Dodaj do ulubionych

Skoda - gdzie naprawiać

IP: *.gazeta.pl 28.02.01, 17:31
Znam jeden fajny warsztacik gdzie genialnie opiekują się starymi Skodami .
zakład jest na przeciw cmantarza na Wałbrzyskiej. Polecam !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rem Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 09:29
      Tylko nie w SINCLAN na Ul. Grochowskiej !!!
    • Gość: bary Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: 213.77.91.* 12.03.01, 16:29
      Jeśli to jest ten warsztat, który kiedyś był ASO
      Peugot - to straszni ździercy - opinia nie tylko moja.
      • Gość: Marcin Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: 212.160.138.* 16.03.01, 11:32
        Czy może ktoś coś wie o serwisie Auto Wimar na Modlińskiej?
        Chcę się tam wybrać z Octavią.
        • Gość: Adam Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: 10.1.2.71, 213.25.3.* 22.03.01, 09:40
          Możesz się tam spokojnie wybrać. Byłem raz na przeglądzie. Było jak u VW w
          Wolksburgu.
          • Gość: Greg Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: unknown, 194.145.96.* 22.03.01, 09:49
            To znaczy tak profesjonalnie, czy tak drogo?! :))
            Pozdrawiam!!
        • Gość: Jarek Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: *.chello.pl 31.03.01, 21:23
          Byłem w Wimarze raz - i więcej nie będę. Mieli jakieś obiekcje przeciw mojej
          obecności podczas przeglądu.
          Teraz korzystam z PolmotAuto przy Felińskiego - są mili i można być podczas
          przeglądu. Trzeba tylko uważać, żeby nie wcisnęli przeglądu rocznego po 15000
          (przy tym przebiegu wymienia się tylko olej)
          • Gość: GREG Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 11.04.01, 12:51
          • Gość: GREG Re: Skoda - gdzie naprawiać IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 11.04.01, 12:58
            Ja mam lepsze doświadczenia z AUTO WIMAR, jeździlem Felicją 2,5 roku,
            naprawiałem go i WIMARZE i na Felińskiego. Uważam, że auto wimar jest dużo
            nbardziej profesjonalny, a po drugie jest tam szyba przez którą można patrzeć
            na sam. a jak sie uparłem to stalem także przy samochodzie (oczywiście nie
            przez cały czas, ale kontrola naprawy z mojej strony byla możliwa) Na
            Felińskiego bylem na jednym przegladzie nie moglem stać pray sam. (bylo to w
            1999 roku) i rachunek wyszedl mi ponad 800 pln ( wcisneli wymiane klocków po 15
            tys mimo że byly jeszcze w miare dobre i jeszcze kilka drobnostek), w Wimarze
            nigdy nie przekroczyl 500 pln ( 500 przy wymianie tarcz hamulcowych i klocków
            po 75 000 km)
            polecam AUTO-WIMAR, nie jest to tylko moja opinia, czworo moich znajomych
            przegląda tam swoje Felicje i wszyscy są zadowoleni
            POZDR
    • Gość: G INTER LACK w Warszawie IP: 212.160.130.* 10.06.01, 13:57
      A czy ktoś słyszał coś o warsztacie Inter Lack w Warszawie na Prymasa
      Tysiąclecia?
    • Gość: T Modlińska OK IP: 212.160.130.* 19.06.01, 21:45
      Byłem wczoraj na Modlińskiej. Robili mi listwy boczne do fabii i przegląd
      wakacyjny. Wszystko bardzo OK. Nawet zdarzyła się rzecz niespotykana. Człowiek,
      który brał ode mnie kluczyki i dowód rejestracyjny (w białej koszuli i
      krawacie), gdy usłyszał, że chyba cos mi przecieka, POŁOŻYŁ się na parkingu w
      tej koszuli i tym krawacie pod samochodem. Dacie wiarę? Aż oniemiałem, bo mnie
      by się nie chciało. Ten facet to Kazimierz K. (to jest informacja dla jego
      szefów, należy mu się premia za super podejście do klienta!).
      PS. Nic nie przeciekało, miałem chyba zwidy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka