Gość: Kusy IP: *.globalconnect.pl 11.10.07, 15:06 jaki jest stan drog w tych krajach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: Stan dróg na Węgrzech Czechach Słowacji i Rum IP: *.chello.pl 11.10.07, 15:43 na węgrzech rewelacja:) każdy jedzie przepisowo i kulturalnie! a drogi naprawdę super! i dobrze oznakowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna.an Rumunia drogi IP: *.chello.pl 11.10.07, 21:17 Bardzo przyzwoite..mało autostrad ale reszta dróg niewiele in minus odbiega od tego polskiego dziadostwa. Niektóre bardzo lokalne drogi są słabe ale generalnie nie jest źle. żadnych furmanek o zmroku o których nie wiedzieć czego piszą wszystkie przewodnik. Sporo remontów tak jak i u nas. Potrzebna winietka oczywiscie...bardzo tania na granicy do kupienia. Jedyne co mi przeszkadzało to trochę zbyt agresywni kierowcy tirów zwłaszcza nocą...ale u nas z tym niewiele lepiej. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacel drogi IP: *.globalconnect.pl 11.10.07, 22:11 Drogi na węgrzech są takie same jak u nas tylko autostrady mają lepsze w czechach podobnie na słowacji odczuwam wrażenie jakby drogi były gorsze od naszych ale ogolnie jest ok rumunia - to róznie lepiej i gorzej ale tez jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
bodziot1 Re: Stan dróg na Węgrzech Czechach Słowacji i Rum 25.10.07, 21:58 Nie byłbym tak optymistycznie nastawiony, owszem główne drogi są dobre, ale nie wszystkie, co do bocznych to nie odbiegają od naszych, a do kultury jazdy też można mieć wiele do życzenia, wracając z nad balatonu na odpowiedniku naszej drogi wojewódzkiej która była wąska i kręta byłem wielokrotnie wyprzedzany na podwójnej ciągłej pod górkę czy przed zakrętem mimo że jechałem setką, co i tak było na granicy bezpieczeństwa. Podobnie jeżdżą słowacy i czesi. ale ogólnie drogi, i kóltura jazdy wyższa niż w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś