Dodaj do ulubionych

Adgaz Piaseczno

IP: 85.12.5.* 27.01.14, 12:42
Mogę polecić ten serwis. Byłem u nich na regulacji i wymianie filtrów swoją e30 dwulitrową. Wszystko w jak najlepszym porządku auto jeździ i pali tyle, ile powinno.Rzetelny zakład. Kuzyn zakładał u nich gaz w swoim Fordzie i też wszystko działa jak należy. Podkreślam, że w daszym ciągu korzystam z ich usług.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Adgaz Piaseczno IP: 31.170.110.* 01.02.14, 14:12
      Ja robiłem u nich gaz w Punciaku żony i wszystko działa jak trzeba. Jeżdżę tam też na zmianę opon, oleju i takie drobiazgi, bo mam blisko i mają dobre ceny.
    • janas81 Re: Adgaz Piaseczno 16.02.15, 21:06
      Zadzwoniłem, umówiłem się i pojechałem z Olsztyna ok.240 km z mieszanymi uczuciami i holenderską zepsutą instalacją lpg nad, którą kilku dobrych gazowników rozkładało ręce jeden miał 2 dni samochód i nic bo "nie mam części" to słyszałem a tu nie całe dwie godziny fura działa jak należy części zamienne na miejscu nie trzeba czekać na kuriera jak to bywa w innych warsztatach także w jedno popołudnie można się pozbyć uciążliwych problemów z gazem i zapomnieć o problemie. Obsługa fachowa znająca się na rzeczy jeżeli chodzi o instalacje holenderskie to rzadkość. Gorącą polecam szkoda tracić czas i pieniądze na udających pseudo majstrów od holendrów chociaż są bliżej a w praktyce uczyni nas to drożej (czas +nerwy+ pieniądze). Bardzo polecam przejechałem prawie 500 km i nie żałuje w końcu moja tułaczka się skończyła z HOLENDERSKĄ INSTALACJĄ pozdrawiam zadowolony klient z Olsztyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka