zazulla 28.10.09, 15:28 www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2700771/Woman-finds-suggestive-note-inside-packaging-for-32JJ-bra.html Dziewczyna o rozmiarze 32JJ a w reku Clarissa z miseczka tylko do J :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jul-kaa Re: tajemniczy liscik w przesylce od Bravissimo : 28.10.09, 15:52 "Emily, from Brixton, South London, contacted Bravissimo - which makes lingerie for big-boobed women - to complain about the unwanted extra included with her £50 lilac bra and thong set." Clarissa (nawet set) za £50? No bez przesady :PPP "She said they offered vouchers to apologise, which she and boyfriend Greg Stafford, 22, refused." A tu się dziwię muszę przyznać :)) Zabawne swoją drogą, a Clarissa nie jest dużomiseczkowa :P? Odpowiedz Link
butters77 Re: tajemniczy liscik w przesylce od Bravissimo : 28.10.09, 23:16 jul-kaa napisała: > > Clarissa (nawet set) za £50? No bez przesady :PPP Może set obejmował więcej tych stringów;) Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: tajemniczy liscik w przesylce od Bravissimo : 28.10.09, 16:13 A 'Sun' to przypadkiem nie tzw. popołudniówka jest, czyli coś na kształt SuperExpressu czy innego Faktu? Odpowiedz Link
chocochoco Re: tajemniczy liscik w przesylce od Bravissimo : 28.10.09, 20:10 Też coś, dużo dziwnych typów jest na tym świecie. Mnie kiedyś za to zaczepiał zboczeniec jak licytowałam staniki 30G na Allegro, zaproponował, że kupi mi jaki tylko będę chciała czy coś w tym guście, ciekawe za co :o. Zresztą pewnie by się zawiódł, jakby wiedział jakie to 65G jest średnie :P. Odpowiedz Link
elrosa Re: tajemniczy liscik w przesylce od Bravissimo : 28.10.09, 20:13 A to ciekawa historyjka :) pojawiła się także na blogu Brastopu, więc chyba prawdziwa: www.brastopblog.com/2009/10/cheek-of-it.shtml Odpowiedz Link
mmm-mm Caly komplet kosztowal 50 funtow. 28.10.09, 21:40 w tekscie pisze ze to byl komplet bielizny: stanik i majtki. Ale zagadka rozmiarowa nadal nierozwiazana:) Odpowiedz Link