kolorowa_skarpetka 16.06.10, 16:41 bo tak kombinuje zeby przejsc na wegetarianizm i dumam co ja bede wtedy ciamac. Jak mysle o swinkach i krowkach mordowanych dla kotleta to mnie nachodzi taka potrzeba... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invalid.cursor Re: jecie mięcho? 16.06.10, 17:37 Jem, bo lubię. Jem głównie mięcho, kluchy, kartofle, bułki, itp są dla mnie paskudne. Warzywa i mięso to jest to. Jak mnie najdą takie myśli i taka potrzeba, to się zastanowię nad zmianą diety. Masz kota albo psa? Czym zamierzasz je karmić jeśli nie mięsem, soją? Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: jecie mięcho? 16.06.10, 21:46 krokodyl wege to bylby dopiero ktos Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: jecie mięcho? 16.06.10, 21:44 nie mam niestety zwierzaka u siebie. Chcialabym psa ale czesto wyjezdzam i dlatego to raczej nie najlepszy pomysl Moze te karmy dla psow i kotow to z padliny produkuja albo z resztek, ktorych ludzia nie jadaja Kiedys nocowalam u pewnej babki co kota karmila surowa watrobka, taka z krwia... a fuj! Mowila, ze jej kot nie chce jesc nic innego... Wydaje mi sie, ze taka dieta wege jest tez zdrowsza i nie obciaza tak ukladu pokarmowego. Ale co tu jesc zeby nie bylo nudno? No i jeszcze ciuciu wykluczajac to juz zupelnie niewiele zoszaje... Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: jecie mięcho? 16.06.10, 23:40 proponuję krokodyla może jeść raz na kilka miesięcy, ale niestety nie je chlujnie Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: jecie mięcho? 17.06.10, 20:13 No cóż, po prostu nie jedz mięcha. Ja i moje zwierzaki będziemy na razie jeść. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: jecie mięcho? 17.06.10, 20:54 ja na razie dumam nad okrucienstwem swiata i jestem rozdarta. Swiadomosc zabijanych zwierzat dla miesa mnie smuci ale z drugiej strony w samej naturze jest wiele okrucienstwa i chyba jednak ktos tam na gorze tak to zaplanowal, zeby sie pozerac nawzajem... Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: jecie mięcho? 17.06.10, 21:02 Właśnie. Tak chyba to wymyślono. P.s. Nie karmę moich zwierzaków przetworzonym żarciem, gotuję im mięso z dodatkami. Osobno dla kotów, osobno dla psa, bo mają różne potrzeby. Odpowiedz Link