tropem_misia1 27.12.13, 14:38 z łączeniem kompa z monitorem. Zachciało mi się odkurzać kompa w środku. Jakby mnie nie było to nic to. Na wszelki : wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2014. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Mam mały problemik 27.12.13, 16:29 Sory ale nikt Ci nie pomoże Misiaczku. Kto wie co Ty tam nawywijałaś z tym kompem i monitorem. Czort Cię wie. Żeby w środku odkurzać monitor ?!?! co za szalony pomysł ?? ludzie trzymajcie mnie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Mam mały problemik 27.12.13, 20:54 czarek_sz napisał: > Sory ale nikt Ci nie pomoże Misiaczku. Kto wie co Ty tam nawywijałaś z tym komp > em i monitorem. Czort Cię wie. Żeby w środku odkurzać monitor ?!?! co za szalon > y pomysł ?? ludzie trzymajcie mnie Nie monitor ,a komp. "Zachciało mi się odkurzać kompa w środku. Ja też czasem odkurzam wentylator,bo należy to robić. Ale Tropcia pewnie zbyt gorliwa w tym odkurzaniu była. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Mam mały problemik 28.12.13, 13:43 Ale może płyty głównej nie wciągnęła? A nawet jesli to teraz jej odkurzacz ma iles tam bajtów ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam mały problemik 28.12.13, 13:45 rybka.11 napisała: > Ale może płyty głównej nie wciągnęła? > A nawet jesli to teraz jej odkurzacz ma iles tam bajtów ) Nie . Teraz spoko. Na razie komp ( tfu ,tfu) hula Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mam mały problemik 27.12.13, 16:31 Tropa, Ty lepiej już wiecej nie kombinuj, bo przekombinujesz tak ja kiedyś z praniem zasłon, aż mi się na nich wzorek wyprostował Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Mam mały problemik 27.12.13, 17:12 Masz chyba cudowną pralkę A życie też Twoja pralka może prostuje? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mam mały problemik 27.12.13, 17:36 Porzuć nadzieję! Po wyprostowaniu wzorku zasłona w zasadzie nadawała się do wyrzucenia Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Mam mały problemik 27.12.13, 18:12 No tak A brzmiało bardzo zachęcająco ) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mam mały problemik 27.12.13, 19:10 Wzrok prostuje zasłony ,nieźle kuźwa. Chciałbym np patrząc na flaszkę, wyimaginowaną, przyciągnąć ją /pełną/ gdy zdycham jak pies. Kobiety nie pomogą. Odciągną flaszkę i wbiją nóż w plecy i będą napawać się cierpieniem zdychającego. Swojej płacę dwadzieścia zeta za browar żeby mi przyniosła gdy zdycham. Tak ceni się moja ryba Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mam mały problemik 27.12.13, 19:40 Cierp ciało, kiedyś chciało Jeszcze tylko dopowiem, że ja wzorkiem potrafię wbijać w ziemię, ale wzorek na zasłonach w praniu się wyprostował, a zatem Twoją wypowiedź odbieram jako kolejny dowód na to, że każdy żyje we własnej rzeczywistości i widzi to, co widzi, po swojemu Odpowiedz Link