bell9 25.06.09, 18:53 czy któraś może uzywała tego? i jak sie sprawdziło?czy warto kupić? Koszt nie jest jakiś bardzo znaczący! www.behemothurt.pl/index.php?p13,brababy-brasaver-kula-pilka-do-prania-biustonoszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzioreck Re: kula do prania staników 25.06.09, 19:11 Warto. Wprawdzie miękkim brytyjczykom krzywda się w pralce nie dzieje, ale za może stać się krzywda pralce, jak drut wylezie :) Odpowiedz Link
e.m.i1 Re: kula do prania staników 26.06.09, 13:02 Madzioreck, a Ty masz coś takiego? Mieszczą Ci się staniki? Słyszałam, że toto małe jest:) Odpowiedz Link
agacia2025 Re: kula do prania staników 26.06.09, 15:22 moje sie mieszcza 60FF-60G. ale duzo wieksze nie wejda. Uwaga przy stanikach gladkich takich jak t-shirt bra bo moze lekko pozaciagac powierzchnie gladkich miseczki (mi tak zrobilo w straplesie panache) Odpowiedz Link
klaranyc Re: kula do prania staników 26.06.09, 15:50 Dobrze wiedzieć. Oglądałam kulę w sklepie, ale zrezygnowałam z zakupu, bo wydawała mi się za mała. Odpowiedz Link
madzioreck Re: kula do prania staników 26.06.09, 19:53 Nie mam, liczę na to, że moje staniki lubią mnie i moją pralkę tak, jak ja je lubię i nie pogubią fiszbin :) Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: kula do prania staników 29.06.09, 14:04 Fajna była dopóki się nie zepsuła. Puknęła gdzieś w bęben, plastikowe zamknięcie pękło i znowu piorę ręcznie :/ Widziałam za to kiedyś w Esotiq takie siatkowe kule (w środku coś a'la stelaż z miękkiego plastiku, a zamknięcie na zamek błyskawiczny), cena chyba też około 12 zł. I taką planuję sobie kupić, jeśli jeszcze będą. Dziewczyny gdzieś (chyba na LB) linkowały kulę, też zamykaną na zamek (masło maślane ;) chyba w sprzedaży bezpośredniej (taki Avon dla domu) i sobie chwaliły. A, jeszcze Bon Prix też miał coś podobnego 2 kule po ok. 25 zł, też takie siatkowe. Akurat nic tam nie kupuję, więc nie sprawdzałam. To pisałam ja, kulka_kulkowa - ekspertka od kul ;) Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: kula do prania staników 30.06.09, 12:49 ja nie mam kuli, ale mam takie coś: www.allegro.pl/item675461755_koszyczek_kosz_do_prania_bielizny_biustonoszy.html i takie www.allegro.pl/item669026747_betterware_woreczek_do_prania_biustonoszy_juz.html Koszyk jest bardziej pojemny, ale ma plastikowe części, woreczek jest grubszy i bardziej miękki - używam go do prania miękkich rzeczy, jak rajstopy, kiedyś nawet lubiący zaciąganie sweter upchnęłam ;-) a co do staników - moja eliza 32J wchodzi spokojnie, chociaż nie na płasko (czyli ochrona połowiczna) ale i tak jestem zadowolona) Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: kula do prania staników 30.06.09, 13:22 O właśnie, o takie "cosie" mi chodziło! Dzięki za namiary, chyba nabędę oba wynalazki. Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: kula do prania staników 30.06.09, 14:06 haha, są bardzo podobne, polecam jeden na początek :-) ja mam dwa, bo najpierw zamawiałam jeden u koleżanki i długo, długo nic się nie działo, więc wkurzona kupiłam na all, a po 2 dniach dowiedziałam się że ten pierwszy na mnie czeka :-) Odpowiedz Link
skrzydlasta najtańsza opcja 03.07.09, 21:36 najtańsza znana mi opcja to pranie delikatnych rzeczy w poszewce na jasiek (jak ktoś ma większe potrzeby to może być też poszewka na poduszkę) - są zarówno na guziki jak i na zamek, chyba każdy ma w domu Odpowiedz Link