soso3 15.11.06, 09:30 Jedno krótkie pytanie: jak myslicie, czy PO dogada się z PiS i w sejmiku będziemy mieli wielką koalicję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko966 Re: sejmik 15.11.06, 21:33 Myślę, że tak. Ceną będzie pewnie stanowisko wicemarszałka dla Spyrki albo innego ważniaka. A nawet jeśli nie, to jednego dodatkowego zawodnika i tak zawsze gdzieś znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: sejmik 16.11.06, 18:11 Największa klapa to będzie, jak PO da się przyłapać na "korupcji politycznej". Pewnie w życiu by nie uwierzyli kilka tygodni temu, że tak szybko sami znajdą się w podobnej sytuacji. Teraz mają problem. Nie mniej, trzeba być dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kl-2 Re: sejmik 16.11.06, 22:22 mieszko966 napisał: > Największa klapa to będzie, jak PO da się przyłapać na "korupcji > politycznej". Pewnie w życiu by nie uwierzyli kilka tygodni temu, że tak > szybko sami znajdą się w podobnej sytuacji. Teraz mają problem. Ha, ha, ciekawe kto tym razem nakręci filmik? Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: sejmik 28.11.06, 08:59 No i mamy wielki PO-PiS z koniczynka w tle :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: sejmik 28.11.06, 10:03 > No i mamy wielki PO-PiS z koniczynka w tle :-((( No i dobrze. Grunt, że Moszyński jest marszałkiem, bo to była najbardziej kluczowa sprawa... przynajmniej dla mnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soso3 Re: sejmik 28.11.06, 11:33 Oj mieszko, mieszko, a ja już myślałem, że ty jednak masz jakieś zasady. Jakoś przed wyborami PiS niezbyt ci pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: sejmik 28.11.06, 23:41 moszynski jako marszalek to najwieksza porazka jaka mozna sobie bylo wyobrazic. teraz juz nie bedzie zadnego obiektywizmu przy podziale srodkow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmj Re: sejmik 15.06.07, 06:42 W tym kraju nikt z nikim się nie dogada, bo z tego g.... powstała degręgolada !! Odpowiedz Link Zgłoś