem mającym już swoje lata. Generalnie miejsce jest ok. Pyszne jedzenie, bufet dla dzieci, plaża i basen dla ochłody wewnątrz. Parking dla gości bezpłatny. Generalnie mam tylko miłe wspomnienia. Życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś