tropem_misia1 Re: a 22.06.15, 05:20 teraz trzeba oddać się czynnościom kieratowym. Czy wakacje już się zaczęły? Zawsze wtedy zmieniają rozkład jazdy. Zdecydowanie mniej autobusów jeździ.Tak jakby wszyscy , kurna , chodzili do szkoły. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 22.06.15, 06:08 Ano przeleciał, jak ten ptaszek, tydzień też przeleci ) Wakacje za tydzień....do piątku masz spokojną główkę, w poniedziałek po nowemu niebieski będzie śmigał Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przeleciał (: 22.06.15, 06:16 a co Ty tak bladym świtem? Zwykle nie bywasz. Kiedyś rankami Debi mi towarzyszyła. Znikła (: Nie wiem czemu. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 22.06.15, 06:25 Eh, Misiu...wizytacji im sie zachciało...pewnych materiałów jeszcze szukałam na necie... Czasem bywam chlipiąc kawę z mojego ulubionego kubka Dawno Debi nie widziałam, lubiła bladym świtem zaglądnąć (: Myślałam, że już kołaczesz się po wybojach w stronę pracki ) Odpowiedz Link
leziox Re: Przeleciał (: 22.06.15, 06:48 Jedyne wytłumaczenie może być takie, że się Debi zakochała i dlatego jej nie ma bo czasu ni mo. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przeleciał (: 22.06.15, 15:38 rudka-a napisała: > Eh, Misiu...wizytacji im sie zachciało...pewnych materiałów jeszcze szukałam na > necie... > Czasem bywam chlipiąc kawę z mojego ulubionego kubka > Dawno Debi nie widziałam, lubiła bladym świtem zaglądnąć (: > Myślałam, że już kołaczesz się po wybojach w stronę pracki ) Na 7:00 śmigam.a do pracki mam 12 min średnio , swoim niebieskim autobusem. a miło ,żeś zajrzała mimo nawału i groźby wizytacji ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 22.06.15, 21:23 tropem_misia1 napisała: > Na 7:00 śmigam.a do pracki mam 12 min średnio , swoim niebieskim autobusem. > > a miło ,żeś zajrzała mimo nawału i groźby wizytacji ) Jak tu nie zajrzeć, nooo ) to jak podpisanie listy obecności - obowiązkowe ) lubie prać! Odpowiedz Link
zegor Re: Przeleciał (: 22.06.15, 21:26 rudka-a napisała: > > Jak tu nie zajrzeć, nooo ) to jak podpisanie listy obecności - obowiązkowe > ) > > lubie prać! Ja też zaglądam,chociaż nie o takich strasznych godzinach Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 22.06.15, 21:32 > Ja też zaglądam,chociaż nie o takich strasznych godzinach Przykro mi jest wstać o 5.00 najlepiej lubię tak....8.00 - 9.00 ) i później...śpiochem rannym jestem Odpowiedz Link
zegor Re: Przeleciał (: 22.06.15, 22:09 A ja nie mam problemów ze wstawaniem,chociaż nie muszę wstawać do pracy. Jak pracowałem to najczęściej budziłem się nawet bez budzika. A raz mi się w lecie zdarzyło,że po pierwszej zmianie, po sytym obiadku troszkę przysnąłem. Zerwałem się,piąta na budziku,jaśniutko! Rwałem ostro do drzwi, gdy doszło do mnie,że coś za głośno dzieci na podwórku się bawią ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 23.06.15, 07:27 Też mam za sobą takie epizody rzut okiem na zegarek i panika...zaspałam..zbyt jasno...nerwowe wstawanie i pośpiech drzemki popołudniowe tak powodują, ale lubię oko przetrenować po obiadku podusia, kocyk i oko samo sie zamyka Odpowiedz Link
zegor Re: Przeleciał (: 23.06.15, 10:56 Miewam też tak przed komputerem, na jamochłona, otworem gębowym do góry Odpowiedz Link
rudka-a Re: Przeleciał (: 23.06.15, 17:25 To dlatego tak długo czasem nie ma odpowiedzi żart ))) nieeee, ja stawiam na wygodę....) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: a 22.06.15, 15:01 tropem_misia1 napisała: > teraz trzeba oddać się czynnościom kieratowym. > > Czy wakacje już się zaczęły? > Zawsze wtedy zmieniają rozkład jazdy. > Zdecydowanie mniej autobusów jeździ.Tak jakby wszyscy , kurna , chodzili do szk > oły. > Nie, wakacje zaczną się w ostatni piątek miesiąca. U nas na niektórych liniach też zmienią się rozkład jazdy,ale za to w środkach lokomocji mniejszy tłok. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a 22.06.15, 15:36 U nas i tak tłoku nie ma. Jadę ..patrzę ...a młodych jak na lekarstwo. Sami starzy siedzą ...na zakupy na ryneczek jadą. Parę dojrzałych śpieszy do pracy. ech... Odpowiedz Link
lilith70 Re: Przeleciał (: 22.06.15, 19:54 Może jestem zboczona ale ja tam lubię czasem trochę popracować. Najbardziej mi tylko dokucza niedospanie. I czasem mnie przybija, gdy zbyt długo mam nawał pracy, ale gdy pracuję normalnym rytmem po 8 h dziennie to jest ok. Odpowiedz Link
leziox Re: Przeleciał (: 23.06.15, 08:56 A zboczenie na pracę to nie jest zboczenie? Mimo wszystko wolę się inaczej zbaczać. Odpowiedz Link
lilith70 Re: Przeleciał (: 23.06.15, 13:51 U mnie wynika to chyba z tego, że moje dochody są uzależnione od ilości wykonanej pracy. . Poza tym dość lubię swoją pracę. Odpowiedz Link