ewam0376 31.08.08, 11:49 Szukam miejsc, gdzie od września będzie prowadzony aerobik (okolice ul. Krakusa i Wandy, Gnieźnieńska, Stawisińskiego) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika_6 Re: aerobik 31.08.08, 12:42 w SP6 byl ale nie wiem czy asia bedzie teraz w tym roku prowadzic fajne zajecia naprawde godne polecenia. asia zaglada tu na forum wiec napewno napisze czy zajecia sie odebeda w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: aerobik 31.08.08, 19:17 Przykro mi,ale nie będę juz prowadzic zajec Polecam fitnes klub Impakt na Podgornej,a w nim zajecia u Michaliny i Asi Odpowiedz Link Zgłoś
be.me Re: aerobik 01.09.08, 17:28 w ktorym miejscu dokladnie znajduje sie klub inpact? I od kiedy zaczynaja sie zajecia? Ktos moze napisac swoja opinie o tym klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorinka-1 Re: aerobik 02.09.08, 14:16 www.fitness.koszalin.eu IMPAKT. Fitness Klub. ul. Podgórna 11 75-320 Koszalin tel: (094) 716 28 24 email: impakt@fitness.koszalin.eu Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: aerobik 02.09.08, 22:58 zajecia od 17 do 21 w Impakcie, polecam Wam jeszcze Dance Aerobik w Szkole Katolickiej koło św.Ducha, zajecia w pon o 20 i sro o 19, sympatyczna instruktorka, fachowo prowadzi zajecia, karnet w przystepnej cenie, uklady na zajeciach niczym z teledyskow tv, super atmosfera...bardzo mi sie tam podoba Odpowiedz Link Zgłoś
adziorka89 Re: aerobik 30.09.08, 21:45 ja polecam studio tanca i fitnesu na ul Mariańskiej. www.feelthenoise.pl tam znajdziesz wszytkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-4 Re: aerobik 03.10.08, 09:35 W Szkole Katolickiej instruktorka może i sympatyczna, ale niestety zajęcia prowadzi "pod siebie" także nie polecam,a cena wcale nie taka konkurencyjna ja chodzę na aerobic do klubu osiedlowego gdzie cena jest niższa, atmosfera wspaniała a instruktorka po prostu rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_123 Re: aerobik 04.10.08, 10:18 a jaki to klub? gdzie? też szukam czegoś fajnego i w miarę blisko, czyli w okolicach jak osoba rozpoczynająca wątek Odpowiedz Link Zgłoś
ania-4 Re: aerobik 06.10.08, 09:07 witam lusia_123 ja akurat mieszkam na północy także trochę nie po drodze ;) ale w Twojej okolicy też na pewno jest jakiś klub osiedlowy prowadzący gimanstykę, ja informacje znalazłam w internecie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: aerobik 14.10.08, 09:03 do Ani - 4: Zajęcia w szkole katolickiej to wyższa poprzeczka Żeby tam uczestniczyć trzeba mieć pojęcie o podstawowych krokach aerobikowych, mieć wyczucie rytmu, wiedzieć,ze kroki sie rozlicza na 8, to coś więcej niż zwykły aerobik Poza tym wybacz, ale chyba nie byłyśmy na tych samych zajęciach, ponieważ instruktorka uczy każdego kroku i powtarza do znudzenia każdą sekwencję kroków, więc nawet dla kogoś kto ma problemy z zapamiętywaniem choreografi (jak ja) nie jest to trudne Owszem sa osoby które sobie nie radzą-to dodatkowo do nich podchodzi i im pomaga, ale nie będzie przerywała zajęć z tego powodu, skoro musi wyrównać poziom do tych osob, które systematycznie uczęszczają na zajęcia, a poza tym na to,ze ktoś nie ma predyspozycji do tańca nic nie poradzisz Zobacz na castingi do You can dance-jedni potrafia, a inni nigdy tak nie zatancza Ja polecam te zajęcia gorąco dla tych, którzy chcą się rozwijać, są za starzy by uczęszczać do grup tanecznych (przeważnie takie grupy to max przedział wiekowy 18 lat) i mają juz dość takiego zwykłego aerobiku... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: aerobik 21.10.08, 14:16 jezeli ktos ma ochote potanczyc, wypocić sie na maxa, to w imieniu instruktorki ze Szkoły Katolickiej zapraszam na dance aerobik w pon o 20 i sro o 19. Koszt: jednorazowo 12zł, koszt 4 zajęć 40zł, koszt 8 zajęć 70zł POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna110 Re: aerobik 21.10.08, 19:36 ja polecam aerobic w Broniewskim. Prowadzi Wiolka. Daje super wycisk!!!!! cena 55zł-za 2 razy w tygodniu,a za 3 razy-80 zł. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marijena Re: aerobik 16.11.08, 13:48 Polecam IMPAKT na Podgórnej. Jestem klientka od sierpnia i naprawde gorąco polecam. Atmosfera na zajeciach jest świetna, instruktorki mile i zawsze usmiechniete. Najlepsze zajecia u Asi, Ani i Michaliny. Jednorazowe wejscie to 10 zł a w karnecie wychodzi oczywiscie taniej. Tylko nie wiem czy znajda sie jescze wolne miejsca bo chetnych nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bestmala_220 Re: aerobik 19.11.08, 14:22 a ja mam pytanie co do tej 4 instruktorki? Bo z tego co sie orientuje to jest jeszcze jedna Iza, bo właśnie pasuja mi poźniejsze godz ćwiczeń a ona prowadzi dosyć późno w środy. czy ktoś coś może mi o niej napisać czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
asterka5 Re: aerobik 18.12.08, 23:05 Polecam nowo otwarty klub Extreme na Franciszkańskiej. Super duża sala, kort do squash. Mają naprawdę duży wybór zajęć, miła atmosfera, sympatyczni instruktorzy. Byłam zachwycona po zajęciach. Wszystkie informacje: www.fitnessextreme.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mijin Re: aerobik 28.12.08, 15:46 Z tego co wiem to w tych oklicach jest aerobik w SP9. Chodziłam tam wiele lat..bardzo fajna pani prowadzi, wiek zroznicowany..mozna sie nameczyc i jest bardzo milo. Odpowiedz Link Zgłoś