Gość: getz IP: 80.241.130.* 12.12.03, 17:38 Czy ktoś może coś powiedzieć na temat jakości serwisu mechanicznego Renaul Lewinowska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 16:34 bujam sie juz z nimi z naprawa mechaniczna 3-ci tydzien, nikt nie oddzwania, a jak naprawione (wg serwisu) to ja stwierdzam ze nie naprawione, wymieniaja bezskutecznie kolejne czesci calkiem niepotrzebnie bo efekt zaden, chyba nie potrafia dojsc w czym lezy usterka Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkosia Re: Renault Lewinowska-serwis 03.02.04, 12:50 Nie polecam rowniez serwisu przy Bartyckiej. PorAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.13, 20:35 Stanowczo nie polecam!!!!!!!!!!!! Serwis bardzo nie profesjonalny, klienta karmią KŁAMSTWAMI innymi słowy robią z ludzi głupich i oszukują!! Jeżeli jest poważny promblem to nie potrafią albo nie chcą bo to wymaga ich większego wysiłku. Serwis specjalizuje się w drobnych wymianach części- z tego widać się utrzymują. JEżeli naprawdę chcecie skorzystać to co najwyżj można tam opony wymienić.. i to radzę dokładnie sprawdzić! porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.play-internet.pl 06.04.14, 17:03 Tu się zgodzę z tą opinią. Nie polecam tego warsztatu. Najpierw jest oczywiście drogie podłączenie pod komputer a potem brak jednoznacznej diagnozy. Jest tylko pytanie czy wymieniamy (do klienta) tak jak by było to na jego odpowiedzialność. Nie wiem czy jest to regułą ale chyba tak. Jak by co to klient winien. Sposoby sprawdzania łopatologiczne. Może dochodzić do uszkodzeń auta. U mnie tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotekkk Re: Renault Lewinowska-serwis IP: 46.114.154.* 06.04.14, 21:22 Byłem w tym warsztacie dwa razy - najpierw robili wymianę tylnego układu hamulcowego, a potem zakładali jeszcze opony letnie - moim zdaniem solidna firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 15:26 dziś mija 11 dzień od kiedy stoi u nich moje auto. Kłamstwa gonią kłamstwa. Auto zastępcze brudne jak w oborze z chęcią umieściłbym tego zdjęcie aby zobrazować ich podejście.. ale spokojnie zło do nich wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.15, 23:35 Wolę ten, szybciej naprawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc7 Re: Renault Lewinowska-serwis IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.16, 11:44 Obsługa tragiczna, pracownicy opieszali, zupełnie nie interesuja sie sprawa, mala naprawa u nich to minumum dwa tygodnie czekania pod warunkiem, ze widac co sie zepsulo. Wole nie myslec, ile czasu szukaja ukrytej usterki. Poza tym, sprawdzajcie i dokumentujcie stan swojego auta przez oddaniem tam, bo mi oddali samochod z uszkodzeniem, ktorego wczesnij nie bylo. Oczywiscie serwis wszystkiego sie wypiera. Komunikacja rowniez pozostawia wiele do zyczenia. Pracownicy w czasie rozmowy z klientem podnosza glos i odnosza sie w lekcewazacy sposob, wlaczaja w to kierownika serwisu. Odradzam, szkoda czasu i nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Renault Lewinowska-serwis IP: 95.40.6.* 12.07.20, 16:36 Korzystałem z serwisu na Lewinowskiej nie jeden raz. Zawsze profesjonalna i rzetelna obsługa. Pełna informacja o usterkach i fachowa naprawa. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś