31.03.11, 09:46
czy 3 latek moze tak mocno przezyc jednonocne rozstanie zeby caly tydzien byc niespokojnym?
corka rzadko zostaje beze mnie na noc. na moje nieszczescie w sobote zostala. od tego czasu jest podenerwowana, niespokojna,krzykliwa. ma problemy z zasypianiem czyego wczesniej nie bylo. na pewno nie wydarzylo sie nic zlego bo byla z babcia, ktora jest kochajaca i ciepla osoba. spala z kuzynka. czy takie niepokoje moga byc wynikiem czegos innego? skok rozwojowy?
Obserwuj wątek
    • joa66 Re: niepokoj 31.03.11, 09:51
      A w jaki sposób i kiedy dowiedziała się, że nie nocujesz w domu tamtej nocy?
      • isolek Re: niepokoj 31.03.11, 09:54
        dowiedziala sie tego samego dnia rano bo spala z ukochana kuzynka. wczesniej nie moglabym jej powiedziec bo by mnie zameczyla ze chce juz jechac. caly dzien o tym mowila i spakowala sama zabawki. po powrocie mowila ze chce jeszcze spac z babcia. troche sie o nia martwie bo cos sie dzieje z nia zlego
        • klarci Re: niepokoj 31.03.11, 11:14
          nie wiem, może ta kuzynka czymś ją wystraszyła. w jakim jest wieku? może powiedziała coś strasznego?
        • joa66 Re: niepokoj 31.03.11, 12:12
          dowiedziala sie tego samego dnia rano bo spala z ukochana kuzynka

Nie do końca rozumiem. Czy wiedziała o tym ZANIM poszła spać czy rano po przebudzeniu?
    • justyna_dabrowska Re: niepokoj 31.03.11, 11:26
      Za mało mamy informacji o całej sytuacji. O kontekście.
      To uniemozliwia mi wczucie się w sytuację.
      Proszę o więcej szczegółów
      pozdr
      jd
      • Gość: ISOLEK Re: niepokoj IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.11, 12:52
        CORKA DOWIEDziLAla sie o nocy beze mnie rano przed wyjazdem do babci. byla podekscytowana i chciala jechac natychmiast. spedzila tam wieczor. odebralam ja kolo 12 nastepnego dnia. kuzynka ma 6 lat. moje dziecko jest w niej zakochane.w poniedzialek zauwazylam ze corka jest nadpobudliwa, niespokojna, placzaca, wymuszajaca krzykiem niesluchajaca. zle spi. a wlasciwie nie spi i ma problem z zasypianiem. czy moze byc to etapem chwilowym czy powinnam to scisle wiazac z wyjazdem do babci? mala spi poza domem raz na miesiac badz dwa. wczesniej nie zauwazalam takich zmian.
        • Gość: domza2 Re: niepokoj IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.03.11, 14:20
          Może zaczyna chorować? Najłatwiej o coś, gdy dzieci śpią razem. Jeśli nie, obserwuj i daj trochę czasu, może minie samo. Jesli wcześniej dziecko też spało tam to nie widzę problemu. Tym bardziej, że córka nie jest już maluszkiem. Może to tylko jakiś zbieg okoliczności, a może faktyczne coś się wyidarzyło, o czym nie wiesz. Może podpytaj Babcię, Mamę tej kuzynki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka