31.08.08, 11:49
Szukam miejsc, gdzie od września będzie prowadzony aerobik (okolice
ul. Krakusa i Wandy, Gnieźnieńska, Stawisińskiego)
Obserwuj wątek
    • nika_6 Re: aerobik 31.08.08, 12:42
      w SP6 byl ale nie wiem czy asia bedzie teraz w tym roku prowadzic fajne zajecia
      naprawde godne polecenia. asia zaglada tu na forum wiec napewno napisze czy
      zajecia sie odebeda w tym roku
      • asia_stajuda Re: aerobik 31.08.08, 19:17
        Przykro mi,ale nie będę juz prowadzic zajec Polecam fitnes klub Impakt na Podgornej,a w nim zajecia u Michaliny i Asi
        • be.me Re: aerobik 01.09.08, 17:28
          w ktorym miejscu dokladnie znajduje sie klub inpact? I od kiedy zaczynaja sie
          zajecia? Ktos moze napisac swoja opinie o tym klubie?
          • dorinka-1 Re: aerobik 02.09.08, 14:16
            www.fitness.koszalin.eu
            IMPAKT. Fitness Klub.
            ul. Podgórna 11
            75-320 Koszalin
            tel: (094) 716 28 24
            email: impakt@fitness.koszalin.eu
            • asia_stajuda Re: aerobik 02.09.08, 22:58
              zajecia od 17 do 21 w Impakcie, polecam Wam jeszcze Dance Aerobik w Szkole Katolickiej koło św.Ducha, zajecia w pon o 20 i sro o 19, sympatyczna instruktorka, fachowo prowadzi zajecia, karnet w przystepnej cenie, uklady na zajeciach niczym z teledyskow tv, super atmosfera...bardzo mi sie tam podoba
              • adziorka89 Re: aerobik 30.09.08, 21:45
                ja polecam studio tanca i fitnesu na ul Mariańskiej.
                www.feelthenoise.pl tam znajdziesz wszytkie informacje.
              • ania-4 Re: aerobik 03.10.08, 09:35
                W Szkole Katolickiej instruktorka może i sympatyczna, ale niestety
                zajęcia prowadzi "pod siebie" także nie polecam,a cena wcale nie
                taka konkurencyjna ja chodzę na aerobic do klubu osiedlowego gdzie
                cena jest niższa, atmosfera wspaniała a instruktorka po prostu
                rewelacyjna!
                • lusia_123 Re: aerobik 04.10.08, 10:18
                  a jaki to klub? gdzie? też szukam czegoś fajnego i w miarę blisko, czyli w
                  okolicach jak osoba rozpoczynająca wątek
                  • ania-4 Re: aerobik 06.10.08, 09:07
                    witam lusia_123 ja akurat mieszkam na północy także trochę nie po
                    drodze ;) ale w Twojej okolicy też na pewno jest jakiś klub
                    osiedlowy prowadzący gimanstykę, ja informacje znalazłam w
                    internecie. Pozdrawiam.
                • asia_stajuda Re: aerobik 14.10.08, 09:03
                  do Ani - 4: Zajęcia w szkole katolickiej to wyższa poprzeczka Żeby
                  tam uczestniczyć trzeba mieć pojęcie o podstawowych krokach
                  aerobikowych, mieć wyczucie rytmu, wiedzieć,ze kroki sie rozlicza na
                  8, to coś więcej niż zwykły aerobik Poza tym wybacz, ale chyba nie
                  byłyśmy na tych samych zajęciach, ponieważ instruktorka uczy każdego
                  kroku i powtarza do znudzenia każdą sekwencję kroków, więc nawet dla
                  kogoś kto ma problemy z zapamiętywaniem choreografi (jak ja) nie
                  jest to trudne Owszem sa osoby które sobie nie radzą-to dodatkowo do
                  nich podchodzi i im pomaga, ale nie będzie przerywała zajęć z tego
                  powodu, skoro musi wyrównać poziom do tych osob, które
                  systematycznie uczęszczają na zajęcia, a poza tym na to,ze ktoś nie
                  ma predyspozycji do tańca nic nie poradzisz Zobacz na castingi do
                  You can dance-jedni potrafia, a inni nigdy tak nie zatancza Ja
                  polecam te zajęcia gorąco dla tych, którzy chcą się rozwijać, są za
                  starzy by uczęszczać do grup tanecznych (przeważnie takie grupy to
                  max przedział wiekowy 18 lat) i mają juz dość takiego zwykłego
                  aerobiku...
                  • asia_stajuda Re: aerobik 21.10.08, 14:16
                    jezeli ktos ma ochote potanczyc, wypocić sie na maxa, to w imieniu instruktorki ze Szkoły Katolickiej zapraszam na dance aerobik w pon o 20 i sro o 19. Koszt: jednorazowo 12zł, koszt 4 zajęć 40zł, koszt 8 zajęć 70zł POLECAM!!!
    • bogna110 Re: aerobik 21.10.08, 19:36
      ja polecam aerobic w Broniewskim.
      Prowadzi Wiolka.
      Daje super wycisk!!!!!

cena 55zł-za 2 razy w tygodniu,a za 3 razy-80 zł.

polecam
      • marijena Re: aerobik 16.11.08, 13:48
        Polecam IMPAKT na Podgórnej. Jestem klientka od sierpnia i naprawde gorąco polecam. Atmosfera na zajeciach jest świetna, instruktorki mile i zawsze usmiechniete. Najlepsze zajecia u Asi, Ani i Michaliny.
        Jednorazowe wejscie to 10 zł a w karnecie wychodzi oczywiscie taniej. Tylko nie wiem czy znajda sie jescze wolne miejsca bo chetnych nie brakuje.
        • bestmala_220 Re: aerobik 19.11.08, 14:22
          a ja mam pytanie co do tej 4 instruktorki? Bo z tego co sie
          orientuje to jest jeszcze jedna Iza, bo właśnie pasuja mi poźniejsze
          godz ćwiczeń a ona prowadzi dosyć późno w środy. czy ktoś coś może
          mi o niej napisać czy warto?
    • asterka5 Re: aerobik 18.12.08, 23:05
      Polecam nowo otwarty klub Extreme na Franciszkańskiej. Super duża sala, kort do
      squash. Mają naprawdę duży wybór zajęć, miła atmosfera, sympatyczni
      instruktorzy. Byłam zachwycona po zajęciach. Wszystkie informacje:
      www.fitnessextreme.pl
    • mijin Re: aerobik 28.12.08, 15:46
      Z tego co wiem to w tych oklicach jest aerobik w SP9. Chodziłam tam
      wiele lat..bardzo fajna pani prowadzi, wiek zroznicowany..mozna sie
      nameczyc i jest bardzo milo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka