Dodaj do ulubionych

Service- Renault w Lublinie

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 12:52
Prosze o opinie serwisów renówek w Lublinie. Może mieliście jakieś problemy z
samochodem i kożystaliście z serwisów. Jestem ciekaw waszych opini o nich. Z
gory dziekuje. Pawel
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebek Re: Service- Renault w Lublinie IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 11:40
      Ja korzystalem raz z serwisu Motrio na ul.kunickiego 161 (chyba?) - dawny
      Nazaruk.
      Do naprawy nie mam zastrzezen, nie wymieniali zbednych czesci, nawet odradzili
      jak chcialem wymienic oba lozyska w kolach z przodu ( a jedno mi wylo).Maja i
      oryginaly i zamienniki (Nie wiem czy maja autoryzacje). Moje uwagi -zaplacilem
      za regulacje szczek w tylnych kolach, choc tego nie zlecalem ( a szczeki tra
      dalej po naprawie), i nie przykrecili mi dokladnie plastikowego nadkola. Ale
      ogolnie OK. Trudno mi powiedziec czy sa drodzy bo nie mam doswiadczenia z
      innymi zakladami. Koszt wymiany paska rozrzadu bez wymiany rolki, dwoch
      uszczelniaczy silnika, lozyska kola przedniego i regulacja szczek w tynych
      kolach, zamienniki + robocizna - 498 PLN.
    • Gość: Diablo Re: Service- Renault w Lublinie IP: *.renault.fr 25.09.02, 10:08
      Korzystac pisze sie przez "rz" , Panie analfabeto.
      W Lublinie sa 2 serwisy Renault: Carrara i Nazaruk, obydwa bardzo dobre, goraco
      polecam.
      • pawru Re: Service- Renault w Lublinie 20.10.02, 09:31
        Witaj Panie mądralo. Jesteś dobry w szukaniu błedów ortograficznych ale brak ci
        wiedzy w doradzaniu co do serwisów Renault. Mam głeboką nadzieje, że dasz sobie
        spokój w zaglądaniu na forum moto i znajdziesz sobie "diablo" hahahahaha inne
        miejsce na wytykanie czyiś błedów w ten sposób. Pamiętaj można było to zrobić w
        bardziej kulturalny sposób. Brak ci wyczesania. Cze "diablo" hahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka