krowka_niebianska 04.05.10, 21:30 Dziewczyny, Próbuję wyhodować smoki z jaja. Kliknijcie w jaja to może się wyklują. z góry dziekuję. dragcave.net/user/krowka_niebianska Taki mały offtop, jeśli nie pasuje to skasujcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krowka_niebianska Re: Hoduję SMOKA 04.05.10, 22:07 Nie umiem umiescić smoczych jaj w sygnaturce. Czy ktoś mi napisze jak to się robi? Tak łopatologicznie ? Odpowiedz Link
akj77 Re: Hoduję SMOKA 04.05.10, 22:17 krowka_niebianska napisała: > Nie umiem umiescić smoczych jaj w sygnaturce. > > Czy ktoś mi napisze jak to się robi? > > Tak łopatologicznie ? Łopatologicznie to na Offtopach, podobnie jak na Lobby, najwyraźniej nie działają rysunkowe sygnaturki, i całe szczęście! Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Hoduję SMOKA 04.05.10, 22:21 Kliknęłam, niech Ci się wykluwa :). Obrazków nie da się zamieścić w sygnaturce, ewentualnie po prostu linki. Odpowiedz Link
anna-pia Re: Hoduję SMOKA 04.05.10, 23:29 Zamieścić się da, ale widać tylko na forach, gdzie jest włączony BBcode. Odpowiedz Link
milstar Re: Hoduję SMOKA 05.05.10, 13:46 Zawsze marzyłam o własnym smoku, a teraz Ty mi mówisz, że mogę go mieć. I kolejny czasozabiearacz gotowy, a niech to ;) Odpowiedz Link