tomeksobkowicz polecam w warszawie 10.11.11, 10:56 blacharstwo lakiernictwo al.prymasa 1000-lecia 83 509990851 tanio i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
elvis.alive Re: polecam w warszawie 15.11.11, 11:04 Do poczytania o warsztatach: Sprawdzony warsztat samochodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Polecane warsztaty IP: *.223.64.146.static.sl-net.pl 22.11.11, 13:37 Polecam C-tronic w Żernikach Wrocławskich przy ul. Wrocławsiej 78. tel. 604 455 655 www.c-tronic.pl. Miła obsługa. Samochód odebrałem na czas, co było dla mnie bardzo istotne. Od powrotu z warsztatu samochód spisuje się rewelacyjnie. Mam Skodę Octavie 1.9 TDI. Polecam gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polecane warsztaty IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 09:01 Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim firmę c-tronic. Nie znam lepszego warsztatu w okolicy wrocławia. Nawet z drobnostkami jeżdżę do nich gdyż na paru innych warsztatach się zawiodłem. W c-tronicu mam pewność, że usterka się już nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
odetta82 Re: Polecane warsztaty 30.11.11, 12:37 Moim ulubionym jest Mitcar z Warszawy, znajdujący się na rogu Puławskiej:) polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
marabis Re: Polecane warsztaty 30.11.11, 12:39 odetta82 napisała: > Moim ulubionym jest Mitcar z Warszawy, znajdujący się na rogu Puławskiej:) pole > cam gorąco! Rzadko kiedy zgadzam się z kobietami, ale w tym wypadku muszę:) Rzeczywiście godny polecenia warsztat, od lat tam serwisuje swoje auto. Super obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 13:47 Jeżeli chodzi o Wrocław to na Partynickiej jest Zibi Auto. Mają tam i sprzęt nowy i sami są kompetentni, także spokojnie można oddać samochód w ich ręce, a przy okazji nie obawiać się, że wezmą za to nie wiadomo ile kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: Polecane warsztaty IP: 83.142.186.* 15.10.12, 09:33 oj niestety mechanicy i serwisy zbyt dobrej opinii nie mają, ale na szczęście można znaleźć też taki bardziej uczciwych, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać, jeśli chodzi o moje zdanie to dla mnie takim miejscem do którego mogę śmiało zawieźć samochód jest ten www.franceserwis.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Polecane warsztaty Raszyn ul. Chopina 4A IP: *.centertel.pl 08.12.11, 13:27 polecam warsztat w Raszynie, ul. Chopina 4A, bylem tam pare dni temu ze swoja honda, mechanik-wlasciciel pan Wojtek, popatrzyl, zweryfikowal i wycenil, zostawilem auto i po dobie odejechalem super sprawnym samochodem ktorego przez miesiac nikt nie potrafil naprawic, poza tym jest tam bardzo fajna i mila rodzinna atmosfera, biuro i miejsce do wytchniania jesli trzeba poczekac, mechanik- to czlowiek spokojny,pelen profesjonalizm ktory wie co mowi i co robi, polecam , tez trafilem tam z polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 09:22 Ja polecam serwis na Modlińskiej 35 w Warszawie (Białołęka). Zdaje sie ze są powiazani ze sklepem internetowym autoopony.eu, mozna tam znalezć wszystkie dane. ul. Modlińska 35, 03-194 Białołeka, Poland 606 500 560 www.autoopony.eu Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.11, 08:12 jakie usliugi oferuje ten warszytat? tylko zaklada te opony ze sklepu czy inne tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: Polecane warsztaty IP: *.ten.net.pl 22.12.11, 09:39 wiem, że jeszcze przechowuja tez opony, bo skorzystalem i zostawiłem u nich swoje letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.ten.net.pl 29.12.11, 10:25 montaż opon i wyważanie kół, przechowalnia opon, napełnianie i odgrzybianie klimatyzacji, informacje mozna znaleźć na ich stronie autoopony-eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaczyk Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 16:39 tez polecam ten warsztat na Modlińskiej w Wwie. pojechalem tam z polecenia forumowiczow równiez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00adam00 Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 08:24 gdzie tam na modlinskiej jest warsztat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 19:21 autoopony.info.pl/ Modlińska 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holgen Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 10:44 mają sklep internetowy gdzie kupilem mega tanio opony, ale o warsztacie to nie wiedzialem. nie jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbi Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.12, 10:56 na Białołęce jesyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 15:24 Oj Marzenka zakręcona jesteś, oj zakręcona. Piszesz, że z polecenia robiłas auto w pewnym warsztacie, którego stronkę wymieniłaś. OK Problem w tym, że nie wymieniłaś gdzie to robiłaś. Piszę troszke ironicznie, choć do samego warsztatu nie mogę mieć zastrzeżeń. Może i nie są najtańsi, ale jakosc kosztuje, a dziwne by za 100zł ktoś miał zrobic jakościowo porównywalnie z nimi. Lecz co do samego warsztatu. Jakość naprawdę godna podziwu. Ponadto samochód był robiony w Poznaniu, w firmie, nad którą oni mają nadzór (tak wywnioskowałem z rozmowy). I centrala gwarantuje za jakość naprawy. Do tego należy dodać perfekcyjną obsługę z ich strony. Bardzo się zdziwiłem gdy po naprawie i po odbiorze samochodu (naprawiałem Volvo), zadzwoniła na komórkę bardzo miła Pani,z Warszawy przedstawiła się i spytała się, czy jestem zadowolony z jakości usługi, czy mam jakieś zastrzeżenia itd....Było to naprawdę miłe. Wniosek jeden, zależy im na klientach, jakości usług jak również samej obsługi. Podsumowując wiele "miłych" osób zasiadających w biurach róznych firm usługowych powinno mieć z tą firmą choć raz kontakt i nauczyć sie jak sie poważnie i miło traktuje klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.play-internet.pl 26.12.11, 13:12 Co do sztukilakierowania, to faktycznie zgadam sie z pozytywnymi opiniami na ich temat. Sam wolałem czegos się dowiedzieć na ich temat przed decyzją o naprawie na temat tego warsztatu, szukałem o nich opinii własnie w sieci jak również na specjalistycznych portalach z rankingami warsztatów. praktycznie na tych najbardziej rzeczowych i poważnych są obecni, opinie praktycznie w 100% pozytywne. Miało to o tyle znaczenie, że samochód miał isc do ich nowo otwartej lakierni nie w Warszawie ale w Gdańsku. Jednak opinie jakie znalazłem w sieci mnie przkonały. Co prawda z samego Gdańska znalazłem bodej jedną, ale z tego co zauważyłem to wypowiadają sie już zadowolone osoby z Poznania, Krakowa, Łodzi, Szczecina, o Warszawie że nie wspomnię.... Auto po naprawię odbieram zaraz po świętach, więc pozwolę sobie dopisać w późniejszym terminie jaki jest fimalny efekt. Na dzień dzisiejszy (konkretnie 23.12) widziałem efekt zakończenia napraw blacharskich i tu w pełni mogę się zgodzic z opiniami innych internautów. Perfekcja spasowania cześci. Co do samego lakierowania to tak jak napisałem wcześniej, auto jest w trakcie naprawy i przed samym lakierowaniem. Więc to dopiszę jak będzie gotowe na 100%. Przy okazji życzenia świąteczne dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercw124 Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 15:57 Mam pytanie związane z tematem, bo dużo naczytałem się w większości pozytywnych opinii o sztucelakierowania.pl Jednak jedna sprawa nie daje mi spokoju. We wtorek zostawiłem swojego Mietka na parkingu. Dzisiaj okazało się, że gościu cofając ładnie zdeformował mi przód. Skontaktowałem się ze sprawcą, mam jego oświadczenie, dodatkowo mam oświadczenie obsługi parkingu, że tego dnia do takiego zdarzenia doszło z potwierdzeniem tego co i jak się stało. Problem w tym, że mój mercedes jest po paru przeróbkach w firmie, która się zajmuje tuningowaniem Mercedesów (i pod względem wizualnym i technicznym) Dzwoniłem już do ASO Mercedesa i Ci poinformowali mnie, że mogą go naprawić ale na częściach seryjnych (czyli np zderzak będzie taki jak w normalnej 124). Mnie to nie zadowala. Poradzili mi aby naprawiał go zakład, który go tuningował. Jest to o tyle śmieszne, że nie będę wysyłał samochodu do Niemiec (na kołach nie pojedzie, chyba, że do pierwszego patrolu), a dwa nie bardzo chce mi się szukać samego zakładu w Niemczech, bo robił to poprzedni właściciel, z którym nie mam kontaktu. I tu moje pytanie, czy ktos z was robił w tej całej sztuce samochód, który odbiega "parametrami" od seryjnego modelu i jakie jest ich podejście w takim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.play-internet.pl 27.02.12, 11:50 Wydaje mi się, że tak, nie powinno być z tym problemów. Swoja opinię piszę nie ze względu, że akurat coś takiego u nich robiłem, tylko dlatego, że w pewnym czasie (będzie chyba z rok temu) widziałem jak się bawili z jakąś limuzyną mercedesa, chyba z 1968 roku. Ktoś ściągnął jamnika ze Stanów i u nich robił. Nie przypuszczam, że pod względem blacharki, mieli dostęp do nowych części serwisowych, raczej nie ten rocznik. Zresztą owa sprawa byłą opisywana na jakimś forum mercedesa, kiedyś śledziłem po prostu ten temat. Patrząc z tego punktu widzenia to raczej ze sprawami nietypowymi też sobie dają radę. Widziałem fotkę tego Merca po odrestaurowaniu. Wyglądał jak nowy z fabryki. Więc nie przypuszczam, aby były problemy z w miarę typowym modelem mercedesa, nie oszukujmy się AMG troszkę po drogach widać, a piszesz że jest na to stylizowany. Dziwie się tylko ASO, że tak łatwo odpuścili, jaki to problem, aby poskładać tak jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Polecane warsztaty www.sztukalakierowania.pl IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 10:40 Robiłem u nich starszą BMKę, Nie pisze po to, aby chwalić to, że robią też zabytki, a auto jest na żółtych tablicach, ale ze względu na fakt, iz w moim przypadku występowały 2 problemy, jeden to wiek auta i tego że jest pod "nadzorem" odpowiednich władz (ale mi sie napisało jak za czasów komuny), a dwa, że samochód też oryginalnie nie był typową serią. Wszystko odrestaurowane idealnie, nawet lakier jest idealnie zgodny z tym jaki samochód miał fabrycznie. tak więc skoro zrobili zabytek w mało spotykanej wersji, to dlaczego mają sobie nie poradzić z Mercedesem, nawet nie wiem jak tuningowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
odetta82 Re: Polecane warsztaty 31.12.11, 16:01 ostatnio kolega poleciła mi warsztat Mitcar z Warszawy, konkurencyjne ceny, dobrzy fachowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
marabis Re: Polecane warsztaty 31.12.11, 19:35 moim zdaniem najlepszym jest warsztat mitcar z Warszawy! polecam gorąco:)) Odpowiedz Link Zgłoś
my.marek.z Re: Polecam warsztaty ! 11.01.12, 15:09 Gość portalu: Olaf napisał(a): > Wpisujcie tu warsztaty godne polecenia. > > Post powinien zawierać: nazwe, adres, telefon, strone www i inne uwagi Trudno jest znaleźć warsztat który wykona swoja robotę jak należy i policzy tanio. Znalazłem ostatnio ciekawa stronę z której korzystam. Oferty i ceny usług są bardzo ciekawe. Proszę link mojeuslugi.pl/kategoria/serwis-i-naprawy-16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly niedzwiedz Re: Polecam warsztaty ! IP: *.play-internet.pl 23.01.12, 11:10 Ja korzystam, oczywiście tylko w razie wyraźniej potrzeby a ASO Karlik w Baranowie pod Poznaniem. Kupiłem u nich Volvo jakieś 3 lata temu i nie narzekam na obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Polecam warsztaty ! IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 12:18 Stanowczo polecam ASO Volvo Karlik w Baranowie. Dużo atrakcyjnych ofert rabatowych i akcji serwisowych dla każdego. Szczegóły na www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobra Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 14:10 Warsztat w Warszawie Własnie odebrałem naprawiane tam auto po drobnej kolkizji. Jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości samej naprawy jak i poziomu obsługi klienta. Jeżeli chcecie mieć spokój pod względem jakości naprawy i nie tracić nerwów z ubezpieczycielem (też to biorą na siebie) to uważam, że warto odwiedzić ich stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji88ji Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 14:58 Volvo Karlik jako pierwszy warsztat, czy raczej stacja serwisowa, naprawił mi porządnie skrzynię biegów. Nie pojadę więcej do drobnych mechaników, bo kasy szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniaczek AUTO PLAZA Bielany - polecam IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 15:22 Polecam serwis w Auto Plazie na Bielanach. Naprawiam u nich auto i jestem zadowolona, znam ich z polecenia i sama polecam dalej. Nie ma kolejek do serwisu, są solidni i czyści (zakładają folie na fotele, samochodzik zawsze jak nowy;) ) Nigdy nie było problemu z samochodem zastępczym. W przypadku spraw ubezpieczeniowych na miejscu jest rzeczoznawca doradca, więc można wszystko załatwić od razu. Większość części mają na miejscu, co jest fajne, bo nie trzeba ich zamawiać i czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: AUTO PLAZA Bielany - polecam IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 21:33 Polecam salon, zawsze pamiętają o swoim kliencie, dostaję kartki na święta i smsy z życzeniami. Podczas przeglądu czy naprawy w serwisie, handlowiec zawsze nieodpłatnie przyznaje mi samochód zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Polecane warsztaty IP: *.30.99.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 23:22 Jesli chodzi o stolice to polecam zdecydowanie Autoredute. Zwłaszcza jesli poszukujecie w Warszawie dobrego i pewnego serwisu BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Polecane warsztaty www.serwis-lakierniczy.pl IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 10:51 Pragnę dołączyć do grona osób chcących podzielić się swymi uwagami na temat warszawskich warsztatów, serwisów itp. Ostatnio miałam okazję (a właściwie byłam zmuszona) do skorzystania z usług zakładu blacharsko-lakierniczego. Auto trafiło do warsztatu Serwis-Lakierniczy. nazywam go w ten sposób, bo jest to zbliżone z adresem www i nie oszukujmy się łatwe do zapamiętania. Nie ukrywam, że na samym początku miałam obawy co i jak będzie zrobione-z natury jestem dosyć nieufna. A wybór warsztatu był zupełnie przypadkowy, kolizja nastapiła praktycznie 300 metrów od tego warsztatu. Nie mniej sama obsługa od samego początku idealna. Pomogli załatwić wszystko z ubezpieczycielem (pomimo, że były problemy). Nie było dla nich problemem wymuszenie na ubezpieczycielu dodatkowej (trzeciej) wizyty rzeczoznawcy, by samochód był faktycznie naprawiony do stanu takiego jak przed kolizją. Sama naprawa babskim okiem zrobiona perfekcyjnie (chodzi mi o sprawę koloru lakieru), co do spraw bardziej technicznych, to samochód odbierałam ze znajomym, który z racji zainteresowania tematami mechanicznymi pomógł mi w ocenie naprawy. Też nie miał zastrzeżeń, a na jego opinii moge spokojnie polegać, bo jest to tzw. złota rączka odnośnie mechaniki samochodowej, i przyznam sie otwarcie, że nie wiem dlaczego się męczy w swoim zawodzie, gdy pod względem mechaniki ma super talent. Tak więc spokojnie mogę ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto6 Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 11:56 Zdecydowanie poleciłabym wszystkim Karlika. Nie tylko ja go lubię, bo widzę w necie sporo dobrych opinii. Wszyscy wiemy, ze autoryzowane serwisy jakichś marek nie dopuszczają fuszery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentor Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 12:19 Ja również, przynajmniej w okresie, gdy samochód jest w miarę młody (mało realna jest opłacalnosc naprawy w ASO pojazdu z roku powiedzmy 1985, bo koszt maprawy może przewyższyć jego wartośc-no chyba, że mamy doczynienia z zabytkiem). Nie mniej w przypadku, gdy jestem zmuszony skorzystać z usług blacharsko-lakierniczych to polecam (przynajmniej w Warszawie i okolicy TEN WARSZTAT. Jeszcze ani ja, ani żadna z osób, której ich poleciłem nie miała powodów by mieć pretensje do nich. O jakość naprawy możecie być spokojni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaktoon Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 12:44 Masz rację, naprawa zabytku w ASO to raczej nie najlepszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisbajbajbaj Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 11:36 Podobno akcja "Przegląd od 800zł" w serwisach Volvo trwa do 18 marca. Cieszy się sporym zainteresowaniem, więc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volvofan Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 20:54 żenada, kiedyś to może tam było dobrze ale teraz to birą kupe siana a samochód mi zepsuli a nie naprawili. Musiałem do innego mechanika jechać żeby porządnie coś zrobić. Nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto44 Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 19:03 Najgorszy znany Mi serwis.Po 100km od naprawy odpadła osłona od silnika,okazało się że mechanicy zamiast na śruby zamocowali ją na plastikowe paski elektryczne.Podczas reklamacji usłyszałam że tak też można.Teraz to już nie ta sama firma co przed laty.NIE POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 13:10 A ja zdecydowanie odradzam. 3 miesiące załatwiają sprawę naprawy (z ubezpieczenia) W dodatku KŁAMIĄ, twierdząc, że pytali czy życzę sobie auto zastępcze... A ja rzekomo sweiadomie zrezygnowałem i wolałem wracać pociągiem... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.free.aero2.net.pl 16.09.14, 15:08 A propos fuszery - likwidowałem u Karlika szkodę z autocasco - ukradzione lusterka boczne; auto odbierałem praktycznie wieczorem, niby wszystko o.k. ale jakoś tak nietypowo "zbierały" te lusterka; w świetle dnia obejrzałem dokładnie - zamontowano zamienniki, inny kształt lustra; uważam że taki sposób potraktowania jest nie fair, nawet nie wspomniano przy odbiorze że część jest inna, a daję sobie coś uciąć że z ubezpieczalnią rozliczyli się jak za część nową oryginalną (samochód był wówczas jeszcze na gwarancji); oczywiście po kolejnym roku jedno z lusterek (zapewne chińskich) przestało grzać (nie odmraża się) - miły pan z serwisu zaproponował naprawę za 350 zł; tak więc z tym Karlikiem nie do końca wszystko i zawsze jest o.k. (naprawiałem w oddziale Malta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO NIE polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.man.poznan.pl 05.11.14, 12:48 Moim zdaniem w VOLVO KARLIK Poznań pracują niekompetentne osoby. Latem tego roku (2014) pojechał swoim volvo na usługę "SERWIS 2.0". Przy okazji zapytałem kierownika serwisu, kiedy będą mieli promocję na wgranie języka Polskiego. Odpowiedź z serwisu brzmiała... "proszę zostawić nam swój numer telefonu, zadzwonimy do Pana jak będzie takowa promocja w okolicach października-listopada"... czekam czekam i nikt do dzisiaj (05.11.2014)nie zadzwonił. Wiec dzwonię do serwisu KARLIKA zapytać kiedy będzie takowa promocja, a Pan mi odpowiada, że już była do końca października, następna w przyszłym roku. DZIĘKUJE PANIE KARLIK za to, że PANA KOMPETENTNI PRACOWNICY do mnie zadzwonili, a raczej ja sam od siebie zadzwoniłem aby dowiedzieć się że już jest po temacie. BYŁAM U PANA W SERWISIE PIERWSZY I OSTATNI RAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof majkowsk Re: NIE polecane warsztaty Karlik Volvo Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.15, 10:31 Ja mialem nieszczescie serwisowac u tych paterakow swoj motocykl Honda. A powinienm po doswiadczeniach z moim VOLVO omijac ta firme jak teren skazony. Nie chce mi sie juz rospisywac ale powiem krotko , niech moze sie wezma za handel weglem , bo kompetencja ich pracownikow to tego rodzaju dzialanosci bedzie chyba wystarczajaca. Chociaz do konca przekonany nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taqos Re: Polecane warsztaty www.serwis-lakierniczy.pl IP: *.hostingsharedbox.com 13.07.13, 19:30 To ja dorzucę swoje trzy grosze i również polecę serwis-lakierniczy.pl. Dlaczego? Za kompetentność i rzetelność. A co robią? Praktycznie wszystko z zakresu blacharki i lakiernictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tagos Re: Polecane warsztaty www.serwis-lakierniczy.pl IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 15:42 Zdecydowanie także polecam, dobry, sprawdzony serwis. Bez przykrych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw68 Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl 14.03.12, 11:30 Wczoraj byłem w warsztacie na ul. Szpaczej 15 w Warszawie, polecił mi znajomy mechanik mówiąc, że jak tam mi nie pomogą, to on nie wie gdzie. W moim Oplu Astrze wymienili w dwóch warsztatach kilka elementów za kilkaset złotych, a samochód jak gasł tak gasł. Zostawiłem go u nich rano, po kilku godzinach dostałem informację, że zdiagnozowali usterkę, podali cenę naprawy i części- do wytrzymania- podkreślając, że jeżeli usterka by się powtórzyła to dalsza naprawa będzie w ramach gwarancji a pieniądze za wymienioną część oddane. Dzisiaj jeżdżę od rana i nic się nie dzieje ! Samochód nie gaśnie! a poprzednio 5-10 razy dziennie wyłączał mi się. Dostałem wizytówkę i podaję namiary: W-wa, ul. Szpacza 15, tel. 22 812-13-88, www.autoszpacza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automaniak Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 15:29 Dzięki za radę, mieszkam na Grochowie i postanowiłem ich sprawdzić. Szacunek.....wreszcie samochód jeździ!!!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 18:11 Na Szpaczej 15 w Warszawie to pracują czarodzieje. Byli 4 warsztatem, który odwiedziłem z moją Hondą, wreszcie ktoś mi ją naprawił a i klime mi sprawdzili, wzieli niedrogo. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 12:50 Skorzystałem z polecenia i jestem zadowolony. Bardzo profesjonalny sprzęt, dociekliwość w znalezieniu usterki i fachowa obsługa. Też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 11:54 Podbijam w górę bo faktycznie warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zag Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.acn.waw.pl 17.09.12, 20:10 Proszę Pana. Kłamać trzeba umieć - przecież gołym okiem widać, że nadaje Pan z jednego komputera (domena się wyświetla). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zag Re: Polecane warsztaty www.autoszpacza.pl IP: *.acn.waw.pl 17.09.12, 20:12 podbijam w górę - widzi Pan, to znowu ja i znowu ta sama domena. Tak więc proszę sobie samemu nie wystawiać rekomendacji, bo po wykryciu kłamstwa (wystawianie samemu sobie rekomendacji to kłamstwo) może Pan uzyskać skutek inny od zamierzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
armandoso Re: Polecane warsztaty 23.03.12, 20:21 ja z całego serca chciałbym polecić warsztat na ulicy Ogrodowej w Suwalkach :) Bardzo miła obsługa i nie wyżnili na mnie za dużo za zespwanie odpadającego wydechu :D --- fotograf Śląsk firma sprzątająca gdańsk sklep komputerowy Olsztyn Perfumeria Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
grzetalas Re: Polecane warsztaty / www.reno-max.pl 25.03.12, 21:41 Polecam nowy warsztat dla posiadaczy renault w Trójmieście. Mają doświadczenie - 10 lat w ASO i dobre ceny. Ich elektryk poradził sobie z moim renault gdy inne serwisy rozkładały ręce. Namiary na nich to: RENO-MAX Serwis Pogwarancyjny Renault ul. Ogrodników 19 84-240 Reda www.reno-max.pl +48 532 441 333 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: Polecane warsztaty 3City Garage IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 09:28 A ja polecam 3City Garage Gdańsk-Przeróbka, ul. Siennicka 25 www.3citygarage.com 500 230 213 Młody sympatyczny zespół, który zdobywał doświadczenie między innymi budując samochody rajdowe, warsztat dobrze wyposażony, pełen zakres usług serwisowych, wulkanizacja. Sprzedaż opon, felg i części (również do aut 4x4). 3City Garage zajmuje się praktycznie samochodami każdej marki, z naciskiem jednak na auta z grupy VW, mazdy oraz japońskie i amerykańskie samochody terenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: A&S Auto-Centrum 4X4 JEEP ,lpg,pomoc drogowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 20:19 POLECAM warszrtat Pana Sebastiana Pucka 135c obok serwisu forda 509-976-200 ,jest to, mechanik z pasja i ogromną wiedzą, na temat aut 4x4, bardzo dokładny. Zakładałmi instaklacje gazową do jeep 5.9 i naprawiał skrzynie .polecam www.autocentrumas.pl buro@autocentrumas.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: A&S Auto-Centrum 4X4 JEEP ,lpg,pomoc drogowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.14, 19:00 bardzo dobry warsztat polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ufotka Re: Polecane warsztaty Garaż Serwis 10.04.12, 17:56 Garaż Serwis Grochowska 45 promocja na klimatyzacje : uzupełnienie czynnika, odgrzybiebie maszyną, wymiana oleju Tylko 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Polecane warsztaty / www.reno-max.pl IP: 62.61.42.* 10.04.12, 22:10 w reno-max.pl zajmują się renówkami. Pozdrawiam, aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Polecane warsztaty IP: *.welnowiec.net 11.04.12, 09:11 Polecam jak najbardziej warsztat samochodowy: NEGRO w Siemianowicach Śląskich ul. Fabryczna 15 tel. do szefa 506 187 132 strona internet. WWW.NEGRO.SLASK.PL Profesjonalna obsługa, jeszcze się na nich nie zawiodłem ani moi znajomi czy rodzina bo tylko z tego warsztatu korzystamy. Bez fuszerki, solidnie i nie drogo - polecam:) P.S Ostatnio opony tam kupiłem i gratis mi je wymienili :)) Mają sklep internetowy z tego co mi wiadomo na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 09:23 Polecam 3City Garage Gdańsk-Przeróbka, ul. Siennicka 25 www.3citygarage.com 500 230 213 Młody sympatyczny zespół, który zdobywał doświadczenie między innymi budując samochody rajdowe, warsztat dobrze wyposażony, pełen zakres usług serwisowych, wulkanizacja. Sprzedaż opon, felg i części (również do aut 4x4). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 12:46 Warsztat 3City Garage zmienił lokalizację, teraz mieści się na Trakcie Św. Wojciecha 253 (transbud) Polecam Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Polecane warsztaty Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.04.12, 22:06 Auto service DOKO, przy ul. Reymonta www.doko.wroclaw.pl Blisko centrum, miło, konkretnie i bez naciągania. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Polecane warsztaty Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 14:52 Byłem tam raz, przejazdem, ale w sumie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert R Polecane warsztaty warszawa IP: *.aster.pl 23.05.12, 17:58 Przetestowałem już różne miejsca w Warszawie, jednak taksówkarze i floty nie mogą się mylić... trafiłem tam dzięki opiniom zamieszczanym w necie. Samochody co prawda doprowadzam z Centrum, ale warto. Polecam GARAŻ BRACIA POLAK w Wilanowie. Fachowa obsługa, uczciwe ceny. Takich miejsc już mało na mapie Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Piaseczno 30.05.12, 12:54 Nowy ale dobry warsztat samochodowy w Piasecznie. Szybko, sprawnie i dobre ceny. Polecam. Naprawiali mi Skode i jestem bardzo zadowolona. Maja serwis ogumienia, sprzedaja opony, mechanika itp. Techniczna 2b w Piasecznie. 601-380-531, 726-51-11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.12, 19:20 na ul. Technicznej 2b w Piasecznie Trans Petro Color znajduje się bardzo dobry serwis samochodowy. Profesjonalna obsługa i super ceny. Polecam, ponieważ serwis ten odwiedziłem osobiście i jestem zadowolony z fachowej naprawy samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Piaseczno IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 18:55 witam, byłem w tym serwisie i powiem że naprawdę chłopacy wiedzą co robią a i ceny maja nie wygórowane polecam /// tu znalazłem opinie na ich temat dobrymechanik.net/mechanicy/piaseczno/trans-petro-color.html Odpowiedz Link Zgłoś
annkaz1 Dobry warsztat samochodowy na Białołęce MN Car 09.07.12, 23:47 Polecam MN Car Serwis w Warszawie. Dobry mechanik samochodowy. Facet zna się na rzeczy. Tanio i uczciwie. mncarserwis.pl/ ul. Podróżnicza 8 03-111 Warszawa Białołęka Tel: + 48 501 272 322 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalique Re: Dobry warsztat samochodowy na Białołęce MN Ca IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.06.15, 21:03 Mechanik ten nie jest uczciwy. Dnia 31 maja oddałem mu Renault Megane z dziurą w misce olejowej. Naprawę wycenił na 600 zł (300zł nowa miska olejowa, 100zł nowy olej, 200zł robocizna, później jeszcze doszedł do tego silniczek krokowy - kolejne 100zł). Przy odbiorze zajrzałem pod samochód i spostrzegłem, że nadal mam starą miskę. Mechanik stwierdził wtedy, że oddał miskę do specjalistycznego zakładu i jest profesjonalnie zespawana. Niestety, po powrocie do domu zauważyłem dalszy wyciek oleju. Po oddaniu samochodu własnemu fachowcowi, ocenił on, że dziura w misce została zaklejona poxipolem i wymaga kolejnej naprawy. Mechanik pracujący na podróżniczej nie zgodził się oddać nawet połowy zapłaconej mu kwoty, która u dobrego fachowca wystarczy na usunięcie szkód. Podsumowując, stanowczo odradzam wybór tego warsztatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olecki Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 22:40 Polecam auto-conrad przy ul. Sokratesa 7 w Warszawie. Sprawna i cenowo przystepna obsluga :-) Tu link: www.auto-conrad.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 08:14 Serwis Diesla Legnica Dieseltronik Wanowski - od 4 lat w razie potrzeby "leczę" tam swoje auta - doskonały fachowiec od diesla - regeneracja pomp diesla czy regeneracja wtrysków - żaden problem. Człowiek wie o czym mówi i wie co robi! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś