Dodaj do ulubionych

Polecane warsztaty

• Gość: Zuluzczaka Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.14, 13:42
      Polecam ten warsztat, dane pod linkiem. Specjalizacja to naprawa ogrzewania samochodowego. Do tego inne naprawy i wszystko z klimatyzacją.
    • Gość: quescik Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.14, 23:37
      Witam!
      Ja głównie kieruje się notami na serwisie www.motointegrator.pl/
      Ponieważ na forum może Ci odpisywać sam mechanik że jest super.
      Po wielokrotnych porażkach z mechanikami patrzcie na opinie!
      Obecnie na rynku jest wielu pseudo-mechaników.
    • Gość: Katia Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.14, 12:11
      Z swoich stron polecam celmer.torun.pl/ - bylam tam kilka razy, udalo im się naprawic smaochod raz a porzadnie, wiadomo troche to kosztowalo,ale teraz naszczescie obowiazuje mnie jedynie wizyty kontrolne :) oby jak najduzlej.
      • zax454 Re: Polecane warsztaty 19.05.14, 12:48
        W Szczecinie jest dobry warsztat zajmujący się usuwaniem filtrów cząstek stałych FAP DPF i chiptuningiem - v-max.auto.pl/ Dają dożywotnią gwarancję na wykonaną usługę. Jest to legalnie działająca firma z dużym doświadczeniem.
        • Gość: Daszyk Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.14, 14:01
          Ktos z was może polecic serwis maszyn rolniczych ? niedaleko mnie, znajduje się firma www.agromarketwiewiecko.pl/serwis-maszyn.html ,ale tak ciezko wywnioskowac coś na ich temat jedynie ze strony. Popsuł mi się traktor, i zastanawiam się nad kupnem nowego (bo ten ma już swoje lata ), albo naprawą …. ?
        • bananowy1234 Re: Polecane warsztaty 17.06.14, 20:44
          dobry serwis maszyn rolniczych ma pol-agra. Znaja sie na rzeczy, nie ma problemu z naprawami i maszyny wychodza od nich jak nowe
    • Gość: ernesti Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.14, 19:07
      Moim zaufanym warsztatem jest Autoefekt , jeszcze sie nigdy na nich nie zawiodlem, a juz kilka aut mi naprawiali .
      • Gość: mech_a_nick Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 07:59
        hej, widzę że wy znacie się na temacie warsztatow itp. Zakładam wlasnie sklep z czesciami i moze sa wsrod was jacys mechanicy, ktorzy poradza mi jakiego dostawce czesci wybrac. Chodzi o uklady hamulcowe, hydrauulczne do samochodow, maszych czy motorow. Dostalem nawet oferte zakupy tych czesci od www.polwent.com.pl/ - ale nie slyszalem o tej firmie wczesniej. moze wy cos mi wiecej o nich powiecie?
    • Gość: Harell Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 09:44
      Ostatnio korzystałem z serwisu www.gastal.wroclaw.pl/ przy instalacji chłodni w samochodzie ciezarowym, calkiem sprawnie wszystko poszlo, dodatkowo pracownicy bardzo ogarnieci w tematyce motoryzacyjnej.
    • Gość: Bzyq Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 11:00
      Polecam: Świerszcza 36, tel. 22-863-82-70, mail: biuro@warsztat.auto.pl , www: Warsztat Warszawa Świerszcza 36
      • Gość: michał78 Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 30.05.14, 23:29
        Honda Matraszek w Markach, ul. Słoneczna 2f, tel. 793 61 51 40. Serwis z prawdziwego zdarzenia.
        • Gość: dabek Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 10:30
          W Warszwie ostatnio znalazlem warsztat, ktory szybko i dobrze naprawil mi klocki. Jakby ktos chcial prosze namiar www.olacarcompany.pl/
          • Gość: Falcao Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.14, 15:48
            Jeśli chodzi o stołeczne i około stołeczne warsztaty to nieźle znają sięna blacharstwie ludzie z Auto Babic.
          • Gość: marcelek Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.14, 22:50
            ja w Tychach przez przypadek znalezlem dobry warsztat www.pmix.pl i będę chyba do nich jeździć jak cos mi się zepsuje.
          • Gość: Pinakola Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.14, 09:59
            Ja też ostatnio miałem problemy z klockami i wtryskiwaczami, ale jakoś uderzyłem tu: www.dekar.radom.pl/mechanika/ i po kłopocie, szybko się uwineli i kasy nie zdarli
          • Gość: Tyuk Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.14, 11:40
            Ja też mogę stołeczną miejscówkę polecić: www.green-car.com.pl/peugeot-serwis-uslugi.html póki co nie zawiedli mnie i mam nadzieję, że tak będzie nadal, bo szkoda by było stracić takich fajnych fachowców
      • Gość: bazyli Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.14, 15:27
        ja szczerze polecam motofach w Rzeszowie. Zajmuja sie mercedesami i swietnie sobie z nimi radza. Zawsze sie do nich zwracam w razie jakichkolwiek problemow
      • Gość: bazyli Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.14, 15:28
        ja szczerze polecam motofach w Rzeszowie. Zajmuja sie mercedesami i swietnie sobie z nimi radza. Zawsze sie do nich zwracam w razie jakichkolwiek problemow
    • pannalodzia6 Re: Polecane warsztaty 11.06.14, 14:51
      AutodlaCiebie.eu w okolicach Ełku. Naprawy mechaniczne, blacharz i lakiernik. Na plus można doliczyć komis samochodowy i pomoc drogową. W razie awarii - masz komplet usług.
      autodlaciebie.eu, Ełcka 9A, Nowa Wieś Ełcka 19-300 Ełk, telefon: 87 610 72 29
      • Gość: mario3131 Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 12.06.14, 18:41
        Honda Matraszek w Markach, ul. Słoneczna. Bardzo dobry lakiernik, polecam!
    • pannalodzia6 Re: Polecane warsztaty 20.06.14, 20:19
      No ja poleciłabym między innymi warsztat we Wrocławiu, będący własnością Max-Hol, firmy z branży pomocy drogowej. Nie utknęłam we Wrocławiu na jakoś szczególnie długo, tyle, żeby mnie zabrać z drogi i naprawić auto, uporali się z alternatorem (albo jakoś tak) w ciągu jednego dnia.
    • dylizans321 Re: Polecane warsztaty 26.06.14, 16:06
      pomoc drogowa korzystałem polecam :)
    • Gość: bratny22 Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.14, 16:10
      Polecane warsztaty jak w temacie to auto serwis ogrzewanie Materla Katowice, znają się głównie na ogrzewaniu, klimie, ale inne naprawy też wykonują.
    • Gość: Bazyl Re: Polecane warsztaty IP: *.static.ip.netia.com.pl 17.07.14, 10:48
      Świetny serwis kół i opon znajdziecie na Jagielskiej. Wszystkie dane kontaktowe znajdziecie tu - www.speedgum.com.pl/node/6/
      • Gość: Demian Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.14, 11:50
        Wspomniany w tytule zulugaraż jest ok. Byłem u nich dwa dni temu z drobna naprawą – załatwili sprawę od ręki. Włąściciel sprawai wrażenei gościa, który zna się na rzeczy. Poza tym jak na Wrocław jest dość tanio.
    • Gość: Tomek Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 25.07.14, 10:28
      Witam. Jeżeli chodzi o spawanie plastików i tworzyw to polecam ze Złocieńca www.spawaniezderzakow.pl.tl
      Solidnie mi pospawali owiewki.
    • Gość: mandarym Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 17:28
      Działa w Kato już długo. Wszystkie dane pod linkiem materla.com.pl Dobrzy w zagadnieniach klimy, ogrzewania.
      • Gość: amorozo66 Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 03.08.14, 19:22
        Marki k. Wawy, www.hondamatraszek.pl - aso, ale robią też inne auta. Dobre ceny, fachowcy, szybko, zgrabnie i na temat. POLECAM.
        • Gość: amorozo66 Re: Polecane warsztaty IP: *.play-internet.pl 03.08.14, 19:23
          Marki k. Wawy Honda Matraszek - aso, ale robią też inne auta. Dobre ceny, fachowcy, szybko, zgrabnie i na temat. POLECAM.
    • Gość: Tomek Re: Polecane warsztaty IP: *.naklo.vectranet.pl 16.08.14, 11:41
      Jeżeli chodzi o naprawę "plastików" to polecam http.www.spawaniezderzakow.pl.tl
      • Gość: janakakana Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 16:14
        Ja mogę polecić ten warsztat www.autoefekt-szczecin.pl/ W okolicy Szczecina nie znajdziecie bardziej rzetelnej firmy.
    • Gość: Malik Serwis samochodów francuskich Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 12:46
      Chciałbym polecić ten warsztat ze względów fachowości właściciela. Miałem problem z moim peugeotem, kontakt telefoniczny jak i późniejsza obsługa na dobrym poziomie.

Zajmują się naprawami aut francuskich i Daciami. Duża hala do obsługi i duży parking.
      Widziałem, że naprawiają również auta dostawcze

Mieszczą się przy trasie S8. okolice Bemowa tu mapa
      Szeligi, ul. Szeligowska 29.
      Namiary mam ze strony internetowej
      renomax.waw.pl

telefon do pana Jacka 509-960-242
      Naprawdę fachowiec polecam.
    • bohdan6 Re: Polecane warsztaty 31.08.14, 11:17
      Pojechałem ze szwankującym absem w camry, podpięli pod komputer zdiagnozowali co nie gra Zdecydowanie polecam ten warsztat, szybko wykonana naprawa.

Motomagic Garage
      ul. Klimeckiego 14
      30-706 Kraków
      www.motomagic.pl
    • peugeot7 Re: Polecane warsztaty 03.09.14, 20:31
      Auto Serwis Marek Leszczyński Radom ulica Christianiego 10.
      autoserwis-leszczynski.cba.pl/
    • bluesky4 Re: Polecane warsztaty 04.09.14, 11:06
      Jeśli chodzi o okolice Torunia to ja oddaję auto do celmer.torun.pl/ doświadczeni i uczciwi mechanicy! Co prawda samochód używam sporadycznie, ale jak już mam oddać do naprawy to tylko do nich.
      • roczek0 Re: Polecane warsztaty 05.09.14, 12:50
        Ja z kolei mogę polecić w Bydgoszczy na Glinki serwis, Instal-Gaz, instalowali mi Compacta w samochodzie, super poradzili, teraz hula elegancko, a jak tylko mam problem to tylko do nich jadę.
        • Gość: piotr77 Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.14, 15:39
          myślę,że dobrych mechaników mają w tym serwisie: www.polmozbyt-jelcz.pl odwiedzam ich regularnie od lat i zawsze jestem zadowolony z jakości usług i ich niewygórowanej ceny. przekonałem się już nie raz,że potrafią szybko wykryć usterkę i skutecznie ją naprawić.
          • Gość: bohdan Re: Polecane warsztaty IP: *.centertel.pl 22.05.15, 23:35
            Nikomu oczywiście nie życzę, ale jeśli trafiłoby się tak, że potrzebować będziecie warsztatu, który naprawi auto po dzwonie i zajmie się likwidacją szkody, to odsyłam na stronę zgloszenie-szkody.waw.pl/
        • Gość: Skierko Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.14, 15:51
          Warszawa, zwłaszcza ta północna cześc i okoliczne miejscowości – Auto Babice. Dobre ASO, maja niezłych blacharzy. Cenowo jak to ASO, ale warto.
    • Gość: Tyuu Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.14, 19:35
      Ja z kolei mogę polecić z Radomia, mają tez stację diagnostyczną, więc śmigam do nich na przeglądy, www.dekar.radom.pl/?kontakt,2
      • Gość: Mosyi Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.14, 21:44
        Dziekuję, skorzystam pewnie z któregoś z podrzuconych warsztatów. Ja z kolei uważam, że trzeba mieć także swoją sprawdzoną miejscówkę a mianowicie sklep z częściami samochodowymi, w którym w razie potrzeby będzie można kupić dobrą i niedrogą. Ja mam ten do polecenia: www.automotopol.lubin.pl/, macie jakieś jeszcze?
        • Gość: BartoszSanki Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 00:24
          To i ja drodzy podrzucę sprawdzoną miejscówkę przeze mnie już trzykrotnie. Za każdym razem inna kwestia, ale rozwiązanie i realizacja zlecenia na dobrym poziomie. Także bez zbędnej paplaniny daję namiar: (www.green-car.com.pl/ )
          • Gość: Misiakkkaaaa Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.14, 15:33
            Ja zkolei moge podrzucić namiar na sprawdzony warsztat zajmujący się regeneracją turbosprężarek. Mają bardzo dobre ceny i zawsze działają na czas; www.regmex.pl/
    • Gość: Tyyyyaa Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.14, 23:54
      Ja nie będę wpisywać namiarów z racji tego, że wszystko jest na stronie: www.autocentral.com.pl/kontakt.php więc chyba bez sensu robota. Mają tam usługi lakiernicze, blacharskie i naprawy powypadkowe. Spokojnie sobie z nimi się dogadałem we wszystkich kwestiach. Nie zdzierają kasy i robią na czas.
    • Gość: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.14, 14:03
      Z naprawdę dobrych punktów, w których można zrobić coś związanego z motoryzacją, mogę polecić www.dargaz.pl/ Rzetelność i fachowość na każdym kroku
    • ekoarena Re: Polecane warsztaty 18.09.14, 21:36
      Legis Forte Sp. z o.o. jest kancelarią rzeczoznawczo - prawną. Świadczymy profesjonalną pomoc w uzyskaniu pełnej wartości odszkodowania za uszkodzony samochód (odszkodowania z OC sprawcy).
      Poprawiamy zaniżone kosztorysy szkód komunikacyjnych (kolizje wypadki i inne zdarzenia w wyniku, których uszkodzone zostało Twoje auto).

Posiadamy legalne oprogramowanie i uprawnioną kadrę. Kosztorysy sporządzamy w oparciu o przepisy prawne gwarantujące osobom poszkodowanym:
      - oryginalne części
      - brak potrąceń, amortyzacji urealnienia itp.
      - według norm czasowych i czynności naprawczych zgodnych z technologią producenta samochodu

Nasze kosztorysy zawierają pełną kompletację wymaganych czynności naprawczych, materiałów dodatkowych i innych czynności niezbędnych przy wykonywaniu danej naprawy.

Wystarczy, że prześlesz nam kosztorys otrzymany od ubezpieczyciela i ewentualnie zdjęcia a nasz rzeczoznawca sprawdzi, czy kosztorys jest zaniżony i podpowie jak samodzielnie podjąć działania zmierzające do uzyskania pełnej kwoty odszkodowania.

ZADZWOŃ DO NAS

BEZPŁATNIE SKONSULTUJEMY TWÓJ PRZYPADEK

503 600 007
      Edward

www.legisforte.pl - pełna oferta, sprawdź

kancelaria@legisforte.pl
    • Gość: Wojciech Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.14, 09:56
      Witam. Polecam Spawanie Plastików
      Naprawdę dobrze naprawiają.
      • Gość: marcin88 Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.14, 13:45
        ja miałem ostatnio problem ze stacyjką w aucie,mianowicie zablokowała się. na szczęście znalazłem fachowców,którzy zajmują się takimi problemami: www.cartech.auto.pl przyjechali, rozlblokowali stacyjkę i wymienili kluczyk,a ja szybko odzyskałem sprawne auto.
        • balkhan Re: Polecane warsztaty 23.09.14, 16:20
          Z wrocławskich warsztatów Zulugaraż jest wart uwagi. Bardzo szybka obsługa a przy tym nei robią po łęblkach tylko solidnie. Byłem już dwa razy, jakby odpukać zdarzył się awaria to penwie znowu pojadę do nich.
    • Gość: mb Re: Polecane warsztaty IP: 213.17.206.* 24.09.14, 11:43
      dobrymechanik.pl/mechanicy/wroclaw/auto-serwis-sport-technika.html
      tutaj można wybrać konkretnie miasto/dzielnicę oraz warsztat.
    • Gość: Piotr Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.14, 11:56
      Jeżeli chodzi o zderzaki i lampy to polecam WWW.SPAWANIE ZDERZAKOW>PL>TL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka