Dodaj do ulubionych

Stan dróg na Węgrzech Czechach Słowacji i Rumunii

IP: *.globalconnect.pl 11.10.07, 15:06
jaki jest stan drog w tych krajach?
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Stan dróg na Węgrzech Czechach Słowacji i Rum IP: *.chello.pl 11.10.07, 15:43
      na węgrzech rewelacja:) każdy jedzie przepisowo i kulturalnie! a drogi naprawdę
      super! i dobrze oznakowane
      • Gość: Anna.an Rumunia drogi IP: *.chello.pl 11.10.07, 21:17
        Bardzo przyzwoite..mało autostrad ale reszta dróg niewiele in minus odbiega od
        tego polskiego dziadostwa. Niektóre bardzo lokalne drogi są słabe ale generalnie
        nie jest źle. żadnych furmanek o zmroku o których nie wiedzieć czego piszą
        wszystkie przewodnik. Sporo remontów tak jak i u nas. Potrzebna winietka
        oczywiscie...bardzo tania na granicy do kupienia. Jedyne co mi przeszkadzało to
        trochę zbyt agresywni kierowcy tirów zwłaszcza nocą...ale u nas z tym niewiele
        lepiej. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
        • Gość: Wacel drogi IP: *.globalconnect.pl 11.10.07, 22:11
          Drogi na węgrzech są takie same jak u nas tylko autostrady mają lepsze w
          czechach podobnie na słowacji odczuwam wrażenie jakby drogi były gorsze od
          naszych ale ogolnie jest ok rumunia - to róznie lepiej i gorzej ale tez jest ok
      • bodziot1 Re: Stan dróg na Węgrzech Czechach Słowacji i Rum 25.10.07, 21:58
        Nie byłbym tak optymistycznie nastawiony, owszem główne drogi są dobre, ale nie
        wszystkie, co do bocznych to nie odbiegają od naszych, a do kultury jazdy też
        można mieć wiele do życzenia, wracając z nad balatonu na odpowiedniku naszej
        drogi wojewódzkiej która była wąska i kręta byłem wielokrotnie wyprzedzany na
        podwójnej ciągłej pod górkę czy przed zakrętem mimo że jechałem setką, co i tak
        było na granicy bezpieczeństwa. Podobnie jeżdżą słowacy i czesi. ale ogólnie
        drogi, i kóltura jazdy wyższa niż w Polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka