Dodaj do ulubionych

Mechanik w Krakowie

IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 23:35
Mam problem z układem kierowniczym. Od pewnego czasu mieszkam w Krakowie. Nie znam tutaj żadnego mechanika. Możecie mi polecić jakiś serwis? Niedaleko miejsca mojego obecnego zamieszkania znajduje się warsztat samochodowy "Karat". Czy warto skorzystać z ich usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Mechanik w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 16:08
      Serdecznie NIE polecam. Mechanicy są niekompetentni, nie mówiąc już o tym, jak wiele pieniędzy sobie życzą za podstawowe usługi.
      • Gość: slaby Re: Mechanik w Krakowie IP: *.centertel.pl 14.03.11, 19:03
        zdecydowanie nie Karat. Mnie chcieli oszukac ,ale jako ze znam sie na samochodach to im sie nie udalo. Moja znajoma naciagneli na dobre kilkaset zlotych! Licza na pieniadze a nie na to zeby naprawic.
    • Gość: automoto Re: Mechanik w KrakowiE IP: *.146.120.77.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.03.11, 19:09
      NAJGORSZY SERWIS SAMOCHODOWY W CALYM KRAKOWIE. WIDAC NIE TYLKO JA SIE NACIALEM. TYLKO WYLUDZAJA PIENIADZE. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM NIKOMU
      • Gość: niez Re: Mechanik w KrakowiE IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 21:59
        Dzięki za pomoc. Przeczytałem trochę o tym warsztacie w internecie i rzeczywiście straszna kaszana. Możecie poradzić mi kogoś innego?
        • Gość: krakuss Re: Mechanik w KrakowiE IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 16:28
          No przyznaje i ja, że to jeden z najgorszych zakładów mechaniki pojazdowej z których korzystałem. Bardziej polecam: www.autoservice-krakow.pl/. Nie są cudowni, ale na pewno dużo lepsi niż "Karat".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka