Gość: Pit Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:45 Przstrzegam przed warsztatem naprawiającym francuskie auta na ul. Boya- Zelenskiego we Wroclawiu. Nie zostawiajcie tam auta pod zadnym pozorem, bo nic Wam nie naprawią, tylko pogadaja, pogadaja i pokaża worek starych częsci któe niby wymienili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bator Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.crowley.pl 12.01.05, 14:09 Trójmiasto: Gdynia ul. Morska ASO Daewoo/Kia Samochód oddany na przegląd z poleceniem drobnych napraw zawieszenia został mi oddany z urwanym drązkiem stablilizatora !! Dzień po przeglądzie ! 3 kolejne wizyty w przeciągu 4 dni spowodowały, że pan 'elektryk' spalił mi kość stacyjki, nie miał pojęcia dlaczego rozrusznik nie kręci, na końcu odebrałem auto ze świecącą stale kontrolką air bagu na desce rozdzielczej - prawdopodobnie skutek spalenia kości stacyjki przez elektryka. Krótko mówiąc - omijać szerokim łukiem, każda inna ASO będzie lepsza. Warsztat umieściłem na czarnej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.centertel.pl 04.08.09, 08:55 zgadzam się naprawiają mi a właściwie naprawiali od pół roku miły pan jurek po każdej naprawie zapewniał że będę już teraz zadowolona, w maju padł most po trzech miesiącach leżakowania samochodu w AUTO-SERWIS Gdynia, chciałam samochód zabrać i wtedy okazało się że miły pan jurek wymienił most i naprawił samochód który odebrałam. na drugi dzień samochód już nie odpalał po rozmowie z panem jurkiem otrzymaliśmy informacje że pewnie padła uszczelka pod głowicą i kolejna naprawa będzie kosztowała 1000 zł, przypuszczam ze uszkodzenie powstało w warsztacie, szczególnie ze oddając w maju samochód do warsztatu zgłaszałam problemy z chłodzeniem. myślę, że zlekceważyli tą informację a jak padła uszczelka to szybko oddali mi samochód. pewnie w taki sposób zarabiają na swoje pensje ja zapłaciłam teraz 2100 za naprawę i mam niesprawny samochód. unikajcie AUTO-SERWIS GDYNIA Odpowiedz Link Zgłoś
baczed Re: Lista najgorszych warsztatów 16.01.05, 11:27 Ludzie. Wybróbujcie stacje Shell autoserv. Wydaje mie sie ze naprawde warto.Polecono mi te stacje przez znajomych i sie jak dotad nie zawiodłam- a korzystam z nich juz od trzech lat. Owszem mieli jedna drobna wpadkę ale po mojej kolejnej wizycie przeprosili, poprawili a nawet uzupelnili płyny za free.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikolas ASO HYUNDAI SWARZEDZ IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 14:46 a spotkaliscie sie kiedys by kierownik ASO was na dzien dobry wyzywal?? Mialem sie stawic na przeglad auta na 12 Byla godzina 12.15 jak przyjechalem bo nie moglem ich znalezc. A pan kierownik powiedzial (zjeba.. mnie) ze teraz sobie poczekam 2 godziny bo moj czas minal. Na pytanie ile zaplace, odpowiedzial - Kurna panie a Pan mysli ze to my za darmo robimy?Ciesz sie Pan ze kurna wogole panu zrobimy te auto Krew sie we mnie gotowala. Po mojej awanturze wzieto mi samochod od razu (2 stanowiska byly wolne) Fakt zaplacilem za wymiane oleju i plynow 400zl ale na dowidzenia zostalem znowu przez Pana kierownika wyzwany - lepiej bedzie dla pana kurna jak uda sie pan do szpitala glowke leczyc. Na salonie rowniez to samo. Kierownik salonu byl mily jak chodzilem kolo santa fe ale jak sie dowiedzial ze mam tylko auto na serwisie to dal mi do zrozumienia ze jestem tu nie mile widziany. Owszem troche kulturalniejszy od poprzednika. Nie odradzam zakuku Hundaia bo to trwale i fenomenalne autko ale "kurna" odradzam ten serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: ASO HYUNDAI SWARZEDZ IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 21:46 a ja kupowalam tam auto, kierownik bardzo mily i zupelnie mila atmosfera. Co do serwisu to wypowiedziec sie nie moge bo pierwszy przeglad mam za 6 miesiecy ale dobrze wiedziec kogo mam unikac. Z reszta czy ktos kiedys widzial by w ASO wszystko gralo jak nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to R IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 15:12 Czy ktoś ma informacje o ASO HYUNDAYA w Warszawie. Czy znajdę jeszcze kogoś solidnego? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.06.13, 11:46 tylko naciągają wciskając najdroższe części i czasami niepotrzebnie. pewnie mają jakieś prowizje od sprzedaży. jak trafią na kogoś nieświadomego to np. wymienią tarcze hamulcowe przy przebiegu 30 tys. km. tak zrobili mojej zonie tylko dlatego , że puściłem ja samą do serwisu:( i wcale nie były zużyte, bo wiem, oglądałem je chwilę wcześniej przy sezonowej wymianie kół. oczywiście stare tarcze nie zostały zwrócone. pewnie wylądowały w jakimś warsztacie pod tytułem "używane jak nowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa/WARSZAWA Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.chello.pl 09.02.05, 16:18 A ja kiedyś miałam ciekawa przygodę w CARMANIE pojechaliśmy MB124 na wyważenie kół. Przerazony młody chłopaczek nas obsługiwał i był tak przerażony ze z wrażenia koła z tylnej osi założył na pród a z przodu na tył.W ASO Mercedesa za głowę się łapali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikielek Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:51 przy zmianie opon zmienia się opony przednie z tylnymi - chodzi równomierne zużycie bieżnika, chyba że opony były kierunkowe i kolo zmienił kierunek toczenia, a co do aso mercedesa, to radzę zmienić warsztat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.chello.pl 18.02.05, 14:33 Do MIREK Byliśmy na WYWAZENIU kół a nie na zmianie opon a serwis Mercedes był the best i zawsze taki zostanie bo ukradli nam 124 :(( dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
gali1974 Re: Lista najgorszych warsztatów 01.12.12, 14:25 Witam, mam taki sucharek z Krakowa,OPONY KOZAK ul Płaszowska 55 jak chcecie mieć nerwy zszargane i zepsuty samochód to tam zawitajcie. Za pierwszym razem wgnietli mi podłogę w samochodzie(podnosili samochód za podlogę),a teraz pojechałe na darmową wymianę opon to zjechali mi piastę kola. Ciężko wchodziło koło i zakładający chcial dociągnąć pneumatycznie ,tylko że śruby pod kątem wlożył.A właściciel (delikatnie mówiąc burak) stwierdził że wcześniej krzywo zalożyli i jeżdzilem na dwóch śrubach i krzywo zalożonym kole.Dwa tygodnie wcześniej zmieniane mialem szczęki,i śruby były wkrącone ręcznie. Po awanturze i rękoczynach wyszło że jak ktoś do warsztatu OPONY KOZAK na ul Plaszowskiej 55 przyjeżdża to poto żeby sobie remontować na ich koszt samochód . Nigdy więcej i Wam to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gali1974 Re: Lista najgorszych warsztatów 01.12.12, 19:48 gali1974 napisał(a): > Witam, mam taki sucharek z Krakowa,OPONY KOZAK ul PRZEWÓZ 55 jak chcecie mi > eć nerwy zszargane i zepsuty samochód to tam zawitajcie. Za pierwszym razem wgn > ietli mi podłogę w samochodzie(podnosili samochód za podlogę),a teraz pojechałe > na darmową wymianę opon to zjechali mi piastę kola. Ciężko wchodziło koło i z > akładający chcial dociągnąć pneumatycznie ,tylko że śruby pod kątem wlożył.A wł > aściciel (delikatnie mówiąc burak) stwierdził że wcześniej krzywo zalożyli i j > eżdzilem na dwóch śrubach i krzywo zalożonym kole.Dwa tygodnie wcześniej zmieni > ane mialem szczęki,i śruby były wkrącone ręcznie. > Po awanturze i rękoczynach wyszło że jak ktoś do warsztatu OPONY KOZAK na ul Pl > aszowskiej 55 przyjeżdża to poto żeby sobie remontować na ich koszt samochód . > Nigdy więcej i Wam to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gali1974 Re: Lista najgorszych warsztatów 01.12.12, 19:55 BARDZO PRZEPRZSZAM ULICA TO PRZEWÓZ 55 gali1974 napisał(a): > Witam, mam taki sucharek z Krakowa,OPONY KOZAK ul Płaszowska 55 jak chcecie mi > eć nerwy zszargane i zepsuty samochód to tam zawitajcie. Za pierwszym razem wgn > ietli mi podłogę w samochodzie(podnosili samochód za podlogę),a teraz pojechałe > na darmową wymianę opon to zjechali mi piastę kola. Ciężko wchodziło koło i z > akładający chcial dociągnąć pneumatycznie ,tylko że śruby pod kątem wlożył.A wł > aściciel (delikatnie mówiąc burak) stwierdził że wcześniej krzywo zalożyli i j > eżdzilem na dwóch śrubach i krzywo zalożonym kole.Dwa tygodnie wcześniej zmieni > ane mialem szczęki,i śruby były wkrącone ręcznie. > Po awanturze i rękoczynach wyszło że jak ktoś do warsztatu OPONY KOZAK na ul Pl > aszowskiej 55 przyjeżdża to poto żeby sobie remontować na ich koszt samochód . > Nigdy więcej i Wam to radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.021.gwa.telkab.pl 12.02.13, 17:36 Jak kogoś stac na mercedesa to powinno go stac na porządny serwis a nie u kowala reperowac merca Odpowiedz Link Zgłoś
skorpioniczka Re: Lista najgorszych warsztatów 14.02.05, 11:26 Vorbrodt na Jubilerskiej i Citroen na Al. Krakowskiej to najgorsze serwisy cytryny w Warszawie, a nie wiem czy nie w Polsce. W pierwszym przy przeglądzie znaleźli mi tyle usterek, że praktycznie samochód nie powinien sie poruszać o odpaleniu nie wspomnę. Prosto od nich pojechałam do innego warsztatu i okazało się, że żadna z rzeczy wymienionych na karcie serwisowej nie jest do wymiany!!! Rachuneczek wstępny na wykonanie naprawy opiewał na bagatela 4000 zł (2000 rok). Drugi na mojej czarnej liście;-) GENIUSZE poprostu. Małżonek zerwał linkę do podnoszenia maski. Telefoniczne umówienie terminu (9 dni oczekiwania). Wjeżdżam na warsztat. Po 3 godzinach zaczynam dostawać piany (a widzę, ze już nic nie robią), bo wymiana miała trwać max 1 h. Pytam faceta z obsługi czy długo jeszcze będą się zastanawiać co wpisać w kartę? Usłyszałam, że się niecierpliwię to już kończą, bo marudzę. Rachunek za 3 roboczogodziny (?!) + linka. Dobra. Ale na sam koniec dostałam kur..., bo kontroler jakości jedzie na podwoziu "serwisowym" i opuszcza w trakcie jazdy do "drogowego". A najlepsze (deszcz lał potwornie) panowie stwierdzili, że silnik mi się poci i sprzęgło ciężko wchodzi (kurcze, a ja tego nie zauważłam mimo, że używam go codziennie). Na oficjalą skargę wysłaną w styczniu do tej pory brak odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
saper888s Re: Lista najgorszych warsztatów 18.08.10, 15:06 Warsztat Citroena Vorbrodt na Jubilerskiej ( Jubilerska) to rzeczywiście salon przekręt. W tamtym tyg mialem wymiane paska alternatora i świec w citr. xsara 02r. 1.6i. i kosztowalo mnie to ponad tysiąc złotych. Nastepnego dnia rano jak właczylem silnik piszczał alternator. Wiec znowu do nich pojechalem ale powiedzialem zeby tym razem nie wymieniali i zadzwonili co się dzieje. Przyjeżdzam a oni wymienili alternator i włożyli jakiś używany po regeneracji!! używany rozumiecie. I powiedzieli że trzeba zapłacić za to 800zł!! jak na allegro najdroższe nowe kosztują 400zł. Złodziejstwo i przekręt. Alternator mój ktory wyjeli już pojechał na regeneracje i znowu by komuś wstawili taki uzywany na szczescie im zabralem. Jest to warsztat nielojalny i nie szanujący klienta. Nie chcieli ustąpić wiec musiałem zapłacić mam ważniejsze sprawy na głowie. NIE POLECAM!!! robią wszystko 2x drozej niz powinno być. Pozdrawiam kierowców cytrynek Odpowiedz Link Zgłoś
kiribati1 Re: Lista najgorszych warsztatów 15.02.05, 13:15 Uwazajcie, w razie kolizji w okolicach wroclawia NIGDY W ZYCIU nie przyjmijcie oferty Zojana. Beda Wam obiecywac super jakosc i terminy, dadza auyto zastepcze itp itd. Ale to wszystko zmierza do tego,. aby skasowac CALE Wasze odszkodowanie, czesto z Wasza doplata jeszcze. Jak ktos ma pecha i np. Ubezpieczalnia odmowi wyplaty odzszkodowania - jestesci ugotowani. Zostawicie tam samochod "w rozliczeniu ", dobrze jak nie karza Wam doplacac.A sprobujcie wycofac sie z takiej uslugi - pokaza Wam kwity, ktore w pospiechu podpisaliscie przy przyjeciu auta - 1/ ze zwrocicie im poniesione koszty 2/ze zaplacicie za auto zastepcze. Niby oczywiste, ale: Te koszty to np. przyjecie do warsztatu poza godzinami pracy (np. 300 zl);parkowanie auta w warsztacie (30/dzien), przygotow.auta do ogledzin(300zl) holowanie(500 zl/10 km), zakupione juz przez nich czesci (wyceniaja 5 razy drozej niz sami kupili, za uzywane trzeba zaplacic drozej niz za nowe od dilera), koszty sprawdzenia stanu samochodu i kwalifikowania czesci (tez ok. 300). A najbardziej zabojcze sa koszty samochodu zastepczego - podpisujac nie zwracacie uwagi na malutkie (ok. 4 mm, taka wieksza spacja) mijesce na druczku. Oni w to miejsce juz pozniej wpisuja jakas kwote , z tego wychodza horrendalne pieniadze - mozna za tydzien jezdzenia ich autkiem zostawic nawet 3000 zl przy rezygnacji. A nie zrezygnujesz - to ci np. zdrowo stuknieta maske "naprawia" z uzyciem 5 kg szpachli i niby jest ok. Styl obslugi klienta - niewiarygodna bezczelnosc, cynizm smianie sie w nos. Doliczanie wszystkiego, co tylko w dowolny sposob wiąże sie z samochodem, w absurdalej wysokosci. Reasumujac - ZOJAN WROCŁAW ul. Złotnicka 80 :::::NIGDY TAM NIE TRAFCIE!!! Ajesli juz, to NIGDY NIE BIERZCIE AUTA ZASTEPCZEGO!!!!!!!!NIGDY NIE PODPISUJCIE pelnomocnictwa dla Zojana do zalatwienia Waszych spraw w ubezpieczalni, bo skasuje cale Wasze odszkodowanie (moze tez zaząda doplaty) za naprawe watpliwej jakosci, na ktora gdzie indziej wystarczy kwota trzykrtotnie nizsza!!!!!!!!!!! Nie korzystajcie z jego pomocy drogowej - kazda inna we Wrocławiu bedzie Was kosztowac 3-5 razy mniej. Nie korzystajcie, bo Was wykorzystaja!!! Teraz juz jestem mądra, zapłacilam duzo za nauke. Odpowiedz Link Zgłoś
kiribati1 [...] 15.02.05, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek1945 TRANSTOP(albo podobnie) SOPOT ul. 3 maja ! 28.02.05, 01:32 Zakladzik co uwaza ze wszystko zrobi. Miało być 2 tyg bylo 1.5 miesiaca. Lakier "super" odpada przy myciu karcherem. Czesci wstawili ze szrota Polowy rzeczy nie naprawili A ceny maja 3-4 krotnie wieksze od rynkowych ! Lakier walneli na stary lakier i na rdze. Ukradli mi z 5 czesci z wyposazenia samochodu na szczescie im sie ponoc wlamali pozniej i ukradli kilka skuterow hahahahaha NIE POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek1945 Re: TRANSTOP(albo podobnie) SOPOT ul. 3 maja ! 28.02.05, 01:34 Zapomnialem jeszcze o hamulcach co zrobili tak ze poki dojechalem do domu to je spaliłem i nie ruszyli ich chyba wogole oprocz podkrecenia szczęk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lighting Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:58 multimoto rzeszów handlowa 4 tam panuje debilizm jak ma wpaść komisja to wszyscy wielkie pożądki a tak to chlew robią byle jak i wymieniają to co niepotreba jednym słowem wole sobie naprawiać sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~8976 Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.crowley.pl 25.04.05, 01:08 Do listy mogę dopisać: 1) Norauto w Markach przy M1 - gdzie nie potrafili wybić łożyska ze zwrotnicy a póżniej skręcić wsyzstkiego do kupy co rozkręcili 2) Sobański Auto System z Kobyłki autoryzowany dealer Hiundai, Rover, Land Rover i serwis Fiata - lepije nie dać im niczego do naprawy bo jedno naprawią a drugi popsują - moja noga tam więcej nie powstanie. 3) Warsztat samochodowy na ul. Przasnyskiej w W-wie naprzecić serwisu VW - wymienili mi sprzęgło i pozrywali 2 rurki od instalacji i wypierali sieżę niczego nie ruszali ... brak słów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edmanetka Setniewski Warszawa ul. Krasińskiego IP: *.biuro.silverscreen.pl 25.06.08, 15:10 Zdecydowanie odradzam ten zakład. Samochód miał być zrobiony po kolizji w trzy dni, mija trzeci tydzień. Dowiedziałem się dziś że trzy dni to teoretyczny termin. Mechanicy z tego zakładu rżną głupa i udają że nie wiedzą dlaczego nie jest zrobiony i kiedy będzie zrobiony. Oni nawet nie wiedza jaki nr tel kom ma ich szef. Bardzo olewający stosunek do klienta - uważają że są nie wiadomo kim i nikt nie wie poza nimi jak się naprawia samochody - myślą chyba że każdy jest laikiem i można każdemu kit wciskać, tłumacząc kolejne opóźnienia (do przełożenia maska, zderzak i dwa światła). Jedna wielka porażka i nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.021.gwa.telkab.pl 12.02.13, 17:40 Te wszystkie bajki o najgorszych warszatatach to pisze przewaznie konkurencja.Wszystkie metody są dobre żeby zniszczyc człowieka.Przypomnijmy sobie co robiły media gdy dostały rozkaz zniszczenia medialnego śp.Prezydenta Kaczyńskiego.Opluwały go gdzie mogły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QVX Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.158.217.63.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 13:08 A pochwały piszą właściciele, nieprawdaż, Panie Sylwinie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzyłw ASO ASO FIAT AUTO-CLUB WROCŁAW - certyfikowane dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:41 Jeśli macie FIATA ( cokolwiek by ludzie mówili STILO to niezłe auto za rozsądną cenę) nie naprawiajcie go w ASO AUTO CLUB WROCŁAW. Moje auto na jest naprawiane, kalendarzowo - od stycznia, realnie od marca, jest 1/2 maja i nie wiem czy dzisiaj je odbiorę. Kosztorys to 73,4 roboczogodziny naprawy, razem z naprawą lakierniczą, niech będzie nawet 2-3 tygodnie ( jak się "fachowcy " będą ociągać). Tragedia. W razie pytań służę dalszymi informacjami barciejo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucj Stilo jest zbyt nowoczesnym autem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:11 Stilo jest zbyt nowoczesnym autem i serwisy blacharski fiata wogóle sobie nie radzą z tym samochodem z tego powodu pewnie ta naprawa trwa tak długo. Może oddali samochód do porządnego warsztatu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freja64 Re: Stilo jest zbyt nowoczesnym autem... IP: *.internetia.net.pl 07.05.14, 14:15 Podobne problemy ma AMICAR Wrocław, ul. Robotnicza z SEDICI z napędem na 4 koła.... W końcu to nie fiat, to suzuki... Odpowiedz Link Zgłoś
aarnold Re: Lista najgorszych warsztatów 11.05.05, 10:47 najgorszy syf z ASO Skoda jest w Auto Wimar na jerozolimskich w Wawie. Zepsuli mi samochod na gwarancji i sie wypieraja, pomimo opinii dwóch rzeczoznawców. A Skoda Auto Polska mówi ze ma mnie wdupie bo to serwis zepsul wiec Skoda Polska nie odpowiada za serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyperek Serwis Mercedesa za Częstochową w stronę Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:40 Debile kiedys chcieli wi wypruwac z auta silnik i skrzynię, bo ciemnaki nie wiedzieli, że automatyczne skrzynie mają specjalne zaworki do upuszczania odrobiny oleju, gdy zbyt rośnie jego temperatura i objętość (to własnie po to by nie wywaliło simmeringu na wale napędowym). Omijac z daleka !! Odpowiedz Link Zgłoś
rufio9 Re: Lista najgorszych warsztatów 02.06.05, 15:23 Jeżeli lubicie wymieniać w swoimautku dobre części na nowe to polecam AUTO GAZDA Katowice. Robią to super profesjonalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek308 Re: Lista najgorszych warsztatów TANECZNA 71 W-wa 07.06.05, 21:58 BLACHARSKO LAKIERNICZY-PEŁEN ZAKRES USŁUG PARTACZE ZŁODZIEJE... wSZYSTKO CO NAJGORSZE BRAK SŁOW !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Lista najgorszych warsztatów taneczna 71 W-w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 20:16 Witam teraz na Ul.Tanecznej 71 Jest Inny Serwis juz od 5 lat Jest to Serwis Pana Grzegorza Pojaska i jest wart polecenia naprawiam tam samochód od 4 lat i mechanika i naprawy lakiernicze i jestem zadowolony moja skoda została uderzona przodem i wszystko zostało zrobione jak należny naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-i-k TORUN warsztat na KWIATOWEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:40 Mechanik z warsztatu na ul. Kwiatowej (Wrzosy) obiecywal najpierw, ze zanim zacznie naprawe, zadzwoni powiedziec ile bedzie kosztowala. Zblizonych kosztow nie umial podac, choc mowil co trzeba zrobic (po obejrzeniu samochodu). No i zadzwonil poinformowac, ze wszystko zrobil i ze mam przyjechac z 1800 zl. Wstawil nowy tlumik, choc mowilam mu, ze chce miec wydech sportowy - nie zwykly - i ze zrobie to u kogo innego. Poniewaz zazyczylam sobie, zeby zdjal ten tlumik, bo ja za niego nie zaplace, wkurzyl sie, powyzywal mnie od najgorszych. Zdjal tlumik, za reszte musialam zaplacic. Kilka dni wczesniej zmienial mi olej. SPUSCIL CALY - najwidoczniej w ramach zemsty za tlumik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin W-wa, ul. Omulewska 13a na Grochowie IP: *.com.pl 24.06.05, 14:16 Witam, Co prawda nic nie wiem o ich fachowości (i nie zaliczam ich w żadnym razie do najgorszych warsztatów), ale opiszę swoją sytuację z nimi. Podjechałem dzisiaj rano do warsztatu (może ktoś zna - W-wa, ul. Omulewska 13a na Grochowie), mówię, że coś puka w zawieszeniu, czy mogliby sprawdzić. Mechanik odpowiada niezbyt uprzejmym tonem: "Nie, nie możemy, nie mamy czasu". Więc mówię "Do widzenia", mechanik (zadowolony): "Do widzenia". Odjechałem. Przez chwilę poczułem się jak za czasów PRL'u. Rozumiem, że mają dużo zleceń, ale tak olewać klienta? Najlepsze to, że wcześniej dzwoniłem do tego warsztatu i umówiłem się, że w ciągu tygodnia przyjadę. Mój rozmówca (rozumiem, że był to kierownik) był uprzejmy i miło zapraszał. Więcej mnie tam nie zobaczą. Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo123 Re: W-wa, ul. Omulewska 13a na Grochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:47 na omulewskiej nie byłem ale robię samochód zawsze na Gdeckiej 15 bardzo dobry warsztat i można się dogadać. Ostatnio robiłem skrzynie a wcześniejj wszystkie bierzące naprawy i jestem bardzo zadowolony. Dla zainteresowanych podam numer 516520130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kili Re: W-wa, ul. Omulewska 13a na Grochowie IP: *.static.chello.pl 09.12.15, 10:34 Witam, ja miałem przyjemność kilkukrotnie korzystać z usług tego warsztatu. Polecam, robią szybko, i solidnie. W dwóch autach regenerowałem rozruszniki i jestem zadowolony z rezultatów. W Fiacie Brava przez lata miałem problemy z hamulcem ręcznym - po naprawach i przejechaniu kilkuset km ręczny znowu zaczynał ciężko i słabo działać. Po jednej wizycie w PIT na Omulewskiej przez 1,5 roku do dzisiaj wszystko działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
rufio9 Citroen AUTO-GAZDA Katowice 24.06.05, 23:59 Ludzie jak chcecie w swoim autku wymienić dobre części na nowe to zapraszam do tego dealera. Robią to w iście profesjonalny sposób!!! Nomen omen ten dealer został wybrany przez tygodnik Auto Świat najlepszym ze wszystkich w Polsce (Citroen). Tylko pozazdrościć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: 82.177.97.* 08.07.05, 11:14 Ktoś wreszcie chroni honoru Citroena. Ja do listy najgorszych dorzucę ASO Citroen Danmar w Rzeszowie. Drogo, mało rzetelnie i jeśli chodzi o mnie to skuteczność ok. 10% (5%- wymiana opon + 5%- przegląd techniczny). Jak już coś trzeba zrobić więcej to broń mnie Boże przed ich ręką. Lista uwag i skarg zbyt długa by cytować. Mój wniosek: kocham Cycka, ale już więcej nie kupię bo by mnie w serwisie krew zalała. A szkoda mi mojej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Auto Ostrobramska, Warszawa IP: *.polskieradio.pl 23.06.06, 14:24 mialam z nimi doczynienia 2 razy, i dwa razy starali sie mnie zrobic na kilka stowek : *blokuje sie kolo - ich diagnoza: trzeba zmienic caly zacisk na kolo - diagnoza z dwoch innych warsztatow: wystarczy kupic nowe reperaturki *stuka z przodu auta - ich diagnoza: cale przednie zawieszenie do wymiany (wszystkie wachacze, koncówki drązka, poduszki silnika, wszystko)- dwa inne warsztaty - wystarczy jeden wachacz. *i jeszcze kiedys kazali mi zaplacic 200 zl za "uszczelnienie" pompy paliwowej, bo "przy okazji" zauwazyli. Niestety, nieznajomosc budowy auta szkodzi. Po jakims czasie okazalo sie dopiero, ze pompa w moim aucie poprostu fizycznie NIE MOZE byc rozszczelniona. Odradzam ten serwiz, mimo ze panowie sa bardzo przyjemni i dzwonia z kazda usterka, ktora znajda do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROK Re: Auto Ostrobramska, Warszawa IP: 91.189.73.* 19.09.10, 11:59 aUTO oSTROBRAMSKA naprawy powypadkowe. Jeśli korzystasz z ubezpieczenia powypadkowego to rada, zanim wybierzesz warsztatto zadzwoń do nich i uzgodnij szczegóły a dopiero potem u ubezpieczyciela potwierdź że to na pewno ten. Można wynegocjować samochód zastpępczy, dodatkowe naprawy w ramach skierowania do nich usługi. Jak jest kiedy ich wybierzesz bez wstepnych negocjacji? Mają cie w garści, a dosadniej w dupie i perfekcyjnie to egzekwują. Dodatkowo nie bądź zdziwiony jesli po wyjechaniu z warsztatu okaże sie że masz jeszcze dodatkowe usterki, które niemożliwe zeby ktos z warsztatu popełnił. Chłopaki na miejscu są mili jak ich się sciska mocno za jaja. Kłódka na jaja i trzymasz kluczyki. Niech popiskują ... alternatywa? to taka kłódka od nich, bo niema równych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drukarnia.pl Re: Auto Ostrobramska, Warszawa IP: *.cel.com.pl 05.11.13, 14:46 UWAGA NA NICH. Mnie tez wyrolowali bo zapłaciłem za usługę blacharsko lakierniczą licząc, że wywiążą się ze zorganizowaniem światła zderzaka tylnego którego nie mieli. Nic z tego. Minęły trzy miesiące i udają że nie ma sprawy. Szkoda czasu na takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 22:49 kolego cos o tym wiem lekkie uszkodzenie to dla nich powód do wymiany na nowy element terminowość -brak cena -możliwie najwyższa obsługa -gorzej niż źle kultura obsługi -brak telefon -działa na centrale ale nie na serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.static.sitel.net.pl 27.10.14, 22:17 Auto-Gazda Katowice - Citroen - ogólna ocena po dzisiejszej wizycie w celu zakupu części do C4 - mniej niż zero: obsluga niemiła (z wyjatkiem pana ktory zachecal do zakupu nowego auta) - dawno nie widzialam tak zgorzkniałych i grburliwych pracownikow w jednym miejscu, czas oczekiwania na sprzedawce czesci zamiennych dobre 5 minut mimo ze bylo ich dwóch i żaden nie byl zajety obsluga innego klienta, po drugie - dziwne 'usmieszki' jeden do drugiego, bo niby klient nie doinformowany.... odpowiedzi na pytania krotkie i lakoniczne, nie wiem czy z przepracowania? z braku premii? moim zdaniem z braku wychowania i jakiejkolwiek kultury osobistej, zasada jest prosta: klient nasz pan,i nie te czasy ze sprzedawca był kims za to ze wyciagnał cokolwiek spod lady, ogolnie żenada nie polecam i odradzam... sa milsze miejsca do robienia zakupów samochodowych i tych mniejszych i wiekszych.... miejsce zdecydowanie nie przyjemne dla klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DCZ Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.12.14, 08:50 Jest nam niezmiernie przykro, że w ten sposób zostaliśmy odebrani przez Panią. W swojej pracy staramy się być uprzejmi i profesjonalni zgodnie z zasadą, którą Pani przytoczyła: "klient nasz pan". Nie mamy żadnego usprawiedliwienia na zaistniałą sytuację. Pozostaje nam tylko przeprosić Panią i liczyć na to, że jeszcze kiedykolwiek zawita Pani u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.15, 17:01 Ja natomiast mam o Auto-Gazda Katowice - na Roździeńskiego bardzo dobro dobre zdanie . Jeździłem ze swoją Cytrynką ( C4 Picasso ) po różnych warsztatach z wadliwie działającym automatem . Mieli po garażach wiele teorii na temat awarii , a Serwis Auto-Gazdy bez problemu sobie poradził i naprawił mi samochód . Miła i sprawna obsługa , żadnego problemu z dodzwonieniem się na Serwis . Pojazd czysty i umyty po naprawie . Czasem warto zapłacić parę złotych więcej , niż szukać wątpliwej pomocy w naprawie przez wiele dni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Aga Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.15, 22:03 Ja mam same pozytywne doświadczenia z serwisowania mojego C3 w Auto-Gazda Katowice ! Zawsze udaje się z łatwością umówić na serwis . Sprawnie , dotrzymują terminów , kiedy tego potrzebują to mnie podwiozą do pracy lub sklepu . Słowem : super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.15, 17:10 A Ja uważam , że to naprawdę świetny Serwis . Jeżdżę tam od lat i nigdy nie miałem sytuacji w której byłbym niezadowolony . Serwisują mi Jumpera sprawnie i szybko . Nigdy nie miałem do czynienia z podobną sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość aga Re: Citroen AUTO-GAZDA Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.15, 20:20 Serwisuje w Auto-Gazda mojego Citroena już 4 lata i zawsze wszystko było na czas i dobrze zrobione . Mam do tego Serwisu pełne zaufanie . Zawsze auto jest umyte po naprawie , jak potrzebuję to dostaję auto zastępcze . Słowem : super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Lista najgorszych warsztatów IP: 213.199.237.* 11.07.05, 11:26 Dopisać i to jak najszybciej Auto Service PASCAR w Tarnowskich Górach Stb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:50 "Polecam" Toyotę Włochy z ulicy Stawy w Warszawie na przeglądzie nie byli w stanie wymienić spalonych żarówek od świateł pozycyjnych, a na uwage o rdzewiejącej klapie bagażnika (mimo wcześniejszego lakierowania w tym warsztacie) stwierdzili, że już jest po gwarancji toyoty, a na ich robotę minął ponad rok i mogą polakierować od nowa odpłatnie za około 1000 złotych. poprostu jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 18.09.05, 02:58 Możesz sprecyzować co znaczy "nie byli w stanie wymienić spalonych żarówek"? Jeśli usterka jest poza gwarancją to po jaką cholerę ich obsmarowujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:41 żarówki spaliły sie przed przeglądem, w czasie przeglądu wymienia się takie rzeczy, a tu olali sprawę, ponieważ skasowanie 1800 PLN za wymianę oleju i "przegląd" to sądzę dla Ciebie Kaziu drobnostka Odpowiedz Link Zgłoś
ewakw Re: Lista najgorszych warsztatów 02.02.06, 10:33 Powiedzcie mi czy naprawde czekacie po 2-3 tygodnie na naprawe samochodu po wypadku?Dla mnie to naprawde dziwne.Jak do nas przyjezdza samochod do roboty to przy malym rozbiciu jest to 2- 3 dni max( formalnosci z ubezpieczycielem oczywiscie dluzej)Naprawa bardziej skomplikowana gdzie trudniej o czesci np to kwestia tygodnia max. Wierzyc mi sie nie chce jaki piszecie o miesiacu i to bez samochodu zastepoczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:56 Moim "faworytem" jest Zojan. Przestrzegam przed Wykrentem. Mowi sie, zeby nie oceniac ludzi po okladce (w tym wypadku nazwisko) ale tutaj akurat nazwisko idealnie mowi o wlascicielu. UWAZAJCIE I NIE DAJCIE SIE OSZUKAC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina-1954@tlen.pl Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 19:10 mam aktualnie sprawe w sadzie z tymi naciagaczmi.bylam poszkodowana w wypadku. rzecznicy mowia ze nic nie powinnam placic a ja nie potrafie strat moich policzyc przez czyjs blad i taka super prosperujaca na ludzkim nieszczesciu firme pana przekreta.powinnismy wszyscy razem sie zjednoczyc i pojsc na kazda sprawe sadowa jako swiadkowie tego zalosnego procederu naprawczego. tinci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theOne Ford - w Warszawie nie trafilem na dobry serwis... IP: *.knc.pl / *.knc.pl 24.09.05, 11:56 Dotychczas serwisowalem auto na Popularnej. Coroczne przeglady robili z wazelinka - nic latwiejszego niz wymienic olej "sprawdzic podzespoly" i zgarnac 5 stowek. Tyle, ze jak cos trzeba bylo naprawic to splawiaja, az milo. Mialem 2 stluczki: raz platnosc z mojego AC w Warcie - stwierdzili, ze z Warta "nie wspolpracuja" (??), drugi z AC sprawcy w PZU - ten sam tekst, ze "nie wspolpracuja z PZU". Zostaje chyna link4 i hestia. Akurat, po prostu wiedza, ze przy naprawie bezgotowkowej maja mniejsza mozliwosc dokonywania przekretow. Ubezpieczyciel ich zawsze sprawdzi. Pomijam takie drobiazgi, ze jak zepsul mi sie zamek w drzwiach pasazera, to jedynym rozwiazaniem , na jakie Ci bystrzacy potrafili wpasc, byla wymiana calego zamka, ktora wraz z lakierowaniem kosztowac miala 400pln. Wystarczylo zaczepic (nawet nie wymienic) sprezynke, ktora spadla z mocowania - koszt 50pln. POSUMOWUJAC - ASO FORDA (URSYN CAR NIE LEPSZY) TRZAASKAJA KASE NA PRZEGLADACH GWARANCYJNYCH, KTORE NIE WYMAGAJA NAJMNIEJSZEGO WYSILKI, A POZA TYM TO KLIENTA ZLEWAJA AZ MILO. ZENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
bkjdasb445 Re: Ford - w Warszawie nie trafilem na dobry serw 13.10.15, 10:57 Jeżeli szukacie naprawdę dobrego serwisu Forda to zapraszam na auto-conrad.pl/ford/. Super obsługa. Miło szybko, sympatycznie. A najważniejsze, że tanio ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc EMTI Warszawa IP: *.chello.pl 10.12.05, 20:51 Naciągają klientów (stałych też), wymieniają sprawne części. Przez przypadek prawda wyszła na jaw, teraz prawie po roku nic nie moge im udowodnić, w związku z powyższym mają mnie w głębokim poważaniu. Wcześniej, przy okazji lakierowania błotnika, tak przykręcili tablicę rejestracyjną, że wkrótce odpadła. Oczywiście to nie ich wina. Kosztowało mnie to wymianę tablic i dowodu rejestracyjnego, a oni zgarnęli kasę z ubiezpieczenia. Nigdy więcej. Radzę zastanowić się 2 razy nim oddacie im samochód do naprawy. O czym rozmawiają i co ustalają na stanowiskach warsztatowych za zamkniętymi drzwiami (gdzie klient dostępu nie ma) to już tylko oni wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna111 Warszawa, Modlińska 269 23.12.05, 13:01 Radzę omijać z daleka. Naprawy typu wymiana klocków hamulcowych jeszcze od biedy zrobią, ale nic poważniejszego, a już w żadnym wypadku nie radzę tam przyjeżdżać, gdy jest jakiś, nawet banalny problem z samochodem i trzeba znaleźć przyczynę. W samochodzie prostym jak konstrukcja cepa - Cinquecento, nie zrobili nic poza wymienianiem kolejnych części, metodą na "chybił - trafił". Części wstawiają używane, kasując jak za zboże. Wstawiają lub wyjmują różne części z samochodu wg swojego uznania nie informując o tym klienta. Po licznych pseudo-naprawach problem występował dalej - pojechałam do innego warsztatu, gdzie od razu naprawiono mi skutecznie samochód - a żeby było ciekawiej - panowie pseudo-mechanicy z Modlińskiej 269 nie umieli naprawić tego co wcześniej sami zepsuli, tj. przy okazji wymiany układu wydechowego samowolnie wyeliminowali z samochodu pewną, ich zdaniem niepotrzebną część. Okazało się, że jej brak był przyczyną wszystkich późniejszych problemów. Zostawiłam w tym szemranym warsztacie kupę pieniędzy i nie mam możliwości jakiejkolwiek interwencji, bo oczywiście żadnej faktury, rachunku ani innego papieru nie wydają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinos Re: EMTI Warszawa IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.15, 16:37 ja tam robilem lakierowanie i wszystko bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik89 Re: EMTI Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.15, 15:19 Ja też zawsze robię u nich przeglądy i za każdym razem byłem zadowolony, więc nie bardzo wiem skąd ta negatywna opinia ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
michas892 Re: EMTI Warszawa 24.08.15, 10:18 Gość portalu: Remik89 napisał(a): > Ja też zawsze robię u nich przeglądy i za każdym razem byłem zadowolony, więc n > ie bardzo wiem skąd ta negatywna opinia ;]] Robiłem u nich zawiechę w Oplu Meriva i jestem zadowolony. Bardzo solidny warsztat! Odpowiedz Link Zgłoś
grafitowypan Re: EMTI Warszawa 25.08.15, 11:37 Emti jest całkiem calkiem. Jestem wymagajacy ale u nich nie miełaem sie do czwego przyczepić. Klimka chodzi jak nówka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
blazej68 Re: EMTI Warszawa 30.08.15, 15:15 grafitowypan napisał(a): > Emti jest całkiem calkiem. Jestem wymagajacy ale u nich nie miełaem sie do czwe > go przyczepić. Klimka chodzi jak nówka! :) Robiłem zawiechę u nich w clio i moge potwierdzić. Dobry warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
esterchazzy Re: EMTI Warszawa 31.08.15, 03:45 spoko miejsce, można z chłopakami się dogadać, widać że to już inne podejście, dają sobie radę z tymi autami i można im podrzucić brykę, co by się tam nie działo, ja już jeździłem z różnymi sprawami, ostatnio był lakier, bo już nie mogłem patrzeć na te rysy Odpowiedz Link Zgłoś
denon76 Re: EMTI Warszawa 08.09.15, 11:21 Moja skodzina została puknięta przez starsza panią w pupę:) po naprawie w Emti wygląda doskonale. Mogę stwierdzić że blachare robia na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
grafitowypan Re: EMTI Warszawa 15.09.15, 12:25 Polecam Emti serwis. Miałem dużo problemów ze sterownikiem silnika w jeepie. Zrobili bardzo szybko i w sumie niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
andersen74 Re: EMTI Warszawa 16.09.15, 10:20 grafitowypan napisał(a): > Polecam Emti serwis. Miałem dużo problemów ze sterownikiem silnika w jeepie. Zr > obili bardzo szybko i w sumie niedrogo. Mogę potwierdzic dobrą opinię o Emti.fachury! Odpowiedz Link Zgłoś
52malinka Re: EMTI Warszawa 22.09.15, 08:55 grafitowypan napisał(a): > Polecam Emti serwis. Miałem dużo problemów ze sterownikiem silnika w jeepie. Zr > obili bardzo szybko i w sumie niedrogo. Potwierdzam dobrą opinię o Emti. Autko odżyło ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowyjim Re: EMTI Warszawa 25.09.15, 13:01 Polecam EMTI w Warszawie! Naprawdę fachowo i szybko. Cena też do akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
distefano2 Re: EMTI Warszawa 27.09.15, 15:12 Zonka zrobiła kuku w swojej polówce i znalazłem Emti jako blacharnię. Mimo dośc sporej szkody na błotniku i drzwiach pasażera naprawili bardzo zadowalajaco. Lakier położony równiutko. Moge polecić ten zakład! Odpowiedz Link Zgłoś
blazej68 Re: EMTI Warszawa 28.09.15, 11:43 distefano2 napisał(a): > Zonka zrobiła kuku w swojej polówce i znalazłem Emti jako blacharnię. Mimo dośc > sporej szkody na błotniku i drzwiach pasażera naprawili bardzo zadowalajaco. L > akier położony równiutko. Moge polecić ten zakład! To je dobreee :) Jak trwoga to do Emti :) Byłem znów wczoraj bo mi coś tłukło z lewej strony. Okazało się, że guma trzymająca amora. Było szybko i sprawnie:) Poleconko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EMTI Warszawa IP: *.play-internet.pl 29.09.15, 09:59 Bardzo porządnie naprawili mi Golfa w Emti. Widać fachowość. co do czasu naprawy średnio ale maja dużo klientów więc norma. W każdym razie polecam ten warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
1emlieczka Re: EMTI Warszawa 13.11.15, 07:56 A ja z kolei wymieniałam opony w samochodzie ( sama niestety tego nie zrobię ) miałam problem z hamulcami .Wszytsko naprawili tak jak trzeba ;) i szybko ;) zatem polecam Emtiserwis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EMTI Warszawa IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 13:18 Cóż, moje problemy z passatem trwały pół roku i skończyły się po wizycie w Emti. Auto szlałao zajączkowało i miało problem z rozuchem na ciepło. Gości sprawnie zdiagnozowali usterkę a naprawa była szybka . Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EMTI Warszawa IP: *.play-internet.pl 28.09.15, 12:54 Emti w Warszawie mogę polecić. Progi w starej hondzie accord wykonali zawodowo! Cena nie taka wysoka i szybkość działania OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: EMTI Warszawa IP: 46.102.99.* 11.12.15, 14:14 Ja też oddawałam samochód do emti i jestem zadowolona. Szybko naprawili auto i nie ubrudzili go za bardzo przy naprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyprian Re: EMTI Warszawa IP: *.80-203-214.nextgentel.com 29.12.15, 17:23 W Emti miałem przeprowadzaną renowacje felg czyli malowanie metoda systemową, wyrównanie rantów , spawanie aluminium itd itd . Musze powiedziec ,ze dośc szybko to poszło ekipie emti serwis , bo wsumie czas jaki im to zajęło to było moze 3 dni ? max 4 z tgo pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: EMTI Warszawa IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.16, 14:00 w moim peugeocie tez szybko naprawili blachę i trzeba przyznać, ze nie drogo. myslałem na poczatku ze będzie kosztować to majątek bo kiepsko wyglądało ale udało się wszystko jakoś dobrze załatwić. fachowcy bez dwóch zdań - auto na czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Re: EMTI Warszawa IP: *.it.net 17.02.16, 14:49 Tak patrze tutaj na liste najgorszych warsztatów , byłem ciekawy co tu zobaczę. Ja jakos nie mam złych doświadczeń z warsztatmi . W każdym razie jeśli chodzi o nasza stolicę , to również polecam Emti serwis, ostatnio w samochodzie wymieniali mi olej silnikowy,czyścili wtryskiwacze i wymieniali rozrząd oraz sprzęgło ( niestety te elementy były już zużyte i po prostu trzeba je było wymienić ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimargot Vcar, ul. Łopuszańska, W-wa IP: *.netia.pl 15.01.06, 09:19 Samochód gasł, i strzelał - instalacja gazowa. Samochód stał tydzień, codziennie informowano nas, że niestety jeszcze cos do naprawy, po tygodniu poinformowali, ze byl remont silnika, zaspiewali 2800, przy czym nie otrzymalismy żadnego papierka na tę naprawę, nie oddano nam starych części, straszylismy nawet urzędem skarbowym czy rzecznikiem praw konsumenta, ale mieli to w dupsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Therion Re: Vcar, ul. Łopuszańska, W-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 20:14 Wymieniłem układ wydechowy i zamiast katalizatora wstawili jakąś atrapę pustą w środku. Platyna jest w cenie, ale oszustwa na jaw też wychodzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzony1000 Re: Lista najgorszych warsztatów 21.01.06, 14:06 Odradzam warsztat samochodowy szreder-auto w Mędzyborowie koło Żyrardowa.Dopóki nie złapią klienta są mili, uprzejmi . Do czasu, okazało się , że ich naprawa, za którą wzięli ładny grosz,nic nie dała a nawet pogorszyła stan techniczny mojego samochodu. Na moją reklamację, właściciel potraktował mnie takim chamstwem, że brak słów. Jeśli nie chcecie stracić zdrowia i nerwów a nade wszystko pięniędzy omijajcie warsztat samochodowy szreder auto w Międzyborowie!!! Wkurzony Odpowiedz Link Zgłoś
bat21 Re: Lista najgorszych warsztatów 21.01.06, 20:04 Dokładnie taki warsztat "TOP-MARK AUTO" znajduje się na ul.3 Maja 28 Mościska 05-080 Izabelin (mazowieckie)naciągacze i partacze robiący lewe interesy, nie róbcie tam nic bo się bardzo zawiedziecie wbrew informacji na ich stronie "Prowdzimy powypadkowe naprawy bezgotówkowe. Wszelkie formalności z firmami ubezpieczeniowymi związane ze zgłoszeniem szkody załatwiamy na miejscu" jest kłamstwem i próbą wyłudzenia piniędzy.NIE POLECAM TEGO WARSZTATU Odpowiedz Link Zgłoś
bat21 Re: Lista najgorszych warsztatów 21.01.06, 23:55 Dokładnie taki warsztat "TOP-MARK AUTO" znajduje się na ul.3 Maja 28 Mościska 05-080 Izabelin (mazowieckie)naciągacze i partacze robiący lewe interesy, nie róbcie tam nic bo się bardzo zawiedziecie wbrew informacji na ich stronie "Prowdzimy powypadkowe naprawy bezgotówkowe. Wszelkie formalności z firmami ubezpieczeniowymi związane ze zgłoszeniem szkody załatwiamy na miejscu" jest kłamstwem i próbą wyłudzenia pieniędzy. NIE POLECAM TEGO WARSZTATU Odpowiedz Link Zgłoś
darek19060 Koniecpolska Bogusławski 25.01.06, 00:41 Warszawa - ul. Koniecpolska - Bogusławscy - ok. 2000 km po remoncie silnika w tym warsztacie pękł korbowód i rozwalił blok silnika. Po rozłożeniu silnika okazało się, że miały być wymienione panewki - nie były, wałki rorządu - nie były, uszczelniacze źle zamontowane itd. Facet odkręcił miskę, odkręcił korbowód zobaczył, że panewki mogą być i przykręcił, tyle że zwykłym kluczem na czuja. I żeby jeszcze poczuwał się do winy nicz tych rzeczy, ech tylko po mordzie prać. oczywiscie nie wystawił żadnej faktury, czy rachunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Lista najgorszych warsztatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:49 Wielokrotnie z meżem naprawialiśmy nasze samochody w firmie TOP-MARK W MOśCISKACH przy ul. 3-go Maja 28( mazowieckie), jesteśmy zachwyceni jakoscią i fachowościa świadczonych przez nich usług.Zlecone prace wykonali bardzo dobrze, a przyprowadzone brudne samochody po naprawach były czyściutkie i wysprzątane we wnątrz bez żądania jakichkolwiek dodatkowych opłat. Ponadto warsztat udziela dodatkowych zniżek na rozbociznę tzw. stałym klientom. Dwukrotnie zlecaliśmy bezgotówkową naprawę powypadkową, gdyż nie mamy czasu na załatwianie wszelkich formalności związanych z kolizją i uszkodzeniem samochodu i wystawania w bardzo długich kolejkach u ubezpieczycieli. wszystkie te formalności załatwił za nas warsztat i wywiązał się z wyznaczonych terminów naprawy rzetelnie. Zatem stwirdzenia które wypisujesz są bezpodstawne i bezzasadne jakby złośliwe z przyczyn nam nie znanych. W skali ocen od 1-5 - wystawiamy ocenę najwyższą i stwierdzamy że warto w tym warsztacie wykonywać wszelkie naprawy w tym powypadkowe i polecamy ten warsztat innym klientom. Ponadto warsztat ten swiadczy usługi całodobowo co jest unikalne na terenie całej Warszawy.Pozdrawiamy i polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Katowic Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:19 warsztaty NYGA. kiedyś były chyba z trzy czy cztery w Katowicach. teraz ostały sie tylko dwa z tego co wiem. w tym na Kościuszki nigdy mnie nie było, ale pozostałe radzę omijać szerokim łukiem. Właściciel chyba ma pecha do młodych chłopaków, którzy odwalają pod jego nosem taką fuszerkę, że aż szkoda pisać... Nie polecam... chyba, że będą Wam elektrykę robić... wtedy można by się ewentualnie zastanowić, ale hmmm... są w Katowicach lepsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVr Wiele o praktykach firmy Zojan pod linkiem IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 26.04.06, 21:09 Polecam. I ostrzegam przed nimi jednocześnie: e-lama.pl/1118,0,Biznes+z+kraksą+w+tle.html Odpowiedz Link Zgłoś